Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.413
- 5.356
- 1.873
35i görürse 2 gün öncekine benzer bi senaryo ile 28e iğne atabilir diye bir şey görmüştüm sabah sosyal medyada bakalım doğru çıkacak mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav geçen nerede okudum Çinliler toplu satış yapıp bir kere daha silkeleyecekler yazmışlardı.35i görürse 2 gün öncekine benzer bi senaryo ile 28e iğne atabilir diye bir şey görmüştüm sabah sosyal medyada bakalım doğru çıkacak mı
geçen ki mevzuyu çinlilere bağladılar da bu da öyle bir şeydi kademeli şekilde 35e düşüp hızlıca 28i görecek falan yazıyordu yanlış tercüme etmediysem tabiiYav geçen nerede okudum Çinliler toplu satış yapıp bir kere daha silkeleyecekler yazmışlardı
Acilen piyasadan uzaman gerekiyor.aptalın önde gideniyim ben mis gibi 17k sıktım 20.5 yaptım sattım ne diye geri basıyon karın yarısı eridi şimdide benden harbiden bir cacık olmaz olursa yükselme gibi bir mucize olursa satıp çıkıcam komple
Sakin ol üstad senden değerli değil. Böyle böyle öğreniliyor canın sağolsun. Ayrıca burda piyasa çok hızlı ve fırsat her zaman varaptalın önde gideniyim ben mis gibi 17k sıktım 20.5 yaptım sattım ne diye geri basıyon karın yarısı eridi şimdide benden harbiden bir cacık olmaz olursa yükselme gibi bir mucize olursa satıp çıkıcam komple
Chainlink ile ilgili düşüncelerin?Altlar BTCye göre daha zayıf kalmaya başlamış. Gelecek düşüşlerde daha fazla ezilmeleri olası.
No ideaChainlink ile ilgili düşüncelerin?