Kripto Para Birimleri ve Coinler

Arkadaşlar para kazanmak için acı çekmeniz gerekir. O acı sizin tecrübeniz ve hırsınız olacak. Hırsınızı kontrol etmeye başladığınız an para kazanmaya başladığınızı göreceksiniz. He tabi bir de bilgi kesinlikle lazım... Ordinaryüs olun demiyorum lakin en azından temel bilgilere sahip olun. En azından burada @Keramettin TANRIVERDİ ve @Kubat Tokmakçı gibi donanımlı adamlardan bir şeyler kapmaya bakın.

Mesaj tarihine dikkat;
ff.webp

77.webp

Hissenin ismini ozellikle yazmiyorum zaten farketmez..Asagi yukari hepsi ayni durumda..

67.000 dolari olan birinin parasi suan 25 bin dolar .D

Bak bu 31 temmuzdan bu zamana kadar

En tepede de uyarmistim..Gecen sene..

Bunu da yazicidan cikartip cok bilmislerin boynuna utanc vesikasi olarak asmali..!

Kriptoda ayı piyasasını ayı piyasası yapan zaten öldü bitti, ponzi denilmesi, borsa iflasları ve hacklenmelerdir. 0'a gidilecek denen yerde herkes param sıfırlanacak korkusuyla satar, öyle %30-40 düşüşler ayı piyasası değildi yani, çıkarken de tam tersi 1 milyon olacak, uzaya çıkıyoruz vs
Aslında makro tahmin yapmak çok zor değil, fedin faiz artırımları daha bitmedi, piyasadan da bir günde likiditeler azalmıyor, yani en azından 1 sene falan da sıkılaşmanın etkisi yaşanır, 2024e kadar büyük bi artış beklemem
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mesaj tarihine dikkat;
Ekli dosyayı görüntüle 182454

Ekli dosyayı görüntüle 182452

Hissenin ismini ozellikle yazmiyorum zaten farketmez..Asagi yukari hepsi ayni durumda..

67.000 dolari olan birinin parasi suan 25 bin dolar .D

Bak bu 31 temmuzdan bu zamana kadar

En tepede de uyarmistim..Gecen sene..

Bunu da yazicidan cikartip cok bilmislerin boynuna utanc vesikasi olarak asmali..!
Burada big money oynayan yoktur
3,5 atanlar vardır
Kriptoyu borsa gibi ele alman aslında baya şaçma da neyse
Uzun uzadıya muhabbet döner

Grafik okuyarak trade yaparsın ama 60k yı geçince boğa tabirinin biteceğimi görmeyen zaten 59 k da girmiştir ilk defa piyasaya

Ha bu dediklerin olmasa sende kazanamazsın zaten ,marsdan gelmio para ,senden benden ✍️

Burada big money oynayan yoktur
3,5 atanlar vardır
Kriptoyu borsa gibi ele alman aslında baya şaçma da neyse
Uzun uzadıya muhabbet döner

Grafik okuyarak trade yaparsın ama 60k yı geçince boğa tabirinin biteceğimi görmeyen zaten 59 k da girmiştir ilk defa piyasaya

Ha bu dediklerin olmasa sende kazanamazsın zaten ,marsdan gelmio para ,senden benden ✍️
Kriptoyla borsa arasında bir fark yok
Benim için ikisi arasındaki tek fark,parasını aldığım kişilerin isminin değişmesi.
Lisede yapmadığım birşey için beni suçlayan öğretmen,
Trafikte kurnazlık edip önüme geçen doblocu,
Mesai bitti diyen memur
Bunların hepsi borsada ve kriptoya yatırım yaptılar (batırım )
Bunlara en büyük ceza paralarını almaktır.Bak artık daha çıt çıkaramazlar
Buna ek olarak kripto ile
Kevin Levin
Jayden West
Brandon Eastwood vesaire bunların da parasını alıyoruz işte 😊

Kriptoyla borsa arasında bir fark yok
Benim için ikisi arasındaki tek fark,parasını aldığım kişilerin isminin değişmesi.
Lisede yapmadığım birşey için beni suçlayan öğretmen,
Trafikte kurnazlık edip önüme geçen doblocu,
Mesai bitti diyen memur
Bunların hepsi borsada ve kriptoya yatırım yaptılar (batırım )
Bunlara en büyük ceza paralarını almaktır.Bak artık daha çıt çıkaramazlar
Buna ek olarak kripto ile
Kevin Levin
Jayden West
Brandon Eastwood vesaire bunların da parasını alıyoruz işte 😊
Komik

İyi kazançlar

Kripto ile borsa arasında fark yok diyene kadar iyiydi aslında. Borsada canlı kanlı şirketler söz konusu. O şirketlerin bir temel analizi var her ne kadar ben yapamasam da. Kriptoda neyin temel analizini yapicaz.
Borsa iyi kötü regüle bir piyasa. Kripto merkeziyetsiz diye övünürdü, Fed vurdu o vurdu bu vurdu, iflaslardan sonra da biri bizi kurtarsin, piyasa regüle edilsine döndü iş. BTC yılsonu 100.000$ olacak diyenden geçmiyorduk sene ortasında. Neye göre? Neden? deyince bir argüman sunulamiyordu. Coin işleri ponzidir, bu ponziden para kazanana saygım var. Ama oynayacaksınız(yatırım demiyorum bakın) bunun bilincinde olup oynayın.

Not: borsa holigani değilim bu arada. Borsada da şirketlerin sadece %10u doğru fiyatlaniyor, onların da 90inda kalanında spekülatör manipülatör vs ne ararsan var. Ama o %10 size yeter de artar, en azından 25 yaşında adamlara değil de dasagindaki kılları ağarmış manipülatöre çarpılırsınız :)

İkisinde de kazandigim icin benim icin ikisi de ayni.Bu anlamda diyorum.

Yarin baska bisey ciksa ben onda da kazanacagimdan o da benim icin ayni olacak muhtemelen..

Kazananlar her zaman haklidir.Onun haricindeki hersey magazin benim icin.Ben bunlarla ilgilenmem ki.Benim amacim para kazanmak.Para kazandiktan sonra Turkiyede ya da Amerikada yahut Italyada kazanmanin bir onemi yok benim icin..Tek fark adi degisik 😊

İkisinde de kazandigim icin benim icin ikisi de ayni.Bu anlamda diyorum.

Yarin baska bisey ciksa ben onda da kazanacagimdan o da benim icin ayni olacak muhtemelen..

Kazananlar her zaman haklidir.Onun haricindeki hersey magazin benim icin.Ben bunlarla ilgilenmem ki.Benim amacim para kazanmak.Para kazandiktan sonra Turkiyede ya da Amerikada yahut Italyada kazanmanin bir onemi yok benim icin..Tek fark adi degisik 😊
Abi simdi sana guzel bir kac soru sormak istiyorum. Sen trade isini profesyonel düzeyde yapıp para kazanıyorsun eyvallah. Dahada kazan tabiki. Ama eğitim almamış alamamış yada anlayamamış birisi yatırım yapmak istediğinde parasını kaybeder trade yaparak dimi. Herkes bu şekilde profesyonel değil sonuçta. Bu adam ya trade yapmiycak yada tek yolu var geriye kalan. Kademeli alımlarla güzel bir coin sepeti kurar becerebilirse ve güzel yerlerden iyi projelere yatırım yapar. Boğa sezonu geldiğinde iyi bir kazanç elde etmezmi? Bu yanlış bir düşünce mi? Eğer bu yanlis ise şöyle bir şey sorarım 150 dolardan ethereum alan yada 1-10 dolardan solana alan adam 2021 de sabırlı ise çok deli paralar kazanmadi mi?
Eğer bu yanlış bir bakış açısı ise kazanan bir sürü insan var onlara naapcaz? Yine Eğer bu yanlış bir düşünce ise o zaman profesyonel olmayan, trade yapmayı bilmeyen herkes para kaybeder.. Bu konu hakkında ne diyorsun çok merak ediyorum

Abi simdi sana guzel bir kac soru sormak istiyorum. Sen trade isini profesyonel düzeyde yapıp para kazanıyorsun eyvallah. Dahada kazan tabiki. Ama eğitim almamış alamamış yada anlayamamış birisi yatırım yapmak istediğinde parasını kaybeder trade yaparak dimi. Herkes bu şekilde profesyonel değil sonuçta. Bu adam ya trade yapmiycak yada tek yolu var geriye kalan. Kademeli alımlarla güzel bir coin sepeti kurar becerebilirse ve güzel yerlerden iyi projelere yatırım yapar. Boğa sezonu geldiğinde iyi bir kazanç elde etmezmi? Bu yanlış bir düşünce mi? Eğer bu yanlis ise şöyle bir şey sorarım 150 dolardan ethereum alan yada 1-10 dolardan solana alan adam 2021 de sabırlı ise çok deli paralar kazanmadi mi?
Eğer bu yanlış bir bakış açısı ise kazanan bir sürü insan var onlara naapcaz? Yine Eğer bu yanlış bir düşünce ise o zaman profesyonel olmayan, trade yapmayı bilmeyen herkes para kaybeder.. Bu konu hakkında ne diyorsun çok merak ediyorum
Parasını kaybeder büyük ihtimal doğru

Anlaşamadığımız nokta şu sizlerle,
31 Temmuz 2022 de de coinler düşüktü bitcoin 66 dan 22 lere gelmiş. Diğer enstrumanlar .yüzde 90 değer kaybetmişti.
Onun üstüne yukarıda attığım şekilde gene 3 te 1 ine indi.Yani düşünsene 31 temmuzda alan birinin bile parası 3 te 1 ne indi.Diğerleri zaten intihar etti eğer büyük para koyduysa
Yani tahammülü varsa belki olabilir
Ama garantisi yok
Coin silinebilir
Ben şansa kazanılan paradan korkarım

İnan vaktim de yok yoğunum.Şimdi borsa ile coin aynı değil diyenler oluyor ben onlara gülüyorum.Bilgisizliklerine veriyorum.Çünkü eskiden seans salonları vardı.Biz seans salonunda beklerken bile tahtası kapanan hisseler gördük.Borsada kaç bin kişi battı Türkiyede araştırınız..
50-100 dolarla işlem yapsan , sen o parayı kaybetsen hayatın değişmez.Hatta 5-10 bin dolar
Ama 500.000 dolarlık bir pozisyon açan birisinin borsaya bakış açısıyla, taşıdığı stresle, omuzlarındaki yükle, vadesi, tahammülü , psikolojisi kısacası hiçbirşeyi diğer adamla aynı değildir
.Eğitim verdiğim birisi var 2 m dolarlık pozisyon açmak istiyor.Evet ben aslında onun doğru pozisyonu açmak istediğini görüyorum.Fakat gene de izin vermiyorum.Çünkü psikolojik olarak o pozisyonu açsa onu taşıyamayıp hata yapacağını biliyorum
Borsa psikoloji işidir.
.Toplam kazananlar yüzde 8 i de geçmez.Yani Yüz kişiden 92 si para kaybediyor..Gerekli olan premium donanımlara sahip yüzde 1 falan vardır. O kişilerin borsası da farklıdır

Parasını kaybeder büyük ihtimal doğru

Anlaşamadığımız nokta şu sizlerle,
31 Temmuz 2022 de de coinler düşüktü bitcoin 66 dan 22 lere gelmiş. Diğer enstrumanlar .yüzde 90 değer kaybetmişti.
Onun üstüne yukarıda attığım şekilde gene 3 te 1 ine indi.Yani düşünsene 31 temmuzda alan birinin bile parası 3 te 1 ne indi.Diğerleri zaten intihar etti eğer büyük para koyduysa
Yani tahammülü varsa belki olabilir
Ama garantisi yok
Coin silinebilir
Ben şansa kazanılan paradan korkarım

İnan vaktim de yok yoğunum.Şimdi borsa ile coin aynı değil diyenler oluyor ben onlara gülüyorum.Bilgisizliklerine veriyorum.Çünkü eskiden seans salonları vardı.Biz seans salonunda beklerken bile tahtası kapanan hisseler gördük.Borsada kaç bin kişi battı Türkiyede araştırınız..
50-100 dolarla işlem yapsan , sen o parayı kaybetsen hayatın değişmez.Hatta 5-10 bin dolar
Ama 500.000 dolarlık bir pozisyon açan birisinin borsaya bakış açısıyla, taşıdığı stresle, omuzlarındaki yükle, vadesi, tahammülü , psikolojisi kısacası hiçbirşeyi diğer adamla aynı değildir
.Eğitim verdiğim birisi var 2 m dolarlık pozisyon açmak istiyor.Evet ben aslında onun doğru pozisyonu açmak istediğini görüyorum.Fakat gene de izin vermiyorum.Çünkü psikolojik olarak o pozisyonu açsa onu taşıyamayıp hata yapacağını biliyorum
Borsa psikoloji işidir.
.Toplam kazananlar yüzde 8 i de geçmez.Yani Yüz kişiden 92 si para kaybediyor..Gerekli olan premium donanımlara sahip yüzde 1 falan vardır. O kişilerin borsası da farklıdır
Sanırım şimdi ne demek istediğini daha iyi anladım abi. Evet doğru bencede. Bakış açını merak etmiştim gayette güzel aciklamissin teşekkür ederim. Özellikle psikoloji bölümü en can alıcı nokta. Tasiyamayacagindan fazlası hata yaptırır. Benim şahsen piyasaya bakış açım şu. Küçük parayı büyütüp sabirla ciddi kazanç elde etmek. Hayatımı kazandigim bir isim var ama hayallerimi gerçekleştirmek içinde ihtiyacım olanı burdan çıkarmak ama hayatımı etkilemeyecek miktar ile girerek. Ki 2021 de güzel kazandım çok şükür :)

Hep derim bu işi acemiler kendine koymayacak meblalarla yapmalı son kursun- voleyi vurayım -koseyim doneyimlerin sonu iyi bitmiyor.. Kimine 10 bin kimine 100 bin kimine 100 milyon koymaz bu kişinin bütçesiyle alakalı..
Hiç kripto almadım ama kafamdaki seviyeler gelirse belki de buralardan gözden cikarabilecegim bir meblayi 6-7 kriptoya bölüp belli bir dönem beklemeyi planlıyorum(1 tanesini ethereum olarak belirledim) varsın Kubat abiye yem olsun bana koyacak mebla olmayacak :)

Şu kesin;
Borsada kar eden bacası tüten yatırımcı dostu şirkete uzun vadeli yatırım yaparsan kazanırsın
Atıyorum sasa hektaş egeen gibi şirketlere 10 yıl önce arsa alır gibi bugünün 100 bin lirasıyla alıp bekleseydik parası belkide 20 milyon olmuştu.
Kriz dönemleri de dahil, darbeleri dahi katınca 10 yıllık periyotlarda bakınca borsada iyi şirketlere yatırım hep kazandırmış

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Saadet zincirinden başka bir şey değil, tosundan kurtulanlar buna yem oldu

Geri
Üst Alt