Kripto Para Birimleri ve Coinler

35i görürse 2 gün öncekine benzer bi senaryo ile 28e iğne atabilir diye bir şey görmüştüm sabah sosyal medyada bakalım doğru çıkacak mı

Yatirim tavsiyesi degildir.

District0x etherium platformunda calisan bir token. Alti ayda 10x yapti. $1'in altinda. ATH $0.40'in uzeri. Gecen gun $0.12'ye indi guzel bir bounce back ile $0.25'e cikti. Ayni seyi yapabilir. Yalnizca USD coin ile alinabiliyor. Coinbase'te mevcut.

Chainlink cogunuzun bildigi uzere Etherium gibi yqvas ama Emin adimlarla ilerleyen belli basli projelerden biri. Kisa vadede En qzindan bir 30-40% yapmasi muhtemel. ETC yani Etherium Classic'de oyle.

CeloGold T-Mobile tqrafindan secilen bi proje ve kesinlikle takip edilmeli.

VET ve gas fee olqrak odedikleri VTHO da ayni sekilde kar getirecek dogru duzgun bi amaci olan projeler. VET hala $0.10'in altinda.

$1'in altindaki diger gozleml3nmesi gerekn projeler ise ALGO ve XLM. Daha uzun vadede ise NuCypher ve Graph.

Kendi goruslerimdir. Kesinlikle alin ya da satin demiyorum.

etherium bir kez daha 3k yı zorlasın bana yeter shib ve bnb den ettiğim zarar çıktığı gibi güzel de bir kar alır çıkarım shible bnb de karın karı olarak beklesin uzun vade

aptalın önde gideniyim ben mis gibi 17k sıktım 20.5 yaptım sattım ne diye geri basıyon karın yarısı eridi şimdide benden harbiden bir cacık olmaz olursa yükselme gibi bir mucize olursa satıp çıkıcam komple

aptalın önde gideniyim ben mis gibi 17k sıktım 20.5 yaptım sattım ne diye geri basıyon karın yarısı eridi şimdide benden harbiden bir cacık olmaz olursa yükselme gibi bir mucize olursa satıp çıkıcam komple
Sakin ol üstad senden değerli değil. Böyle böyle öğreniliyor canın sağolsun. Ayrıca burda piyasa çok hızlı ve fırsat her zaman var

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dünkü düşüşte tam zamanında çıktım gece @Murat Kara rtaş sağ olsun 29dan PSG alıp 36da sattım. Yine bekliyorum 30u görürse alım yapmak için. Fırsat her zaman var da çok hızlı ve riskli bir piyasa bakalım hafta sonu durgunluğuyla birlikte btc bugün nasıl bir yol izleyecek

Ayı hadi kardeşim işin bokunu çıkardın.62.000 den 30.000 e kadar düştün.Hâlâ neyi amaçlıyorsun?Uza da banka hesabım iyice coşsun.

Chainlink ile ilgili düşüncelerin?
No idea

Dominance %50 üstüne çıkmış bu arada.

Ek olarak yakın zamanda bir tanıdığın önce sermayesini sonra da kredisini batırdığını öğrendim. Sakın ama sakın kredi çekip falan girmeyin bu piyasaya.

Geri
Üst Alt