- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.026
- 4.338
MASAK tarafından tüm finansal kuruluşlardaki hesaplarına bloke konulan ve gözaltına alınan Vebitcoin'in CEO’su İlker Baş tutuklandı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uçuyosun rtaşRokeeeetttttttttt
Geçen hafta fiyatladı bence bunları. Perşeöbe toplantı var o gün saçma kararlar çıkmazsa ben düşüş beklemiyorum.@Keramettin TANRIVERDİ adminin tam kapanmaya borsada kapanıyordu? Kapanıyorsa perşembeye kadar düşer perşembe akşamı girmek mantıklımı?
Hata yaparsın yapmahadi kocum xrp 10 cent daha yükselde satayım seni
YTD...1 aydır düzeltti zaten yavGöstergeler şişmiş, düzeltme yakındır.

BTC %20 düştü en fazla. ETH ve BNB zaten zirvelerde hala. Düşenler çok şişmiş alt coinlerdi yani net bir düzeltme yok henüz.1 aydır düzeltti zaten yav![]()
Bu söylediklerinden döviz alınması sonucunu çıkardım.BTC %20 düştü en fazla. ETH ve BNB zaten zirvelerde hala. Düşenler çok şişmiş alt coinlerdi yani net bir düzeltme yok henüz.
Seni dolardan gelecek 3-5 kesmez artık.Bu söylediklerinden döviz alınması sonucunu çıkardım.
üstad BTC 60k yı tekrar görüp mü düzeltme gelir ne dersin şu an çok kararsız kaldım karımı alıp paranın tamamını usdtye çevirmeyi planlıyorum erken mi olurBTC %20 düştü en fazla. ETH ve BNB zaten zirvelerde hala. Düşenler çok şişmiş alt coinlerdi yani net bir düzeltme yok henüz.
Kesinlikle uğraşmaya değmezSeni dolardan gelecek 3-5 kesmez artık.
Kesinlikle uğraşmaya değmez
üstad BTC 60k yı tekrar görüp mü düzeltme gelir ne dersin şu an çok kararsız kaldım karımı alıp paranın tamamını usdtye çevirmeyi planlıyorum erken mi olur