- 19 Kasım 2010
- 8.824
- 3.798
- 1.438
Stopelon diye coin çıkmış.
2 günde uçmuş, binance da bulamadım.
Gscimbom mobil
2 günde uçmuş, binance da bulamadım.
Gscimbom mobil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle durumlar icin %20 nakit tutuyorum. Eskiden yapmadığım bir hareketti.Üstten sattıysan ok de
%50 bandına geldi düşüşler, çok makul değil bu hareketler. Böyle düzeltme olmaz.
Bu düşüşün geri alınması 2 ay sürer.Böyle durumlar icin %20 nakit tutuyorum. Eskiden yapmadığım bir hareketti.
Uzun vadeli tutuyorum ben. Al sat sık yaparsan bir yerden sonra bağımlılık yapıyor. Durduramıyorsun kendini.Bu düşüşün geri alınması 2 ay sürer.
Keşke satsaymışsın.
Benim 1000 Euro bile 720 oldu.Shiba 0 atacak diye alanlar birazdan 0 ekleyecek. Su anda zararda olmayan kimse yoktur kimse kimseyi kandırmasın.
Şu son düzeltmede yeni katılan,bilgisiz yatırımcıların %60'ı falan satmamıştır şimdide geri rakamlar toplamaya başladı.
Satanlarda ah keşke satmasaydım diyor.
Mürid toplayanlarda satmadıkça kaybetmiş sayılmazsın bak ben demiştim diyor.
Bu bilgisiz profillerin sayısı azımsanamayacak derecede Dünyada çok bence.
Eğer btc 62 falan görüp 2 gün yatay yaparsa ATH muhabbetine deli gibi nakit girmeye başlayacak bence , bu son düzeltmede alım yapmayıp pişman olan da dünya kadar adam vardır.
Ordan btc düştükçe bu pişman olanlar bu sefer kaçırmayım diye alacak ve o düşüş belkide son bulmayacak
senaryo yazdık ama bakalım ben işlem açmıyordum adam akıllı 1 aydır , son düzeltmede çok ufak miktar almıştım 54-55 seviyelerine yaklaştığında nakit oranımı %80-85'lere çıkarmıştım şimdi iyice nakdi yükselttim.
Fakirlerin parasını tamamen sömürüp , umudunu yitirecek hamle gelmedi bunu elbet bekliyorum.
Bakalım bol kazançlar hepimize , umarım yatırımlık mecra olur burası.

RSI 90 üstünde elimdekilerin en az yarısını satarım ben her piyasada.Uzun vadeli tutuyorum ben. Al sat sık yaparsan bir yerden sonra bağımlılık yapıyor. Durduramıyorsun kendini.
Zor toparlanır artık
Bir grafikle gösterirsen daha anlamlı olur kingdaşım
Acelemiz yok yiğenim...2025 de villamın havuzunda latin manitalar ile viski yudumlamaya hazır ol!2024 de bir sonraki halvingde tekrar zirve olur beklersin artık Ozi