Ugur Karaca
Tecrübeli Üye
- 31 Mayıs 2010
- 5.051
- 2.910
- 1.748
Altın alıp altını pul eden biri olarak neyi almalıyım bugun dogecoin yüzde 28-30 değer kazanmış .Bu bahtsız Bedeviye kim akıl verir .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Komisyon her sitede varBinance nasıl çöp yav en iyisi o bence
bitfinex vardı eskiden o öndeydi ama şu an binance önde. crypto.com var oraya da bakabilirsin. .io olan iki site de vardı ama kullanmadım onları. CHZ ve tokenlar için Socios'u kullanabilirsin bir de.
Komisyon vs konusundan avantaj konusunda @Alp Çelik ve @Ismail ARI daha doğru bilgilere sahiptir üstat onlar.
Kriptoda önemli olan stake değil, borsanın güvenilir olması. Kriptoda da binance'ın yanına yaklasan finans kuruluşu yok. Ya da ledger nano al keyfine bak.Komisyon her sitede var
Stake ederek yada referans linkleri ile düşürülübiliyor sadece .
Binance kötüyse zaten iyi bir borsa yoktur (daha iyisi)
crypto.com app yüzde 2/exchange kısmı stake edilirse geri bile kazandırıyor
Sonuçta borsaya gidip paraya çevireceksinKriptoda önemli olan stake değil, borsanın güvenilir olması. Kriptoda da binance'ın yanına yaklasan finans kuruluşu yok. Ya da ledger nano al keyfine bak.
Okex nasıl Alp?Kriptoda önemli olan stake değil, borsanın güvenilir olması. Kriptoda da binance'ın yanına yaklasan finans kuruluşu yok. Ya da ledger nano al keyfine bak.
Çoğu bonusun bir şartı vardır, muhtemelen seninkininde vardır.Okex nasıl Alp?
Bir miktar coinim var orda.
Ama misal, 20 dolar bonus var dediler, üye olup para yatırınca yatırmadılar..
20 dolarda değilim, ama söylüyorsan yatırmalısın..Net..
Böyle indirim ve ödül işlerinde direk hesabına yatmaz. Öbür türlü 100 tane hesap açar(nüfus bilgileri kolayca yapılıyor) birbirine transfer edersin. Burada işlem/görev tamamlanınca talep et butonu çıkar. Sen talep etmeden vermezler.Okex nasıl Alp?
Bir miktar coinim var orda.
Ama misal, 20 dolar bonus var dediler, üye olup para yatırınca yatırmadılar..
20 dolarda değilim, ama söylüyorsan yatırmalısın..Net..
Ben bunların hepsini yaptımBöyle indirim ve ödül işlerinde direk hesabına yatmaz. Öbür türlü 100 tane hesap açar(nüfus bilgileri kolayca yapılıyor) birbirine transfer edersin. Burada işlem/görev tamamlanınca talep et butonu çıkar. Sen talep etmeden vermezler.
Bazı ülkelerde bitcoin atmleri var. Zamanla bize de gelir. Şu haliyle platforma muhtaç tabi.Sonuçta borsaya gidip paraya çevireceksin![]()
İletişime geç bence. Muhakkak bilgilendirirler.Ben bunların hepsini yaptım
Talep butonu da aktif olmuş ona da bastım
Fakat 4 gün önce talep etmeme rağmen gelmedi
Günaydın kaybedenler kulübü
aynen izole 5x long girmiştim. likitin eşiğinden döndü ama mutlu ediyor şu anBNB iyi yükselmis
www.binance.com
15 nisanda yakım var onu fiyatlıyor.BNB iyi yükselmis
Şu an 5 kuruş olup gelecek yıl 5 lira olacağını tahmin ettiğin Coin ve token önerilerine açığım.15 nisanda yakım var onu fiyatlıyor.
BNB şu an en desteklenen coin hatta baştan beri öyle. Arkasında Binance var yani daha nolsun.
o tren kaçtı adam hot hot hot yazdı bassaydın evi arabayı ahahahaŞu an 5 kuruş olup gelecek yıl 5 lira olacağını tahmin ettiğin Coin ve token önerilerine açığım.