Kripto Para Birimleri ve Coinler

Shiba mı ne haltsa %90 Milyon artış nedir yav. Dalgasına çıktığında 1€ ya almış olaan milyoner oluyormuşsun bu nasıl saçma bir iş böyle.

Not: bu kripto işinden gram anlamam.

Asparagas mi bilemiyorum 8000 dolarlık shiba alan bir herifin 5.8 milyar dolara ulaştığı iddia ediliyor .

Bundan yaklasik 3 ay önce borsaya deneme amaçlı ilk girişimi shiba ve doge'la yaptım. Buraya yazdığımda bunları ezikleyen arkadaşı iyi ki dinlememişim. 3 ayda benim için iyi sayılabilecek bir kar elde ettim. Yatirdigim parayi geri aldim ve kalan miktari da holdda tutuyorum. Shiba'nin acikladigi projeler tokenin gelecegi icin beni heyecanlandiriyor.
Muhtemelen bendim
Para kazanamassin olayi degildi,bunlarin hizli trasnfer disinda sundugu bir sey yok,evet piyasaya yeni girenlerin trend yaptigi bir kac token

Sence herkes kazanabilirmi bu piyasadan ,bazi sirket ceolari istifa etti buradan zenginlikleri ile

Bende attim 100 dolar vaktinde , ciktim gittim zamani gelince

Trader iseniz bir sey diyemen,ama kripto dunyasinda savunulacak hic bir seyi olmayan tokenlar ,diger binlercesi gibi

İki yükseliş olunca yine herkes uzman, herkes büyük yatırımcı oldu.

60 binden 30 bine düşerken aynı herifler 150 bin olacak diyordu, sonra düşünce sesleri çıkmadı ama şimdi yine ötmeye başladılar.

6 ay önce tüm coin/tokenlara grafik yaparken Mana'yı yazmış, bugün alıntılayıp ben demiştim diyor, millet de mal hemen peşlerinden gidiyor.

Allah'ın bok coini Shib için sayısız analizler yapılıyor, 500 trilyon adet olan coin için 2 aya 1 dolar olacak hedefleri veriyorlar. Daha market cap nedir bunu bile bilmeyen tipler.

Madenciliği olmayan yani parasal karşılığı olmayan bir coin, 550 trilyon dolar hacme sahip olacak ha, hem de 2 ay sonra?

Doğru ve mantıklı yaklaşayanlara lafım yok ama gaza gelmeyin, öyle Metaverse falan diye de hikaye anlatmayın, şu anki piyasa = ponzi

Doğru zamanda satmadığınız sürece batmaya mahkumsunuz, yatırdığınız X'i 2X olduğu anda çekin, kalan X isterse 10 sene beklesin, maliyetiniz sıfır olduktan sonra problem yok.

İnvesting yorumlarını kaale alan iş bilmezler olduğu müddetçe büyük başlar daha çook soygun yapar.

60 binden 30 bine düşerken aynı herifler 150 bin olacak diyordu, sonra düşünce sesleri çıkmadı ama şimdi yine ötmeye başladılar.

6 ay önce tüm coin/tokenlara grafik yaparken Mana'yı yazmış, bugün alıntılayıp ben demiştim diyor, millet de mal hemen peşlerinden gidiyor.

Allah'ın bok coini Shib için sayısız analizler yapılıyor, 500 trilyon adet olan coin için 2 aya 1 dolar olacak hedefleri veriyorlar. Daha market cap nedir bunu bile bilmeyen tipler.

Madenciliği olmayan yani parasal karşılığı olmayan bir coin, 550 trilyon dolar hacme sahip olacak ha, hem de 2 ay sonra?

Doğru ve mantıklı yaklaşayanlara lafım yok ama gaza gelmeyin, öyle Metaverse falan diye de hikaye anlatmayın, şu anki piyasa = ponzi

Doğru zamanda satmadığınız sürece batmaya mahkumsunuz, yatırdığınız X'i 2X olduğu anda çekin, kalan X isterse 10 sene beklesin, maliyetiniz sıfır olduktan sonra problem yok.
Malesef bu piyasada rasyonel olmak da kazandırmıyor:) böyle de bir olay var. Piyasada tamamen popülerlik üzerine kısa vadede.

Malesef bu piyasada rasyonel olmak da kazandırmıyor:) böyle de bir olay var. Piyasada tamamen popülerlik üzerine kısa vadede.

Tabii ona lafım yok zaten o yüzden hep hiç bir projeye biat etmeyin diyorum, Shib tarzı coinlerin çıkışına dayanak bulmaya çalışanlara laf ediyorum ben daha çok. Aldın yükseldi tamam ama reel karşılığı 0 olan bir şeye 0.0007 dolar verip alıyorsun işin temelinde.

Ya da mesela Solano 120 oluyor, Solano için hikaye yazıyorlar hemen. Mesela Solano'yu ben 30 dolarken temel analizle yazmıştım, BNB gibi olacağını düşünüyorum gelecekte diye. Aklı başında olan kişiler de var ama pumpçılık yapıp milleti tokatlama peşinde olanlar daha fazla.

Nabza göre şerbet veren bir güruh var ve bunların peşinde olan ve pohpohlayanlar var.

Geçen birisi X coini alın yazmış, ciddi sayıda da takipçisi var, coin yükselince çakmış takipçilerine. Sonra Y coini almış, balance'ı atınca X coini sattığını görmüş bir kaç akıllı takipçi de, herife bayağı tepki gösterdiler ama 150 bin takipçisi varsa max 1000 kişi durumun farkında.

Meta projeleri tutarli bir hal alabilir
Vr ile birlesince blokchain anlam kazanacak bir noktada ,ben cokts shit olarak bakamam.
Proje mantigi ve evrenleri hosuma gitti acikcasi.
Bir oyunu konsolla degilde vr ile gercek gibi oynamak,konsere ozel bir blockchain zincirinden bilet alip evden katilmak falan hayali degilller.
Hepimizin elinde telefonla zaten ywterince sanal dunyadsyiz
Web3 ve meta evreni bana parasaldan ziyade kullanilabilir projeler olarak yansiyor
🙂

İnşalah uçar gider 100 usd bastım bende

Arkadaşlarım toplamda 5-6 bin dolarlık Kishu, Hamster ve Catecoin yatırımları yaptılar. Bana da ısrar ediyorlar ama çok güvenemiyorum. Tabii bir fırsatı daha da kaçırmak istemiyorum. Varsa burada ilgilenen, takip eden, elinde bulunduran ne düşünüyor merak ediyorum.

Geri
Üst Alt