Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.413
- 5.356
- 1.873
Güne cüzdanda 100 dolarlık değer kaybıyla uyandık neyse ki paniğe gerek yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu olaya herkes girmiş durumda. Bizim sekreter bile bu kripto parayla uğraşıyor sabah öğrendim. Kız her ay ortalama 500 tl ek gelirim oluyor dedi. İlerde bitcoin iflasları duyar mıyız yoksa bu işler böyle devam eder mi?
Bu olaya herkes girmiş durumda. Bizim sekreter bile bu kripto parayla uğraşıyor sabah öğrendim. Kız her ay ortalama 500 tl ek gelirim oluyor dedi. İlerde bitcoin iflasları duyar mıyız yoksa bu işler böyle devam eder mi?
Ne var ne yok basanlara şimdiden g.o diyebilir miyiz?Ekli dosyayı görüntüle 119509
Bu da alt coinler için bir örnek.
Bakın ne görmüş ne hale gelmiş, dolaşımdan kalkan binance'tan atılanları saymıyorum bile.
O yüzden herkes temkinli olsun, stop koymayı hiç bir zaman unutmayın.
Bir kaç aya hepsi batmaya başlayacak rahat ol.
6 aylık kazandığını 3 günde kaybedince anlayacaklar işin ciddiyetini.
Herkes kazaniyorum demesi ,gerçekmi ki?Yok derdim değil batmasın insanlar bana ne ek gelir kazanıyorlar ne güzel. Ama denildiği gibi herkesin kazandığı bir sistem olabilir mi!
Cebindeki paranın belli oranıyla deneme yapanı anlarım da arabayı satıp buraya bağlayanı etraftan borç alıp buraya bağlayanı anlamak gerçekten zor bu işin sonunda umarım psikolojik sorun yaşayan intihara yönelen insanlar çoğalmaz ...Bu olaya herkes girmiş durumda. Bizim sekreter bile bu kripto parayla uğraşıyor sabah öğrendim. Kız her ay ortalama 500 tl ek gelirim oluyor dedi. İlerde bitcoin iflasları duyar mıyız yoksa bu işler böyle devam eder mi?
batan insanlar pek battığını dile getirmez, batan insan da fazla bu süreçteYok derdim değil batmasın insanlar bana ne ek gelir kazanıyorlar ne güzel. Ama denildiği gibi herkesin kazandığı bir sistem olabilir mi!
oturup takip yapan analiz yapan grafik okuyana bile saygım var ama çoğu insan 2 3 tane bu işe eskiden başlamış şimdi güya fikir babası olmuş kişilerin koyunu gibi davranıyor bu can sıkıcıBugünün aşırı kazananlarını yarın intiharın eşiğine getirecek bir piyasa.
Herkes kazaniyorum demesi ,gerçekmi ki?
Demek istediğim herkes kazanamaz ,birilerinin kaybı ile kazanılıyor para bu borsada ,gökten gelmiyorAz önce verdiğim "ayda 500 tl ortalama para geliyor" diyen bir örnek var. Masrafamı çıkardım diyor. 500 tl asgari ücretle çalışan biri için kazanç sayılmaz mı?
yolda yerde 500 lira bulmasıyla hiçbir farkı yok o kazandığı paranın eğer araştırıp zamanından feragat etmiyorsa yakın zamanda batacaktırAz önce verdiğim "ayda 500 tl ortalama para geliyor" diyen bir örnek var. Masrafamı çıkardım diyor. 500 tl asgari ücretle çalışan biri için kazanç sayılmaz mı?
Az önce verdiğim "ayda 500 tl ortalama para geliyor" diyen bir örnek var. Masrafamı çıkardım diyor. 500 tl asgari ücretle çalışan biri için kazanç sayılmaz mı?