- 10 Nisan 2013
- 58.803
- 42.022
- 3.943
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir token binancede çıkacak. Gal ve Bar’da da hacim artıyor şu an saldırıyorlar biraz.Olay nedir Emrah ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fed/Powell: Varlık değerlemeleri bazı ölçümlere göre, tarihi değerlerle karşılaştırıldığında yüksek
Bu açıklama sıkıntılı.
ADA ne guzel costu oyle
Yarın 19 da coinbasede listeleniyomus

arkadaslar bi kaç paylaşım yapalım
Casper diye bir coin çıkacak , hep bahsedilen çıkmadan almak lazım mantıki yüzünden şimdiden birazını anlatmaya calisacagim.
coinlist.co borsasında çıkacak bu coin ,3 opsiyonla satisa cikiyor
Ekli dosyayı görüntüle 118168
birinci opsiyonda min 100 maks 1000 dolarlık alim hakki var ve 12 ay bloklu durumda
2.opsiyon tuzlu
3.opsiyonsa 40 gun bloklu
yatirimci icin 12 aylık olan daha iyidir
yapılması gereken satış tarihinden önce coinlist.co ya üye olun ,sonra token sales bolumunden cosmıos u seçip opsiyonu da secin .
parametreleri uygulayın ,2fa , kimlik ,telefon ve adres dogrulamsindan sonra artık listeye yazilabilirsiniz
siteye para yükleme bir çok koin ile oluyor
ben algo tercih ettim ,gönderme ücreti en ucuz koin bu sanırım
23 mart /28 mart arası ilk satış 800 milyonluk ,ekimden buyana listelenmiş durum da kalmayadabilir
daha önce sattıkları koinler
flow-0,38 cent
solano 0,22 cent idi
basarili bir borsa ,silikon vadisi borsası olarak biliniyor
@Emrah Yıldırım
@Keramettin TANRIVERDİ
@Murat Kara
@Oğuzhan Ölmez
@Gökhan Gel
Ayni anda 3.opsiyona da katilim gosterebilirsin(kayit olmak )Benim de düşündüğüm coinlerden aslında 1. Gün 100$ 3. Gün 100$ şeklinde almayı düşünüyorum yakalarsam
Ayni anda 3.opsiyona da katilim gosterebilirsin(kayit olmak )
YokGün dediğim opsiyon yanlış olmuş
1. Opsiyon ile 3. Opsiyon da 1 yıl -40 gün farkı ve fiyatın 2x olması harici fark yok değil mi ?
Yok
elinde btc,eth,usdc yada tether olmasi gerekiyor bu arada
Ben ucuz diye algorand gonderdim hala gelmedi![]()
Benimki geldi 2 saat surdu 700 algo icin 7 tane kesti en ucuzu buBinanceden tether ile göndermeyi düşünüyorum umarım geçer hemen de kaçmaz.
Hangisi daha mantıklı araştırdınız mı? 1-3 arasında?
Her şey değerinin üstünde fiyatlanıyor diyor, daha ne olsun?Neden?
ADA ne guzel costu oyle
Yarın 19 da coinbasede listeleniyomus
Arkadaşlar bu tarz altı dolu olmayan paylaşımlardan kaçının, en azından burası yeri değil.Bugün bir analiz izledim 1,25 USD kırarsa 1,45e gider demişler anasını satayım kaçırdık ama buradan alınır mı alınmaz mı emin değilim.
tskler böyle birsey arıyordum. 3 5 yüz ateşlenebilirarkadaslar bi kaç paylaşım yapalım
Casper diye bir coin çıkacak , hep bahsedilen çıkmadan almak lazım mantıki yüzünden şimdiden birazını anlatmaya calisacagim.
birinci opsiyonda min 100 maks 1000 dolarlık alim hakki var ve 12 ay bloklu durumda
2.opsiyon tuzlu
yapılması gereken satış tarihinden önce coinlist.co ya üye olun ,sonra token sales bolumunden cosmıos u seçip opsiyonu da secin .
parametreleri uygulayın ,2fa , kimlik ,telefon ve adres dogrulamsindan sonra artık listeye yazilabilirsiniz
23 mart /28 mart arası ilk satış 800 milyonluk ,ekimden buyana listelenmiş durum da kalmayadabilir
flow-0,38 cent
solano 0,22 cent idi
@Emrah Yıldırım
@Keramettin TANRIVERDİ
@Murat Kara
@Oğuzhan Ölmez
@Gökhan Gel
Kanka bu iş de biraz patlamış gibi.arkadaslar bi kaç paylaşım yapalım
2.opsiyon tuzlu
flow-0,38 cent
solano 0,22 cent idi
@Emrah Yıldırım
@Keramettin TANRIVERDİ
@Murat Kara
@Oğuzhan Ölmez
@Gökhan Gel
Admirim bende de ufak biseyler var Euro da duruyor. Dursun mu bir kısmına girsem mi kriptoya ne düşünüyorsun?Yakın zamanda de-fi ve nft konusunda içeriklerle karşınızda olacağım.
Ekimden bu yana biliniyorKanka bu iş de biraz patlamış gibi.