- 18 Temmuz 2009
- 81.994
- 239.507
- 5.263
Piston aşağı indi gibi.
50 bin 43 bin 28 bin
Sıralı destek noktaları
50 bin 43 bin 28 bin
Sıralı destek noktaları
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lan hüsnü bitcoin işine de mi girdin ulan arkadaş paranın olduğu her yerde varsın... Ne aç gözlü bir şey çıktın sen...Sabah criptolarin halini görünce aklıma sen geldin One a da baktım bu nasıl öngörü yiğidim
50yi kırıp 43e gelirse 43ün altında 17ye bile gidebilir her an tezgaha gelebiliriz.Piston aşağı indi gibi.
50 bin 43 bin 28 bin
Sıralı destek noktaları
lan hüsnü bitcoin işine de mi girdin ulan arkadaş paranın olduğu her yerde varsın... Ne aç gözlü bir şey çıktın sen...
İnşaat yap sat, Emlak alım satım, araba alım satım, dolar avro sterlin,, altın, bitcoin dickcoin her sektörde varsın maaşallah
Abi araba mı alıp satıyon heaa?Yok ya muratla oğuzhan biraderlerimin yatırımlarını gözlemliyorum..criptoyu merak ediyorum ama malum bana ters bu isler
Abi araba mı alıp satıyon heaa?
hahahahahah benden kork @Berke Karabacak çok pis hikaye yazarımLa yok ya Kenan işte işi gücü sallama.. 4 yıl önce 50 dairelik sitenin %10 una girmiştim inşaatçı yaptı bizi ..Benim aracımı bile o satar ya galericilik kısmi tamamen sallama al-sat hep ihtiyaç dogrultusunda ..
Ben alinteri akitmadan para kazanamiyorum![]()
Coinlerin geneli belli grupların elindeyse belki ama dağılmışsa olmaz ki zaten ayıda da malı elinde tutan kazanıyor.
Bitcoin 1 sene önce 5 bin dolar falandı, oralardan topladılar mesela ellerinde o maliyetlerde bitcoinler var hala.
Sana 60 binde de satacaklar 50de de 40ta da 30ta da ama 20yi göstermeleri lazım normal şartlarda. Diğer türlü o kadar malı toplamış olan adam nasıl satsın hepsini, tekte piyasayı % 50 düşürür.
Ha mal çok dağılmışsa bu sefer de panik havası olur 60tan 50ye düştü mü, biraz düzeltme olur baktılar yine düşüyor bir yerde herkes satmaya başlar o psikoloji yıkabilmek için Elon Musk gibi adamların çıkması lazım ki dün sahip mi çıktı yoksa bitcoini yükseltip elindeki bitcoinleri millete mi çaktı belli değil.
Altcoinlerin talep görmesi konusu ise suni, yükseliyor diye alıyor herkes, pratikte kullanılanı falan yok hala ki 8000 coin var baştan beri diyorum % 99'u çöp olacak.
Şu an haber lazım 58 bini kıramadı, 61 bin olması kırdı anlamına gelmiyor, hacimli olarak % 20 üstüne atması lazım yani 72 bin görülmediği sürece coin piyasasında temkinli olmak gerekiyor.
Kazanç ihtimali de yüksek ama işte.Alt coinlerden hiç mi gelecek vaad eden yok?
Bir kere bu piyasada teknik ne kadar işliyor onu da anlamadım..Teknik işlese de day trade yapmak istesen try bazında komisyon oranları çok yüksek..Ve trade ederken 10 kararından 10 nun doğru çıkma ihtimali çok yüksek değil..10 da 5-6 isabetli işlem açan trader, başarılı sayılır
Marjlar çok yüksek ve korkutucu bana göre.Çok rahat yüzde -15 gösterebiliyorlar.Tavan taban sınırının olmaması vs, borsadan farklı kılıyor.En azından orda devre kesiciler girip o paniği durduruyor..
Bugun bu piyasada 3.günüm..
Ve şuana kadar gördüklerim şu, kesinlikle büyük para koyulmaz buraya.Küçük ve üzülmeyecek paralarla şans denenebilir..Çünkü,
Neden derseniz 1 m paran var diyelim 10 dk içinde yüzde 15 düşebiliyorsa 850.000 e iner.Benim risk alabilirliğim bu kadar yüksek değil.
Ama borsada değer üreten bir şirkette bu düşüşü yesen bile panikelemezsin.
Safları sık ve düzgün tutalım üstadBu seviyelerden alınan bütün alt coinler Üzmez diye düşünüyorum. Benim alimin 3.80 ile chz ve 240 ile dot oldu. Artik beklemedeyim.
Bu gece kritik rengim birkaç milyar dolar destek at.Safları sık ve düzgün tutalım üstad
G.te gelebiliriz.Sıkı tutunun
Son zamanlarda ki hamlelerin ile beni şaşırtmaya devam ediyorsun.Ben tuttum reis.
Bu gece kritik rengim birkaç milyar dolar destek at.
kacın arkadaşlar