Kripto Para Birimleri ve Coinler

Admirim USDT yine 8.22'lerde geziyor, eninde sonunda 7.90'a eşitlenecek, sanki yine büyük bir açıkla karşı karşıyayız gibime geliyor. Simdiden TRY'ye geçip 7.90'a eşitlenince USDT almak mantıklı gibi geliyor bana, bir fikrin var mi
Ewt simdi esitlendi. Bu acigi daha once de dile getirmistim. Dün 8.22’den bozdugum USDT’yi bugun 8.02’den yine topladim

Ewt simdi esitlendi. Bu acigi daha once de dile getirmistim. Dün 8.22’den bozdugum USDT’yi bugun 8.02’den yine topladim
Yazdığını dün görmedim de.

Düşüşlerde tethere geçiyorlar BTC yerine. Dolayısıyla keskin düşüş gününde tether yükselir, ters tepki de tekrar düşer.

Tether hareketleri çok belirgin.

3-4 gündür güzel alabileceğim karları işleme girmeyerek alamadım sağlık olsun.
Neden mi alamadım hala ısrarla 51 ve 48,44 'e altın vuruş bekliyorum.
Sonrası hacimli bir 70 yolculuğu nasipse..
1616943583048.webp

Kendime nottur , kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir :p

Artık eskisi kadar getirisi yok Türk borsalarının çünkü, ortalık al-satci doldu, binance'a gecip kuruşluk kovalayacagim az :)

Dün mina ön satış diye bir telegram grubu sabah karşı bıraktığımda 2 milyon dolardan fazla cukkalamıştı
Soğuk hesap nedeniyle bulunmasıda imkansız
Lamborginisin rengi tartışılıyor şu an

Dolandırıcı mı olsak
Ico olarak çılacak tokenlerın son 2/3 saat kala eth adresi verelim ,medium.com.djdkkdkdk diye bir domainden erken satış diye yayabiliriz
Min 0,5 eth max 5 eth deriz
Eth hesabınıda soğuk cüzdan yaptık mı tamamdır 👌
🤣🤣🤣

Ico olarak çılacak tokenlerın son 2/3 saat kala eth adresi verelim ,medium.com.djdkkdkdk diye bir domainden erken satış diye yayabiliriz
Min 0,5 eth max 5 eth deriz
Eth hesabınıda soğuk cüzdan yaptık mı tamamdır
Yapalım yalnız kilon kaç sonra tosun2 çıktı demesinler?
Ben gayet fitim olan sana olur.

Gscimbom mobil

Yapalım yalnız kilon kaç sonra tosun2 çıktı demesinler?
Ben gayet fitim olan sana olur.

Gscimbom mobil
Cypto hırsızlığı hakkında bir bilgin olduğundan eminmisin?

-ki konuştuğumuz şey hali hazırda olan şeyler ,yasal dayanağı olmayan bir durum için yasal beklentide de olamıyorsun haliyle

Geri
Üst Alt