- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Kaç para kaptırdın?
Ben anlamam. Yastık altı kafası var bende.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaç para kaptırdın?
Geçen pazartesi hizmet verdiğim bir abimin yanında bana bir coin sordular o ne lan dedim adamlara. Neyse neye vuralım diyor adam bana hesabını bi açtı 400 bin koymuş borsaya. Sonra yanındaki adama 15 tane sattım daha satayım mı diyordu.
Kripto eğlencesi bildiğin online kumar oldu ülkede. Analizler, incelemeler havada uçsa okey ama memlekette olay tamamen hadi hep birlikte olayı ponziye çevirelim diye takılan insanlarla dolu.
Buradan anlayacağımız para kazansak bile para yönetimini bilmiyoruz.
Thodex vurgunundaki herifin savunmalarını okudukça daha çok gülüyorum.
Hack falan ayağına yatıyor.
Büyük bir borsa olma üzerine çabalıyorsun, reklamlar havada uçuşuyor 2 kere free coin veriyorsun. Ve elinde bu coinlerden tutmuyorsun.
Bu herif ya çok gerizekalı yada vurduğu paranın yanında hayvani bir kripto yatırımı var ve sırf konu oraya gitmesin diye 2 milyar dolar falan konuşuluyor.
Nasılsın yiğenim?Bütün kriptolar onun oldu zaten 390 bin kişinin
Patlamadan önceki hacmi 585 milyon dolardı 24 saatlik
Nasılsın yiğenim?
Thodex sonrası paranın çoğunu çektim.Kalanın hepsi batsa da şahsımı üzmez zatiiİyi sen nasılsın ayılar baskın yaptı var mı hasar ?
Borsa çökmüş.Herkesin iki gözü iki çeşme
Thodex sonrası paranın çoğunu çektim.Kalanın hepsi batsa da şahsımı üzmez zatii
Derininde daha çok para var bence. Siyasete dayanacak kadar çok muhtemelenBütün kriptolar onun oldu zaten 390 bin kişinin
Patlamadan önceki hacmi 585 milyon dolardı 24 saatlik
Ben kalan parayı da çekiyorum.SON DAKİKA: Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, Kripto para konusunda 2 hafta içinde düzenleme yapılacak.
Forex gibi buna da müdahale geliyor.
Forexe nasıl müdahale ettiler?SON DAKİKA: Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, Kripto para konusunda 2 hafta içinde düzenleme yapılacak.
Forex gibi buna da müdahale geliyor.
Alt işlem limiti koydular. O dönem için 15 bin dolara yakın bir bedeldi.Forexe nasıl müdahale ettiler?
2 günde 2 borsanın kapanması büyük fail.Ben kalan parayı da çekiyorum.
Düzenleme dedikleri bankalara devrecekler kripto işini adminim bankalar kaptırırmı bu işi diğerlerineAlt işlem limiti koydular. O dönem için 15 bin dolara yakın bir bedeldi.2 günde 2 borsanın kapanması büyük fail.
Ne Thodexi ne VeBitcoini duydum gerçi de, bir şeyler dönüyor.
Yasaklama falan olmaz ama.
Adminim ben borsa oynuyorumda düşüş başlayacağını anlayınca nakite geçtim endeks ne olur bi tahminin varmı nerden girilir tekrarAlt işlem limiti koydular. O dönem için 15 bin dolara yakın bir bedeldi.2 günde 2 borsanın kapanması büyük fail.
Ne Thodexi ne VeBitcoini duydum gerçi de, bir şeyler dönüyor.
Yasaklama falan olmaz ama.
130.800de çift dip yaptı orada girilebilirdi.Adminim ben borsa oynuyorumda düşüş başlayacağını anlayınca nakite geçtim endeks ne olur bi tahminin varmı nerden girilir tekrar