Kripto Para Birimleri ve Coinler

Herkesin kendi tercihi, ben girmem.

Bugün popüler olanın yarın yüzüne bakılmayabilir. 100x artan şeylere girmek de benim yapacağım bir şey değil.

IOTA ve XVG 3 yıl önceki fiyatlarının kaç kat altında hala.
Btc, eth, xrp, ltc gibi ilk 10'daki coinlerden bahsediyorum. 2017'nin sonu değil de başındaysak daha yolumuz uzun Btc 200k lara gidebilir ve düşeceği min değer de 20 k civarı olur artık.

Btc, eth, xrp, ltc gibi ilk 10'daki coinlerden bahsediyorum. 2017'nin sonu değil de başındaysak daha yolumuz uzun Btc 200k lara gidebilir ve düşeceği min değer de 20 k civarı olur artık.
60 bine alıp 20 bine düşünce sabredebileceksen ok.

O yüzden uzun vade diyorum 4 sene minimum. Bir sonraki halving'e kadar sabretmek lazım. Altcoinlerden potansiyelli olanlar da o 3 yıl alınabilir.
Ben piyasada in cin top oynarken daha çok fırsat oluşacağını düşünüyorum o yüzden bekleme taraftarıyım zaten.

Ufak ufak ortalama düşüre düşüre de gidilebilir.

Ben piyasada in cin top oynarken daha çok fırsat oluşacağını düşünüyorum o yüzden bekleme taraftarıyım zaten.

Ufak ufak ortalama düşüre düşüre de gidilebilir.
Bu salı Yüksekovalı hasta Galatasaraylı bir dostuma 2 milyonluk aldırdım halay çekiyor evde şuan ahaha

binance güvenilir mi?

ya da güvenilir bir borsa sitesi var mıdır?

çok şikayet geliyor binance ile ilgili o yüzden dedim

binance güvenilir mi?

ya da güvenilir bir borsa sitesi var mıdır?

çok şikayet geliyor binance ile ilgili o yüzden dedim
Dostum binance güvenilir değilse kripto işine hiç girme bence :asd:
Hisse senetlerinde S&P500, Dow Jones ve Nasdaq ne işe kriptoda da Binance o...

Coin için Huobi’yi kullanan var mı yoksa herkes Binance’ı mı kullanıyor?

Youtube ve kuşlu sitedeki 50 dolarlık sepetçiler çıtlarını bile çıkaramaz artık..

Şimdi piyasa profesyonellerinin zamanı..

Ayakçılar tıklanmak için 40 takla atıyorlardı..Aslında böyle tokatlar iyidir..

Bilmeyenlere de ders oluyo işte..Hepimiz bu tokatları yiye yiye öğrendik hayatı, piyasaları..Bu tokatlar Gazinocu dayağını aratmaz..

Geri
Üst Alt