Kripto Para Birimleri ve Coinler

Bu olaya herkes girmiş durumda. Bizim sekreter bile bu kripto parayla uğraşıyor sabah öğrendim. Kız her ay ortalama 500 tl ek gelirim oluyor dedi. İlerde bitcoin iflasları duyar mıyız yoksa bu işler böyle devam eder mi?

Herkesin kazandığı bir sistemin sürekliliği yoktur. Bu iş biraz fazla büyüdü. Birileri bunun kaymağına çöker yakında. Olan da o garibim sekreter vb. olacak.

Bu olaya herkes girmiş durumda. Bizim sekreter bile bu kripto parayla uğraşıyor sabah öğrendim. Kız her ay ortalama 500 tl ek gelirim oluyor dedi. İlerde bitcoin iflasları duyar mıyız yoksa bu işler böyle devam eder mi?

Bir kaç aya hepsi batmaya başlayacak rahat ol.

6 aylık kazandığını 3 günde kaybedince anlayacaklar işin ciddiyetini.

1617781684723.webp

Bu grafik aklınızda olsun her zaman ki bu en hafif düşüştü.

BNB dışında da bu süreçte dik durabilen fazla çıkmadı.

1617781773879.webp

Bu kez yükseliş daha farklı oldu bunun sebebi de yatırım şirketlerinin yatırım yapması yoksa bence ilk 56-58 hareketi sonrası oradan dönerdi grafik.

2 haftadır keşteyim.
Ha düştü ha düşecek diye diye deli gibi potansiyel karı çöpe attım.
Sağlık olsun hala %70 nakitteyim tam kritik noktalarda sürekli destek atıldı dışardan.

Pazarcı mehmet usta bile 2x 3x katlıyorsa o piyasanın hoplatılması yakındır.
Bu düzeltmeyi erteledikçe meşhur anlatılan ayı piyasasına dönecek ortam, düşüş derin olacak gibi. ( nacizane görüşüm )

Ekonominin hatta dünyanın doğasına aykırı değil mi bunun yaşanmaması?

Bir kaç aya hepsi batmaya başlayacak rahat ol.

6 aylık kazandığını 3 günde kaybedince anlayacaklar işin ciddiyetini.

Yok derdim değil batmasın insanlar bana ne ek gelir kazanıyorlar ne güzel. Ama denildiği gibi herkesin kazandığı bir sistem olabilir mi!

Cebindeki paranın belli oranıyla deneme yapanı anlarım da arabayı satıp buraya bağlayanı etraftan borç alıp buraya bağlayanı anlamak gerçekten zor bu işin sonunda umarım psikolojik sorun yaşayan intihara yönelen insanlar çoğalmaz ...

Sırf birileri al şunu dedi diye almış mum nedir bilmeyen oco yu stop loss'u bile bilmeyen adamlar para katlamış bugun altlar %5 düştü diye twittera hocam yeteri kadar kan döküldü bu kadar yetmez mi falan yazmış.
Sanırım 1 ay komple çıkacağım bu piyasadan , marjin bana göre değil yoksa short girerim o yüzden çıkmam en doğrusu.

Bu arada son 1 ayda zarar etmeyi başarabilen spotta zaten yoktur.
abi gözünü kapatım rastgele seçip alsan %50 arttı 1 ayda böyle abukluk sürer mi ?

Bugünün aşırı kazananlarını yarın intiharın eşiğine getirecek bir piyasa.
oturup takip yapan analiz yapan grafik okuyana bile saygım var ama çoğu insan 2 3 tane bu işe eskiden başlamış şimdi güya fikir babası olmuş kişilerin koyunu gibi davranıyor bu can sıkıcı

Az önce verdiğim "ayda 500 tl ortalama para geliyor" diyen bir örnek var. Masrafamı çıkardım diyor. 500 tl asgari ücretle çalışan biri için kazanç sayılmaz mı?
Demek istediğim herkes kazanamaz ,birilerinin kaybı ile kazanılıyor para bu borsada ,gökten gelmiyor
Alıp cebine koymadıkça ,borsadaki para kazanç değildir.

o arkadaşın çektiği parayı gördünmü babında sormuştum.( genele soruduğum soru bu aslında)

Az önce verdiğim "ayda 500 tl ortalama para geliyor" diyen bir örnek var. Masrafamı çıkardım diyor. 500 tl asgari ücretle çalışan biri için kazanç sayılmaz mı?
yolda yerde 500 lira bulmasıyla hiçbir farkı yok o kazandığı paranın eğer araştırıp zamanından feragat etmiyorsa yakın zamanda batacaktır

iddaa oynayıp ayda 2 bin tl gelir elde eden arkadaşın kayınçosu olabilir mi bu arakdaş?

Geri
Üst Alt