Kubat Tokmakçı
10 Numara!
- 20 Haziran 2017
- 10.491
- 19.523
- 1.363
Kapattım kardeşim vaktim yok oraya yazmanın bana bir artısı yokÜstad senin Twitter neydi
Ama ilerde açarsam paylaşırım burdan
Saygılarımla..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kapattım kardeşim vaktim yok oraya yazmanın bana bir artısı yokÜstad senin Twitter neydi
Nasıl da tanıyor beniŞimdi sen 6 ay sonra x10 yapınca gelip burada artistlik yaparsın ben buldum diye

sorma parayı sıfırladık@Kenan Turyak kriptoya yatırım yaptığı günden beri beli dogrultamadi ulan ne büyük cenabetmissin ,.. Bu alana kadar arkadaşı gaza getiriyordu oğlum her gün 300-500 aliyom diye kendi ayağına sıktı kenani bu işe sokarak..
dibin dibi yoktur - büyük balıklar ve balinalar nereye isterse oraya giderNe kadar daha düşebilir bu. Alım yapılır mı acaba @Keramettin TANRIVERDİ adminim ne söyler
Geçen 27.3den Solana alıp 35.3te sattım onu iyi yakaladım da dediğin gibi hiç belli olmuyor valla aldıkça düşüyordibin dibi yoktur - büyük balıklar ve balinalar nereye isterse oraya gider![]()

yani ufak bir atlama ama fiyat düşük olduğu için % artısı fazla olabiliyor ufak hareketlerde ... SOLana normale 240-250 bandı tüm zaman zirvesi , öyle düşün ne seviyede olduğunuGeçen 27.3den Solana alıp 35.3te sattım onu iyi yakaladım da dediğin gibi hiç belli olmuyor valla aldıkça düşüyor![]()
UuuBenim beklentim %60 daha cakilir
2023 q3 e kadar pek yatirim yapma taraftari degilim
Ama regulatif olmadiklari için ne desek gg