- 20 Ağustos 2017
- 23.966
- 16.303
- 1.838
Bu herifler harbi cok serefsiz. Piyasalar cok duygusal ayagina fiyatlarla istedikleri gibi oynuyorlar. Piyasa falan yok. Uc bes ob cocugunun keyfi ve acgozlulugu var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Misal Elon Musk denilen ga.atBu herifler harbi cok serefsiz. Piyasalar cok duygusal ayagina fiyatlarla istedikleri gibi oynuyorlar. Piyasa falan yok. Uc bes ob cocugunun keyfi ve acgozlulugu var.
Onunkinin daha cok ilgi budalaligi oldugunu dusunmeye basladim. Bulmusum bu kadar keriz niye bi guzel zikmeden birakayim da diyo olabilir.Misal Elon Musk denilen ga.at
Çoluğumuzun çocuğumuzun rızkını basalım mi ahbert ?![]()
Ark Investment’s Cathie Wood Says Bitcoin Will Go to $500,000
Wood made the prediction even as the leading cryptocurrency tumbled on Wednesday.www.yahoo.com
karı dioki 500 bin olacak
herkesi bitcoin almağa davet ediyorum
Çoluğumuzun çocuğumuzun rızkını basalım mi ahbert ?
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kripto para, dolar ve altın borsasından uzak dur lütfen. Gambiya dalasisine falan yatırım yap belki ters etki olur parayı vurursun bak.Enteresan işler dönüyor.
227 tlden biraz aldım bakalim. Pazara kadar %50 koysa yeter.Psg alasim var.
Grafik yerli yerinde gorunuyor kingdas
Grafik yerli yerinde gorunuyor kingdas
Su anda piyasada tedirginlik hakim. Bitcoin bugünü 40k üstünde kapatırsa hapşıran kurbağa formasyonuna gireriz ve piyasa bir müddet rahatlar. Bugun cok kritik. Yatırım tavsiyesi değildir.
Yine alırım seni dinlemem satılacak yerde satmam, düşer satamam daha zarara girerim.Şaka maka grafik çok iyi, trend desteğinden dönmüş. 50 dolarda satmak lazım ama.
Kriptoya girdiğini öğrendikten sonra piyasadan arazi oldum.Sonrasında piyasanın geldiği durum ortada...Kripto para, dolar ve altın borsasından uzak dur lütfen. Gambiya dalasisine falan yatırım yap belki ters etki olur parayı vurursun bak.