- 18 Temmuz 2009
- 81.992
- 239.495
- 5.263
yatirim tavsiyene uyup 250€ bastim eger zarar edersem dava belgesine hazir ol rdash
cümlenin sonunda ytd yazmamasi beni gaza getirdi ve zarar edersem bunun cezasini beraber cekecegiz
Kime dava edicen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yatirim tavsiyene uyup 250€ bastim eger zarar edersem dava belgesine hazir ol rdash
cümlenin sonunda ytd yazmamasi beni gaza getirdi ve zarar edersem bunun cezasini beraber cekecegiz
ben araya daliyorum ama hem doğru hem yanlış dusunuosun
swap borsaları merkeziyetsiz borsa fark bu emir girme falan yok , o anki fiyattan slippage ile alırsın , çok çok düşükken fee ödersin Erc 20 degilse .
ilk cikislar dumpli olur tabiren ele verme donemi , sniper bot falan kullanmıyorsan tepeden almış olursun , İdo veya ico fiyatıyla alman imkansız .
Birde aglar nelerdir bence biraz bak once , matemask genel cüzdan senin tek adresindir, uzerine add networkten eklemen lazım bsc,matic,avax gibi ağları, alacağın kolinin o agda olması lazım , alırken eşleşir zaten ,pancake bsc destekli
hocam 1. gaza gelme sakinEstafurullah araya girdiğin yok ikinizi mobilden alıntı yapamadım. Az çok anladım ido ico olayını çözmeye çalışıyorum aslında . Şimdi bir proje var piyasaya daha çıkmadı bi WList başvuru var birde şartlı başvuru. Adam diyor ki örnek veriyorum elinde 10 tane bnb olmalı bu 10 bnb benim merkeziyetsiz cüzdanım da mı olmalı? Çok karışık yav benim anlayabileceğim bi video var mı öğretici valla link bulursanız sevinirim =)
Sakinim yavhocam 1. gaza gelme sakin
starterler patlamaya başladı , çıkan idolar 2x falan ilk gun
senin cüzdanında tutmaz , onların sisteminde stake atar, Dao bile hacklendi , sigortada yok gidermi gider coinler
stake surelerine ve tier sistemine bakacaksın , uygun olan zor bulunur
WL kovalamak daha mantıklı.
Telegramin varsa ekle beni @igubee buradan binlerce şey yazarız boş yere , bildigim bir konu ise yardim ederim
alim satım tavsiyesi vermemBedava whitelist falan görürsem atarım .
klavye turkçe olmayıncaSakinim yavben globalcıyım normalde sadece bi proje hoşuma gitti Gaming projesi ileride çok iş yapacağını düşünüyorum o yüzden çabam yoksa deli dana gibi uğraşmam bu işlerle işinde gücünde adamım
proje adı AOT bir incelermisin.
Ekliyorum teşekkürler.
hahah :=) Senin profilde no DM mi yazıyor birde hatun çıktı o değildir herhaldeklavye turkçe olmayınca
sakin-SAKINmak olan![]()
evet no dmhahah :=) Senin profilde no DM mi yazıyor birde hatun çıktı o değildir herhalde![]()
o beceri varsa , dolandırmaya gerek yokBlockchain altyapılı oyun yapıp piyasayı dolandırma vakti gelmiş bulunmakta
Sanal dünya. Ama şöyle diyeyim şu anda sanal dünyadan arsa alan dolu şirketler bile 2.5 milyon dolara arsa aldı geçende. Gözlüğü takacaksın alışveriş merkezine gideceksin , konserlere gideceksin , dünyada ne yapabiliyorsan çok daha basit şekilde yapabileceksin . Tatile gideceksin istediğin yerde. Bunun bi sonra ki teknolojisi hissiyatın olacak. Biri sana dokunduğunda hisseteceksin mesela gibi.metaverse olayi nedir ?
iyice boku ciktiSanal dünya. Ama şöyle diyeyim şu anda sanal dünyadan arsa alan dolu şirketler bile 2.5 milyon dolara arsa aldı geçende. Gözlüğü takacaksın alışveriş merkezine gideceksin , konserlere gideceksin , dünyada ne yapabiliyorsan çok daha basit şekilde yapabileceksin . Tatile gideceksin istediğin yerde. Bunun bi sonra ki teknolojisi hissiyatın olacak. Biri sana dokunduğunda hisseteceksin mesela gibi.
bu evren nerede yani gta gibi bi haritası mı var. oraya ne kullanarak gidiliyor. kimden nasıl alınıyor onlar. konuya epey uzağımSanal dünya. Ama şöyle diyeyim şu anda sanal dünyadan arsa alan dolu şirketler bile 2.5 milyon dolara arsa aldı geçende. Gözlüğü takacaksın alışveriş merkezine gideceksin , konserlere gideceksin , dünyada ne yapabiliyorsan çok daha basit şekilde yapabileceksin . Tatile gideceksin istediğin yerde. Bunun bi sonra ki teknolojisi hissiyatın olacak. Biri sana dokunduğunda hisseteceksin mesela gibi.