Kripto Para Birimleri ve Coinler

Chz hakkında yorumlarını istiyorum ama uzun vadede.
Spor kulüpleri ile yaptığı iş birliği çok önemli bir konu...Uzun vade de önü açık olan nadir projelerden biridir.Ben şahsen düşüş dönemlerinde toplamaya devam ediyorum.Uzun vade tutmayı düşündüğüm coinlerden biridir.Uzun vade de 3 dolar 5 dolar olur diye tahmin yapamam.Bunu yapan insan zaten kahindir.

Abv Mana! 1 aydır elimde tutuyordum.3 gün önce % 10 kar gördükten sattım.Bugün % 50 yükselmiş.Şu olayı kaç kez yaşadım kim bilir? :asd:

Abv Mana! 1 aydır elimde tutuyordum.3 gün önce % 10 kar gördükten sattım.Bugün % 50 yükselmiş.Şu olayı kaç kez yaşadım kim bilir? :asd:
Shibaya bundan bir bok olmaz diye parayı çekmesem şuan 1000 lira 400bin lira oluyordu. Düşündükçe kendim ile shibaya sövme arasınds gidip geliyorum.
Bu arada yakın gelecekte en çok sıçrama yapacak coin/tokenler metaverse temalı olanlar olacak ona göre bir aksiyon almak lazım kısa vadede güzel kazançlar bırakacak gibi.

Shibaya bundan bir bok olmaz diye parayı çekmesem şuan 1000 lira 400bin lira oluyordu. Düşündükçe kendim ile shibaya sövme arasınds gidip geliyorum.
Bu arada yakın gelecekte en çok sıçrama yapacak coin/tokenler metaverse temalı olanlar olacak ona göre bir aksiyon almak lazım kısa vadede güzel kazançlar bırakacak gibi.
Metaverse olayında Axie İnfinity alıp başını gitti.Sadece bir örnek...

Shiba mı ne haltsa %90 Milyon artış nedir yav. Dalgasına çıktığında 1€ ya almış olaan milyoner oluyormuşsun bu nasıl saçma bir iş böyle.

Not: bu kripto işinden gram anlamam.

Shiba mı ne haltsa %90 Milyon artış nedir yav. Dalgasına çıktığında 1€ ya almış olaan milyoner oluyormuşsun bu nasıl saçma bir iş böyle.

Not: bu kripto işinden gram anlamam.

Bundan yaklasik 3 ay önce borsaya deneme amaçlı ilk girişimi shiba ve doge'la yaptım. Buraya yazdığımda bunları ezikleyen arkadaşı iyi ki dinlememişim. 3 ayda benim için iyi sayılabilecek bir kar elde ettim. Yatirdigim parayi geri aldim ve kalan miktari da holdda tutuyorum. Shiba'nin acikladigi projeler tokenin gelecegi icin beni heyecanlandiriyor.

#Raca almıştım 15 civarından 38lere çıktı kısa sürede. Bırakacağım parayı burada güzel gidiyor şimdilik takip etmek isteyen etsin.

2-3 hafta önce falan öylesine 100 Tl'lik Shiba almıştım bu işlerden pek anlamadığım için deneme amaçlı. Bakalım nereye kadar yükselecek bu Shiba. Keşke 1000 Tl'lik girseymişim. Acaba 3-5 yıl sonra 1 dolar olur mu bu Shiba? Bu konuda bilgili arkadaşlar yorumlarını paylaşırsa sevinirim.

1 dolar olması için neredeyse 50 trilyon dolarlık işlem hacmi olması lazım o da imkansız.

Geri
Üst Alt