Kripto Para Birimleri ve Coinler

su an onemli olan aglar arası faydası olan ve gas ücretlerine dikkat eden oluşumlar ayakta kalır.
insanlar iyi bir arabaya sahip olup ayni zaman da kısa mesafe icin arabasından pahalı benzin ödemek istemiyor .

solano nun tutma sebeplerinden birisi buydu.

su an onemli olan aglar arası faydası olan ve gas ücretlerine dikkat eden oluşumlar ayakta kalır.
insanlar iyi bir arabaya sahip olup ayni zaman da kısa mesafe icin arabasından pahalı benzin ödemek istemiyor .

solano nun tutma sebeplerinden birisi buydu.

Zincirler için öyle ama öne çıkmak kolay değil artık. Eskiden ETH ve diğerleriydi durum. Mina'nın övündüğü teknolojiye onlar öne çıkana kadar tüm zincirlerin sahip olması gibi aslında süreç.

O yüzden trend neyse orada olmak lazım, boğayı bitiren de bu trend olacaktır nasılki Nisan'da doge inanılmaz rakamlara gittiyse bu hikayenin sonunda da metaverseler market cap'i ele geçirip oradan çakılmaya başlayacak.

starlaunch tarzı solana fırlatma yerleri ayakta kalabilir , sebebi stars stake ile piyasada olmayacak N2H4 üretmesi
Bu üretilen hidrozin (stake miktarına gore) size İdo da alim hakki veriyor , alırsanız yakmış oluyorsunuz, ayrıca baska bir birimle almıyorsunuz gibi.
IDO ler sigortalı cikiyor.

Bu tarz yenilikler yapanlar ayakta kalırsa kalır

Zincirler için öyle ama öne çıkmak kolay değil artık. Eskiden ETH ve diğerleriydi durum. Mina'nın övündüğü teknolojiye onlar öne çıkana kadar tüm zincirlerin sahip olması gibi aslında süreç.

O yüzden trend neyse orada olmak lazım, boğayı bitiren de bu trend olacaktır nasılki Nisan'da doge inanılmaz rakamlara gittiyse bu hikayenin sonunda da metaverseler market cap'i ele geçirip oradan çakılmaya başlayacak.
Mina 22kb olayı biraz yanlış anlasildi bence
Minanin asil gorevi gizlilik ti , sizi tanıyan bir kod , ayrintilari zaten biliyorsundur .

Sonra en basa donuyoru zaten kim nerede ne zaman kullancak.
Metalar bu yüzden on plana çıkar gibi zamanla , çünkü o kodları kullanacağız,entegre isi biterse .
Kalao ile digital art satisi yapıldı , konserler falan , ne bilim .Hala dolar la degerlenen bir sistem neticede .
yaz yaz bitmez.

Yarın sabah gate.io'da listelenecek o vakte dek bir hype olur gibi, ben 0.7-0.8 bandından topladım ama son 1 ayda ciddi artışı var zaten, öngörmek zor hareketini. Normal şartlarda yukarılara bir iğne atıp dönmesi lazım.
Benim tahminim yayınlandıktan sonra dump yemesi. Yediği an yapışacağım yemezsede kısmet artık =)

Benim tahminim yayınlandıktan sonra dump yemesi. Yediği an yapışacağım yemezsede kısmet artık =)

Olabilir ama yukarı iğne atması gerekiyor. Ceek shit bir proje de değil tek sıkıntı Türklerin gözdesi olması.

Ceek yazalı 3 gün oldu, direkt %50 kar ettirdi o günden bu yana mesela, aslında bu bile yeterli olmalı. 10x 20x falan şans işi zaten Ceekin de tepesi Binance'a girerse 20 dolar falan olur.

Olabilir ama yukarı iğne atması gerekiyor. Ceek shit bir proje de değil tek sıkıntı Türklerin gözdesi olması.

Ceek yazalı 3 gün oldu, direkt %50 kar ettirdi o günden bu yana mesela, aslında bu bile yeterli olmalı. 10x 20x falan şans işi zaten Ceekin de tepesi Binance'a girerse 20 dolar falan olur.
#Metax a bi göz at derim 1 günde 30 kar verdirdi bana. Sevebileceğin bir coin

Herkesi Zigi tutmaya davet ediyorum.

Reis sana birde birşey soracağım metamaska sadece bnb mı gönderebiliyoruz? Bnb gönderip swap mı yapacağız istediğimiz tokena? Yoksa direk raca gönderebilir miyiz? Metamon island oynayacağım da bi anlamadım

Reis sana birde birşey soracağım metamaska sadece bnb mı gönderebiliyoruz? Bnb gönderip swap mı yapacağız istediğimiz tokena? Yoksa direk raca gönderebilir miyiz? Metamon island oynayacağım da bi anlamadım

Gönderim için bir kaç seçenek var tether de gönderiliyor olmalı ama önemli olan Smart Chain ağını seçmen çünkü ERC20de ciddi ücret alıyor.

Gönderim için bir kaç seçenek var tether de gönderiliyor olmalı ama önemli olan Smart Chain ağını seçmen çünkü ERC20de ciddi ücret alıyor.
Smart chain seçtim de soru işareti oldu yanında. Denemek için ufak bir rqca gönderdim 1500.1 raca 0.1 raca gözüküyor gelen anlamadım. Swap yaparken de komisyon kesiyor mu bu cüzdanlar? Birde sen ne kullanıyorsun

Smart chain seçtim de soru işareti oldu yanında. Denemek için ufak bir rqca gönderdim 1500.1 raca 0.1 raca gözüküyor gelen anlamadım. Swap yaparken de komisyon kesiyor mu bu cüzdanlar? Birde sen ne kullanıyorsun

Öncelikle Smart Chain cüzdanı açman lazım, metamaskta default olarak olmuyor o.

Hepsinden var, TrustWallet, Sollet, Metamask, Maiar vs

Swap komisyonu dex'e göre değişiyor ama çok kesmemesi lazım. İso'nun dediği gibi slippage farkı çok olmasın ona da dikkat.

Öncelikle Smart Chain cüzdanı açman lazım, metamaskta default olarak olmuyor o.

Hepsinden var, TrustWallet, Sollet, Metamask, Maiar vs

Swap komisyonu dex'e göre değişiyor ama çok kesmemesi lazım. İso'nun dediği gibi slippage farkı çok olmasın ona da dikkat.
Anladım bi bakayım onada ben cüzdanı globala çıkmamış coini swap için kullanmayı düşünüyorum. Panckeswap ile aynı mantık değil mi daha globala çıkmamış coinleri küçük komisyon ile almaya yarıyor bi kaç proje var takip ettiğim çıkışını bekliyorum swap cüzdanlarına düşer herhalde dimi yanlış öğrenmemişim.

Anladım bi bakayım onada ben cüzdanı globala çıkmamış coini swap için kullanmayı düşünüyorum. Panckeswap ile aynı mantık değil mi daha globala çıkmamış coinleri küçük komisyon ile almaya yarıyor bi kaç proje var takip ettiğim çıkışını bekliyorum swap cüzdanlarına düşer herhalde dimi yanlış öğrenmemişim.
ben araya daliyorum ama hem doğru hem yanlış dusunuosun
swap borsaları merkeziyetsiz borsa fark bu emir girme falan yok , o anki fiyattan slippage ile alırsın , çok çok düşükken fee ödersin Erc 20 degilse .
ilk cikislar dumpli olur tabiren ele verme donemi , sniper bot falan kullanmıyorsan tepeden almış olursun , İdo veya ico fiyatıyla alman imkansız .

Birde aglar nelerdir bence biraz bak once , matemask genel cüzdan senin tek adresindir, uzerine add networkten eklemen lazım bsc,matic,avax gibi ağları, alacağın kolinin o agda olması lazım , alırken eşleşir zaten ,pancake bsc destekli

Geri
Üst Alt