Ahmed Arif Kesen
Büyük Kaptan
- 11 Temmuz 2009
- 21.556
- 14.308
- 2.158
Doğru söyleyin aranızdan hanginiz girdi piyasaya?
GSc laneti coinleri de esir aldı
GSc laneti coinleri de esir aldı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şahsım piyasadan çekildikten sonra herkes tersten gördü üstad...Doğru söyleyin aranızdan hanginiz girdi piyasaya?
GSc laneti coinleri de esir aldı![]()
Bu ayı değil. Ayı piyasası geldiğinde elin satın almaya gitmez bile.geldi.H.o toplamaya hazırlanın
Ytd!!!
Daha ne kadar ayı olacak üstad?64.000 den 38.000 e geldi.1000 dolara düşünce miBu ayı değil. Ayı piyasası geldiğinde elin satın almaya gitmez bile.
Btc 2017'de %40lık düzeltmeler ile 20k seviyesini görmüştü. Birşey sonsuza kadar yükselmeyeceği gibi sonsuza kadar da düşmez. Bu düzeltmeler olması gereken düzeltmeler. Milletin biraz silkelenmesi gerekiyordu. YTD.Daha ne kadar ayı olacak üstad?64.000 den 38.000 e geldi.1000 dolara düşünce midiyeceğiz?Piyasa 2 aydır ayıyı ağır çekimde oynatıyor.
Ortalama %30 düşüp yine ortalama %150 artacağına göre paniğe gerek yok diyebilir miyiz?Btc 2017'de %40lık düzeltmeler ile 20k seviyesini görmüştü. Birşey sonsuza kadar yükselmeyeceği gibi sonsuza kadar da düşmez. Bu düzeltmeler olması gereken düzeltmeler. Milletin biraz silkelenmesi gerekiyordu. YTD.
![]()
Kısa vadede panik yapan kaybeder. Panik yapmayan bu coin işinden orta ve uzun vadede emekli olur. YTD.Ortalama %30 düşüp yine ortalama %150 artacağına göre paniğe gerek yok diyebilir miyiz?
Herkes nakitte yakalanmis yine4500den 3 bine düşen ethereumda stop olan var mı?
Kazanınca herkes yazıyor da kaybedince kimse söylemiyor yav.
Yok bende Eth vardı, ama satmadım. Kardan zarar oluyor. Ben uzun vadeli tutuyorum. 100 dolardan beri alıyorum ben. ytd.Herkes nakitte yakalanmis yine![]()
Düşsün güzel. Biz de daha ucuzdan toplarızDestek falan dinlemiyor yalnız ilginç.
Üstten sattıysan ok deDüşsün güzel. Biz de daha ucuzdan toplarız![]()
Aldık bakalım, düşerse 2-3 gün sonra yeniden alırım. Ytd.Su sıralarda alan bordo berelidir.