Oguz Alp Akcay
10 Numara!
- 17 Temmuz 2017
- 11.606
- 7.160
- 913
BTC dom 50 nin altina gerilemis. Altlar cosar mi görecez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tehlikeli bir soruiotx de yanlışlıkla paramı ikiye katlamışım
@Oğuzhan Ölmez @Keramettin TANRIVERDİ @Murat Kara
bu seviyeden satılır mı yoksa daha bekleyeyim mi sayın lordlar kamarası?
neyse stop limit koyalımTehlikeli bir soru
Chz nin ay sonuna kadar yeni takım sport ve partnerlik anlasmalarını duyurması bekleniyo. Şu piyasada iş yapar mı bilinmez ama

%85e stop limit devamke benceiotx de yanlışlıkla paramı ikiye katlamışım
%85e stop limit devamke bence
Sen stop limit yazmadan stop limit yazacaktim da adi bir turlu aklima gelmediyüzde 90 gibi bir stop limitle devam ediyorum kanka
Sen stop limit yazmadan stop limit yazacaktim da adi bir turlu aklima gelmedibuy out muydu sell out muydu diye dusunuyorum sabahtan beri
Pit stopla devam et kingdas.iotx de yanlışlıkla paramı ikiye katlamışım
Konuyu altı boş içeriklerle dolduracağınıza keşke birisi de haber akışı sağlasa. Twitterdaki kolpacıların sayfalarına benzettiniz iyice.
Borsa başlığını ben de bulamıyorum olsa süper olurBorsa başlığını bulamadım. Hektaş bölünmüş yine. Kutsal yürüyüş başlar mı?
Hektaş 8den 16’ya çıkar bölünürdü bu sefer biraz daha tepede böldüler. Normalde bölündükten sonra tekrar 16’ya çıkması 3-4 ayda olur.
Borsa başlığını bulamadım. Hektaş bölünmüş yine. Kutsal yürüyüş başlar mı?
Hektaş 8den 16’ya çıkar bölünürdü bu sefer biraz daha tepede böldüler. Normalde bölündükten sonra tekrar 16’ya çıkması 3-4 ayda olur.
Premium Diamond Elit Gold üyeler girebiliyor sadeceBorsa başlığını ben de bulamıyorum olsa süper olur
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1.75 kat bedelli 1 kat bedelsiz bölündü, direkt bedelsiz değil.Borsa başlığını bulamadım. Hektaş bölünmüş yine. Kutsal yürüyüş başlar mı?
Ekonomi Sohbetleri konusunu kullanıyoruz genel yatırım araçları için.Borsa başlığını ben de bulamıyorum olsa süper olur
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1.75 kat bedelli 1 kat bedelsiz bölündü, direkt bedelsiz değil.
Ekonomi Sohbetleri konusunu kullanıyoruz genel yatırım araçları için.
Doğru oraya yazıyorduk admirim unuttum ben onu, hektaşa basasım var ama bilemiyorum.
Kapanma sonrası hafif hareketlenme olsa zaten rüzgarı arkasına alacak sektörler belli. Telekomünikasyonu da beğeniyorum ben ayrıcaYüksek meblağ gömmüyorsan sürprize oyna bence tabii bilançosu ve yatırımları olan sürprizlere. Korona sonrası canlanacak sektörler veya yazılım firmaları falan. Hektaş bu sene artsa artsa % 50 artar.
Eski zirvesi 37'yi geçer mi, zor gözüküyor da şu bedelli bir bitsin onu bekle tabii.