- 1 Ağustos 2009
- 46.914
- 49.184
- 4.708
Kriptoya lüks tüketim deyip ÖTV gibi % 50 dayarlar mı acaba![]()
umarım yasa çıkana kadar kazandığım yüksek meblağlara yansımaz bu ötv :/
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nakitoğlu da kripto işindedir ne kurnaz o

Bu tip hareketlerde herkes pişman oluyor ya da tepeden alıyor.
Alp deyince farkettim hacim olayını. Geçmişte buna benzer sayısız grafik bulabilirsiniz, öncelikle günlük işlem hacmine bakın, BTC'yi 2ye katlamış durumda. Bu genelde malın yükseltilip dağıtıldığı mesajıdır; yükselişlerde hacim artar, düzeltmeler ise hacimsizdir.
Bir noktada alış fiyatlarında yığılma, satışta iyice azalma olur, bu noktada tek tuşla serbest emir verirseniz elinizdeki x kadar türev aracını olabildiğince yüksekten satmış olursunuz. O yüzden gidip de doge falan almayın sakın, bu çıkışlar sat işaretidir.
Doge'un %28i de tek kişide, bu da önemli bir parametre.
Tabii bu benim fikrim ama bir çok kez gördüm bu hikayeyi. 3 yıl önce IOTA da böyle olmuştu, boğanın zirvesinde o fiyatın 3te 1ine zor geldi şu an.
Ekli dosyayı görüntüle 120078

Coinmarketcap'a girip 90 günlük grafiklere bakmayın insana evini arabasını sattırıp coine işine girdirir. Bu nedir, nasıl karlar öyle.
Neyde unutmuş?2020 Aralık ayında adamın teki 5000 bin dolar koymuş birde unuttum diyor zengin her zaman zengin adamın parası 500k dolar oldu.Boşuna çalışıyoruz.
YuhDoge %200 oldu, akıl almaz.