Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.711
- 59.097
- 3.383
dolar faizi %35 earnde yuhhhhh
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Trump üstad ılımlı yaklaşıyor. Rüzgarı o yüzden arkasına aldı. Her bir de klasikleşen boğa döngüsü zamanındayız.Nasıl oluyorda bu kdr artıyor bu zmbırtı
Cok sükür bugün de iflas ettik SeskomAsya piyasalarının canı küfür istiyor.
Çekik gözlerine daldırdığımın itleriCok sükür bugün de iflas ettik Seskom
Tokmakçı reis enflasyonu da şapşapsal bazda hesaplıyorsun dimi sen?Ekli dosyayı görüntüle 270809Ekli dosyayı görüntüle 270810
4 ve 5. emeklilik ayni anda gelirse,
Her gün şap şap şap
Güzel bir şap şap $400 desek
Her gün 4 ila 5 şap şap üzgürlüğü![]()
Aslan düştüğü yerden kalkarEskiden vadeli işlem sayısı bu kadar fazla değildi ama son dönemde çok kişi kervana katıldı stopsuz ve özellikle doğru risk yönetimsiz hareket edenler zaten patlıyor.
Market makerda her seferinde gelişine vuruyor geçen 3 dakikada 100 binden 90 bine çakmışlardı o sırada btc dominance ile altları harap etmişlerdi bu kadar vadelide insan olunca direk yakıt olarak kullanıyorlar.
Zaten böyle böyle öğreniliyor hayatta böyle zaman geçtikçe tecrübe kazandıkça geçmişe dönsem şimdi şunları yapmazdım deniyor aynı piyasada da böyle tecrübe büyük faktör oluyor o yüzden dediğin gibi düşe kalka yürümeyi öğrendiğin zaman kazanmaya başlıyorsun.Aslan düştüğü yerden kalkar![]()
asıl vurgun haftaya olur renkdaş noel tatili başlıyor hacim flnda olmazvalla ekleme yaptım daha düşsün daha da yapıcam artık dönebilecek bir noktada değilim![]()
Valla normalde bu tarihlerde düşüş bekliyordum bende noel vesilesiyle ama satmak nasip olmadı. Mecbur ekleyeceğiz artıkasıl vurgun haftaya olur renkdaş noel tatili başlıyor hacim flnda olmaz