Kripto Para Birimleri ve Coinler

MASAK tarafından tüm finansal kuruluşlardaki hesaplarına bloke konulan ve gözaltına alınan Vebitcoin'in CEO’su İlker Baş tutuklandı

Ben bu filmi bir kaç kere izlemiştim.
Daha gençken böyle bir kaç banka müdürü paralarla toz olmuştu.
Sonra hayal satan din tüccarları çıktı piyasaya.
Sonra ponzi dediğimiz kar topu sistemi.
Sonra ciftlikbank ve günümüze kadar gelen coincular.

Hepsinin maksatı aynı, milletin parasını cukkalamak.
Riskleri araştırmadan sizi bozacak paraları hiç kimsenin eline vermeyin.

Onlar sizin paranızı havuz başı karı kızla yiyeceğine, siz yiyin o paraları, ne şekilde olursa olsun siz yiyin.
Bu benim hayat felsefem.
Az para ezmedim ama hep kendim ezdim kurda kuşa yem etmedim parçacıklarımı.

Gscimbom mobil

Ülkede öyle bir algı oluştu ki medya ki magazinci her b.kolog maymunlar da dahil kripto paraları kötülüyor bilinçli yapılıyor dolandıran kripto paralarmış gibi gösteriliyor, siyasilerin ortaklığıyla açılan yerli borsalar patladı oysa ki, 5 sene sonra hepsi pişman olacak bir tarafları yanacak keşke diyecekler

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

@Keramettin TANRIVERDİ adminin tam kapanmaya borsada kapanıyordu? Kapanıyorsa perşembeye kadar düşer perşembe akşamı girmek mantıklımı?
Geçen hafta fiyatladı bence bunları. Perşeöbe toplantı var o gün saçma kararlar çıkmazsa ben düşüş beklemiyorum.

140200 rakamı kritik, onu geçemezse döner piyasa.

BTC %20 düştü en fazla. ETH ve BNB zaten zirvelerde hala. Düşenler çok şişmiş alt coinlerdi yani net bir düzeltme yok henüz.
üstad BTC 60k yı tekrar görüp mü düzeltme gelir ne dersin şu an çok kararsız kaldım karımı alıp paranın tamamını usdtye çevirmeyi planlıyorum erken mi olur

Kesinlikle uğraşmaya değmez

Borsaların düşüşte olduğu dönemlerde özellikle altın hem paranı koruyor hem de kar ettiriyor, döviz de paranın değerini koruyor. Düşüş döneminde borsalarda cebelleşirsen eksiye düşmemen çok zor o yüzden doğru zamanda geçiş faydalı.

üstad BTC 60k yı tekrar görüp mü düzeltme gelir ne dersin şu an çok kararsız kaldım karımı alıp paranın tamamını usdtye çevirmeyi planlıyorum erken mi olur

elliot.jpg

Bu formasyonun bir versiyonu görülecek, omuz baş omuz da var gibi ama ondan emin değilim. Bunun kırılımının sağlanması için 60 bin üstüne çıkıp bir kaç gün beklemesi sonrasında yeni zirve yapması lazım.

Benim beklentim 60 bine kesinlikle değeceği yönünde ancak bu dakikadan sonra piyasa çok riskli hele de kurumsal alımlar kurumsal satışa dönmüşken, anlık takip edilmiyorsa eğer stopları sürekli yukarı çekmek lazım.

Geri
Üst Alt