Kripto Para Birimleri ve Coinler

Neyse bu sene girenler için önemli bir deneyim oldu.Piyasanın bir anda nasıl hançer sapladığını görmüş oldular. :asd:

Bir gün Nasreddin Hoca, komşusundan bir kazan ister. İşini bitirince kazanın içine küçük bir tencere koyup geri iade eder. Kazan sahibi tencereyi görünce:
– Bu nedir? Diye sorar. Hoca cevap verir:
– Müjde! Kazanınız doğurdu. Bu haber komşusunun hoşuna gider.
– Pekala! diyerek tencereyi kabullenir. Hoca yine bir gün komşusundan kazanı ister. Alır ama bu sefer iade etmez. Sahibi bir süre bekler. Kazanın gelmediğini görünce, Hocanın evine gelir, kazanı geri ister. Hoca üzüntülü bir çehre ile:
– Sizlere ömür, kazan öldü! der. Komşu hayretle:
– Aman Hocam, hiç kazan ölür mü? Deyince, Hocanın cevabı hazırdır:
-Kazanın doğurduğuna inanırsın da, öldüğüne niçin inanmazsın?

Bir gün Nasreddin Hoca, komşusundan bir kazan ister. İşini bitirince kazanın içine küçük bir tencere koyup geri iade eder. Kazan sahibi tencereyi görünce:
– Bu nedir? Diye sorar. Hoca cevap verir:
– Müjde! Kazanınız doğurdu. Bu haber komşusunun hoşuna gider.
– Pekala! diyerek tencereyi kabullenir. Hoca yine bir gün komşusundan kazanı ister. Alır ama bu sefer iade etmez. Sahibi bir süre bekler. Kazanın gelmediğini görünce, Hocanın evine gelir, kazanı geri ister. Hoca üzüntülü bir çehre ile:
– Sizlere ömür, kazan öldü! der. Komşu hayretle:
– Aman Hocam, hiç kazan ölür mü? Deyince, Hocanın cevabı hazırdır:
-Kazanın doğurduğuna inanırsın da, öldüğüne niçin inanmazsın?

Dip en az 4 kere görülür.

20-22 diyordum 16ya çektim beklentimi minimum, buradan kimse de dip görünce almayacak ondan eminim.

Haftalık ve aylık grafiği 2018deki hareketle kıyaslarsanız ayı piyasasının başlangıcını da az çok öngörebilirsiniz.

Baştan beri beklentim temmuz, bu haftaki kapanış da çok önemli olacak. Hareketli ortalamalara bakmak lazım.

20-22 diyordum 16ya çektim beklentimi minimum, buradan kimse de dip görünce almayacak ondan eminim.

Haftalık ve aylık grafiği 2018deki hareketle kıyaslarsanız ayı piyasasının başlangıcını da az çok öngörebilirsiniz.

Baştan beri beklentim temmuz, bu haftaki kapanış da çok önemli olacak. Hareketli ortalamalara bakmak lazım.
Temmuz he?

2018 Hazirandan başlayıp 2020 Haziran ayına kadar ki süreçte 6000 ve 9000 bandında seyretmiş.Vay anasını yav...Bizim milletin sabırsız olduğunu düşünürsek bu işten çok kişinin canının yanacağı gün gibi ortaya çıkıyor.

2018 yazdan başlayıp 2020 Eylül ayına kadar ki süreçte 6000 ve 9000 bandında seyretmiş.Vay anasını yav...Bizim milletin sabırsız olduğunu düşünürsek bu işten çok kişinin canının yanacağı gün gibi ortaya çıkıyor.
Aylıkta tüm rakamlar gözükmez, aylık kapanış gözükür.

3 binle 11 bin arasında seyretti o dönemde. 3 kez falan 3 bin göründü.

1 sene önce 3 bindi hatta.

Seninle geçen sene de konuşuyorduk kripto bana kızıyordun hatta buna yatırım yapılır mı vs diye :D
Dip görünce alırım ama tabi ne kadar alırım bilmiyorum. Geçen sene acemiydik dipte az aldık insanın gerçekten eli gitmiyor almaya.

Seninle geçen sene de konuşuyorduk kripto bana kızıyordun hatta buna yatırım yapılır mı vs diye :D
Dip görünce alırım ama tabi ne kadar alırım bilmiyorum. Geçen sene acemiydik dipte az aldık insanın gerçekten eli gitmiyor almaya.
Üstad dipten alma konusu dahi olsa ya kârla o alımı yapacaksın ya da klasik söylem haline gelen seni üzmeyecek para ile alacaksın.Diğer türlü olunca insan ister istemez çekiniyor zaten...

Bence hala manyaklık ya, ETH ve BNB işte az çok bir mantığa dayanıyorlar ama diğerlerinin zerre manası yok.

Bir de kurumsal alımlar ve korona çok etkili oldu son dönemdeki çılgınlıkta.

Geri
Üst Alt