Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.781
- 29.189
- 2.993
shib coinden 9000 dolar kazandım istersen sana bir tane gofret ısmarlayayım.Gir gir de para kazanalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
shib coinden 9000 dolar kazandım istersen sana bir tane gofret ısmarlayayım.Gir gir de para kazanalım.
Ha?? Nasıl yani?Gir gir de para kazanalım.
shib coinden 9000 dolar kazandım istersen sana bir tane gofret ısmarlayayım.
Gel ben sana tekila ısmarlayayım.shib coinden 9000 dolar kazandım istersen sana bir tane gofret ısmarlayayım.
dinimizce haram olan şeyleri kullanmıyorum düşüncen için teşekkürler.Gel ben sana tekila ısmarlayayım.
Senin gibi acemiler piyasaya girip panik satış yapacak ki bizler para kazanalım.Ha?? Nasıl yani?
Yoo.. 500 Euro ile girip direkt bitcoin alıcam. Kenarda tutucam.Senin gibi acemiler piyasaya girip panik satış yapacak ki bizler para kazanalım.
Benim işime gelmeyen bir strateji...Uza!Yoo.. 500 Euro ile girip direkt bitcoin alıcam. Kenarda tutucam.
3-5 sene sonra dağıtıcam ortalığı.

(!)58 veya 57.500e kadar çekebilirler btcyi. Sonra 75,84,100 K diye gider.
Chz hakkında yorumlarını istiyorum ama uzun vadede.9.19 dan girdiğim Grt'yi 9.60 da elden çıkardım.Şu piyasayı an be an takip edenler paranın bir tarafına saplar geçer.