Kripto Para Birimleri ve Coinler

Hangisine kaptiralim ve neden mesela?

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yatırım tavsiyesi vermek haddim değil, nedenini millet burada açıkladı. Tavsiye isteyene de Keramettin admin kaç kere coin yazdı.
Btt için ben haftalar önce yazdım hatta Test için ufak miktarda yatırımın vardı.
Çoook öncelerden 1-2 sıfır atmadan girene kazandırdı sonrası hep keriz silkeleme odaklı 1 aydır insanları silkeleyip ağlatma üzerine konumlanmış coin olma yolunda ilerliyor. %50-%100 kazanç hoş eder mi bilemem ne kadar yatırdığına bağlı değişir 10 bin doların varsa %10 bile doyurucu olur. Ama gel gelelim 1 günde elindekini yarısını eritme potansiyeli olan bir coin. Doge daha güvenilir liman en azından Elon çıkıp iki tweet atsa %20 oynayacagını biliyorsun. Projesi desen ki muhteşem o da değil. Sırf 90 kuşağının isminden dolayı fantazi duyduğu bir coin.

Uzun vadeli al unut coin istiyorsak ico aşamasındaki coinlere yatırım yapmak en mantıklısı. En baştan yakalarsan 10-30 kat kazandırır.
Göz göre göre gelen coin için ise student coin'e bakabilirsin. Aşama aşama arz turu açtılar her arzda fiyatı adım adım yükseldi şubattan bu güne en az 10x yaptı ve ben şubattan beri gireceğim :D ay başında 100 dolara önce 7 bin sonra 5 bin şimdi de 2.500 adet alabiliyorsun. Ve bu yükseliş göz göre göre geldi.

Elon kaç gündür tweet atmamış bu hafta rahat durmaz diyip tweet attıktan sonra yatirim yapmayıp izleme kerizligi =ben

Geri
Üst Alt