Kripto Para Birimleri ve Coinler

130.800de çift dip yaptı orada girilebilirdi.

Şu anki rakamlarda 137 bin üzerini takip etmek lazım, o rakam gelmeden girilmemeli.

Bilançolar açıklanacak ancak ciddi yabancı çıkışı var açıkçası ne olacağını kestiremiyorum. Tüm dünya borsaları zirvede bizimki zirvenin %15 altında şu an ki döviz bazında zaten kelepir durumdayız.

Kritik nokta bankalar ve havayolları, bunlara alış gelirse yükselir; bunlar yerinde sayarsa cacık olmaz. Bankalar ve THYAO 8 sene önceki rakamlarda fiyatlanıyor hala, bankalar o rakamlardan da düşük.
Anladım adminim dediğin gibi bilanço ilr alakası yok bilanço açıklayanlar pul oldu bu hafta. Ben bayramdan önceki cuma almayı düşünüyodum o zamana kadar düşer diyodum ama bakacaz

Anladım adminim dediğin gibi bilanço ilr alakası yok bilanço açıklayanlar pul oldu bu hafta. Ben bayramdan önceki cuma almayı düşünüyodum o zamana kadar düşer diyodum ama bakacaz
Hakan Atilla'nın gidişi ve Naci Ağbal'ın görevden alınışı olmasa bugün 170 bindi endeks.

Bu belirsizliğe bizi sürükleyenler utansın dicem de utanacağını sanmam.

hahahah tethere bak bizimkiler vergiyi duyunca patır kütür çekmeye başlamış.
Bankada ne varsa all in tether girelim bakalım ..

İnşallah sonra alıcı karşılık bulurum :LOL:

@Keramettin TANRIVERDİ adminim, son iki üç sayfada gerçekleşen, emrah adminin ünsal vardara verdiği 2 cevap, 'gerzek' ve sonrasında 'şeyine bile korum' demesi normal mi sence? Bunları sıradan bir üye deseydi ne olurdu? Admin olmak bu hakkı veriyorsa biz niye ülkemizin durumunu boşuna eleştiriyoruz ki o zaman. Canım sıkıldı. Not: ünsal ile doğru düzgün muhabbetim bile yoktur.

@Keramettin TANRIVERDİ adminim, son iki üç sayfada gerçekleşen, emrah adminin ünsal vardara verdiği 2 cevap, 'gerzek' ve sonrasında 'şeyine bile korum' demesi normal mi sence? Bunları sıradan bir üye deseydi ne olurdu? Admin olmak bu hakkı veriyorsa biz niye ülkemizin durumunu boşuna eleştiriyoruz ki o zaman. Canım sıkıldı. Not: ünsal ile doğru düzgün muhabbetim bile yoktur.

Herhangi bir üyeye laf ettiğimi gördün mü? O Ünsal ile benim aramızdaki samimiyetten geliyor. Aramızdaki muhabbeti bilmediğin için öyle düşünebilirsin ama bu gayet normal. Ayrıca ülkenin durumu ne alaka şimdi?

Herhangi bir üyeye laf ettiğimi gördün mü? O Ünsal ile benim aramızdaki samimiyetten geliyor. Aramızdaki muhabbeti bilmediğin için öyle düşünebilirsin ama bu gayet normal. Ayrıca ülkenin durumu ne alaka şimdi?

"Gerzek" misin Emrah? Adam diyor ki ülkeyi yönetenler her şeyi diyebilirken bizler tek kelime edemiyoruz yargılanıyoruz; burada da aynı durum söz konusu demek istiyor. İlla "şeyine koyduracaksın."!!

Son düzenleme:
Moderatör tarafında düzenlendi:
"Gerzek" misin Emrah? Adam diyor ki ülkeyi yönetenler her şeyi diyebilirken bizler tek kelime edemiyoruz yargılanıyoruz; burada da aynı durum söz konusu demek istiyor. İlla "şeyine koyduracaksın."!!
Zorlama Mahir. Şimdi bunu dedim diye sorgulanırız admin üyeyi tehdit ediyor şeklinde.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Samimiyetinizi bilmiyıordum evet yüzden bana senin ve ünsalın tepkisi gerçekmiş gibi geldi bana. Kusura bakma o zaman. Ülke ile alakayı yukarıda Tahir renktaş tam olarak açıkladı.

Samimiyetinizi bilmiyıordum evet yüzden bana senin ve ünsalın tepkisi gerçekmiş gibi geldi bana. Kusura bakma o zaman. Ülke ile alakayı yukarıda Tahir renktaş tam olarak açıkladı.
Biliyorum ne demek istediğini burda bahsedilecek yer değil demek istedim.

Geri
Üst Alt