Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.913
- 48.245
- 4.933
Doge almadiysan 24 saat içinde 3 bin lira değiştirme vaktidir10 k TRY var doge alınır mi şimdi öneriniz ne ?
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doge almadiysan 24 saat içinde 3 bin lira değiştirme vaktidir10 k TRY var doge alınır mi şimdi öneriniz ne ?
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dikkatli ol babayiğitdogeyi gene yükseltiyorlar şuan 24 saatte %16 karı var, yüklü girmemek için tutuyorum kendimi
Bu coin muhabbetinin 1gün yasaklanma gibi olasiligi var mi sence?Şu konunun 2017-2018 dönemlerini okuyun, şu anki psikolojiden farkı yok.
Bu coin muhabbetinin 1gün yasaklanma gibi olasiligi var mi sence?
Elektrik uretimi
Çip sikintisi ciddi boyutlara ulasti cunku
dogeyi gene yükseltiyorlar şuan 24 saatte %16 karı var, yüklü girmemek için tutuyorum kendimi
SNL de sunucu olacak mis 1,5 hafta sonra. Orda bir sketch de belki Crypto ve ya Doge üzeri konusur diye giriyor millet herhalde.
Iota 15 centten aldim 2 ay önce 1.2 den sattım keşke satmasaydım
Tekrar $ 118,-- e ciktik$ 118 e almistim. $86 ya dustuk fakat tekrar $112 lere ciktik. Hayirlisi Ekli dosyayı görüntüle 121056
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adam babalara kafa tutuyormuş.Dün bu sayfada bir yerde gördüğüm hikayeyi paylaştım. Linç yedim. Şimdi de ofansif mizah yaptım. Yeteneksiz Sizsiniz'e katılıp yuhalanmam gerek sanırım.
Erman Türker ve Keramettin Tanrıverdi'ye çok küfür ediyordum.
Reis xlm ye ne diyosunKonuyu altı boş içeriklerle dolduracağınıza keşke birisi de haber akışı sağlasa. Twitterdaki kolpacıların sayfalarına benzettiniz iyice.