Kripto Para Birimleri ve Coinler

Peder petrolun degeri düştüğü zamanlar borsaya girip petrole yatırım yapmıştı. Oradan gelen kazanç tatli gelince kendine mukayet olamayip Facebook hisselerine girdi. Hayatinin yanlisini yapti orda ki

1 gun sonra Facebookun irkciliga karsi sert tavir almadigi ve sponsorlarin paralarini çektiği yazdi. Haliyle hisseler dip yapti ve ayni oranla pederin ruhsal sağlığı

Cypto hırsızlığı hakkında bir bilgin olduğundan eminmisin?

-ki konuştuğumuz şey hali hazırda olan şeyler ,yasal dayanağı olmayan bir durum için yasal beklentide de olamıyorsun haliyle
Bir bilgim yok ufak ufak alıyorum, bir beklentim de yok.
Makara olsun diye yazdım, sen ne biliyorsuncu olmadığını sanıyordum...

Gscimbom mobil

Hız/elektrik tüketimi oranı artıyor her sene. Şimdiki koşullarda değerlendirilemez bu durum.

Şu anki transaction hızı çok yavaş zaten.
Şöyle uzman kesilenler beni öldürüyo..

Diyemiyor ki bankaların, kalantorların hortumları kesiliyo.

Bist 100 de t2 siydi, brüt takasıydı, tavan tabanıydı milleti güzel s2yorlar.Ve artık bir kesimde başka yerlere kaçtı

Buna nasıl engel olabilirim?

Özgür Demirtaş beyefendi de çok bilir böyle..Hepsi borsa 60.000 lere doğru yol alır dediler.Borsa ralli yaptı

Çok bilmiş selçuk dolar 20 sene diyo yıllardır..

Hiç bitmez böyleleri..

Enerji yetmezmiş..! Ne kadar kolay değil mi?Bunu söyle ve bitsin

Enerji az gelirse yeni enerji firmaları çıkar bu kadar basit.Çok zor değil yani..

Koronada da makarna bitecekti böylelerine göre..!

Fark ettin mi, hep soru soruyorsun hepsi de alakasız.
Neyse iyi forumlar...

Gscimbom mobil
Fatih sen kendin önyargılı yaklaştın ,kendin benim hakkımda bir karar vardın.
Sonucu bağlanmadı ,kalkıpta hırsızlık düşünmüyoruz bir nevi o mesaj yeni katılımcılar için kulakta küpe de olmalı ,evet sürekli bir dolandırılma söz konusu ve bu koin dünyasının yasal olmamasına bağlı ilerliyor herhangi bir yaptırımı da yok,tosuncuk olayı gibi değil,birilerinin cüzdanını patlatmıyorsun silah zoruyla ,etik değil sadece şu anda !!

bitcoin, borsa gibi işlemlerden hiç anlamam. altın, döviz dışında yatırım aracı bilmem ama merak ettiğim şey, bu coinler ilk çıktığında 100 liralık alsaydık şimdi milyoner miydik?

bitcoin, borsa gibi işlemlerden hiç anlamam. altın, döviz dışında yatırım aracı bilmem ama merak ettiğim şey, bu coinler ilk çıktığında 100 liralık alsaydık şimdi milyoner miydik?
Evet milyonerdin. Ama herkes milyonerdi. Fark şu : %100 karı görüpte satmayan adam yok. Bunun istisnası wallet adresini kaybedip sonra bulanlardır :ROFLMAO:

Şöyle uzman kesilenler beni öldürüyo..

Diyemiyor ki bankaların, kalantorların hortumları kesiliyo.

Bist 100 de t2 siydi, brüt takasıydı, tavan tabanıydı milleti güzel s2yorlar.Ve artık bir kesimde başka yerlere kaçtı

Buna nasıl engel olabilirim?

Özgür Demirtaş beyefendi de çok bilir böyle..Hepsi borsa 60.000 lere doğru yol alır dediler.Borsa ralli yaptı

Çok bilmiş selçuk dolar 20 sene diyo yıllardır..

Hiç bitmez böyleleri..

Enerji yetmezmiş..! Ne kadar kolay değil mi?Bunu söyle ve bitsin

Enerji az gelirse yeni enerji firmaları çıkar bu kadar basit.Çok zor değil yani..

Koronada da makarna bitecekti böylelerine göre..!
Denetimsiz piyasalar finans uzmanlarının düşmanıdır reis. Çünkü genel geçer piyasa değişkenlerine uygun işlemez.

Mevzu bitcoin kazımak ise madenciliği yapılmayan bir coin önerirsin ama onda da tek merkezli derler yani bunun sonu yok.

Gelecekte para birimlerinin dijital olacağı % 99. Ons altın bugün en az 3 bin dolar değilse de bunun temel sebebi coinlerdir yani rezerv algısı yaratılması insanları rahtsız ediyor çünkü takip edilemez.

Aslında o paylaşımı yapan kendi açısından haklı lakin 2010-2020 yılları arasında enerji tüketmine bağlı hız artış oranını da yazmalı ve bu artışın coinlere harcanan enerjiyi kompanze edemediğini de ispat etmeli, bununla ilgili bir makale yayınlamalı.

Diğer türlü havada kalıyor.

Bir de şu var. Bitcoin 3 bine ilk çıktığında 1 tane üretim maliyeti de 3 bindi yani madenciler ilk dönemlerde para kazanmıyorlardı bile.

Şu an 60 bin ama üretim maliyeti hala 3-5 bin, aradaki fark harcanan enerji bedelinden fazlasına tekabül ediyor yani dünya kaynaklarını kullanmadan bir değer yaratıyorsun bu da enflasyon yapar kendi içinde.

Bu açıdan değerlendirirsek de adamın yaklaşımına ters bir yaklaşım oluyor.

Ya da ne bileyim son bitcoinin üretim maliyeti şu anki koşullarda 1 milyon dolar diye varsayalım lakin 100 yıl sona 1 milyon dolar olmayacak.

Bu tarz tez sunanlara sayısız antitez sunarım, olaylara tek açıdan bakıp haklı olmak dünyanın en kolay şeyi.

Geri
Üst Alt