Kristijan Nikolov

[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="class: baslik6TR, align: left"]Burçin Badem: Nikolov artık Galatasaray'ın oyuncusu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: ortaBolge"]

Galatasaray’da lisans işlemleri nedeniyle yıllardır oynayamayan Makedon asıllı Kristijan Nikolov'da son aşamaya gelindi.

Galatasaray Basketbol Şubesi Altyapı Direktörü ve A Takımlar Maç Operasyon Müdürü Burçin Badem “Tahkim kararı çıktı. O artık Galatasaray Spor Kulübü Basketbol Takımı oyuncusu. Yarınki (Cumartesi) TBF Yönetim Kurulu toplantısından sonra lisansı bekleniyor” ifadelerini kullandı.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Yeni bir Naumoski geliyor hayırlısıyla.

Seni bu forum da efsane yaptılar eğer bir iki hatani gorurseler vay haline.umarım sans bulup kendini gosterebilirsin

Güveniyoruz. Hadi bakalım umarım yararlı olur

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Bu çocuğu liseler arası türkiye finallerinde canlı canlı izledim orda bile fark yaratamadı.
A takımda havlu bile taşıyamaz.

ImageUploadedByTapatalk1415627855.113071.webp
Sıcak sıcak nikolov lisansı. Başarılar aslanımıza pro kariyerinde.

Son düzenleme:
simdi oynayabiliyormu sn kulubumuzde

Yabancı kontenjanını esnetildiği bu senede Nikolov'a yerli lisans çıkarılması harbiden ironik ve dalga geçer gibi.

Nikolov
29 dakika 17 sayı 13 ribaunt 12 asist yapmış bugünkü İhlas Koleji maçında.

Amanın yeni bir Rajon Rondo mu geliyorr.

FULL | Banvit - TÜBAD | Anadolu Efes 85-90 Galatasaray Liv Hospital - YouTube

22:50'de oyuna giriyor geçen seneki tübat turnuvası Efes maçı gayette güzel bir performans ortaya koyuyor ama asıl özelliği kendi yaş grubunda çok iyi penetre etmes, topla çok hızlı bileği düzgün, tabi gelişmesi lazım bu seviyeler için bu yıl süre alsada asıl sezonu seneye olacak.

Bu maci bende canli izlemistim ve Cedi Osman ile Nikolov duellosu bana göre bütün maca damgasini vurmustu. Kisa ama güzel bir an. Ben Türk yeteneklerimizi yapabildikce yakindan takip ediyorum, ve Nikolov ile yeni bir guard kazandigimiza sadece GS adina degil, ayni zamanda Türkiye adina cok sevindim. Guard pozisyonunda yillardir yasadigimiz kitlik, bir kac sene icinde bitecek gibi duruyor...

Sence Ergin Hoca Nikolov´a süre verir mi ? Sonucta Nolan gitti ve yerine bir adam gelmedi, Nikolov performansina göre maclarda bir 5-10 dakika süre alabilse güzel olur bu sene. Lakin Ege Arar, Erzek berbat oynadiginda bile süre alamiyor ve bu benim hosuma gitmiyor acikcasi. Ege önemli bir rol icin hazir degil, ama 38 dakika oynayan Erzeg´den bir 7-8 dakika calabilse, alismasi icin olumlu olabilir.

Oyuncular sonucta oynaya oynaya gelisir... Efes maclarini izliyorum zaman zaman bu sezon, ve Ivkovic iyi is cikariyor. 17 yasindaki Furkan ve 19 yasindaki Cedi devamli sahada. Furkan bile yasina ragmen önemli süreler aliyor, Cedi zaten starting 5 dakikalari aliyor genellik ile ve bence son maclarda en iyilerinden biri oldu hep. Oynaya oynaya acildi bu sezon. Umarim bizdede Nikolov en azindan Furkan kadar süre alabilir.

Murat Özyer'e en çok merak edilen soruyu sorduk.

Nikolov neden hala TR kadrosuna alınmıyor, TR liginde A takımında oynaması için hala gerekli şartlar oluşmadı mı ?

Nikolov TR lisansını aldı. Ancak TBF yeni bir yönetmelik uydurdu. Bu yönetmek şöyle :
" Nikolov, A takımda oynaması için 21 yaşına kadar alt yapıda oynaması gerekli. Aksi taktirde A takımda oynayamaz "

TBF bu yönetmeliği uydurarak Nikolov'un 3 yıl daha üst takımda oynamasını engellemiş oldu.

Galatasaray Basketbol olarak TBF'nin sırf Kristijan Nikolov'un Galatasaray'da oynamaması için uydurduğu saçma yönetmeliği kabul etmiyoruz ve kınıyoruz.
Türk basketboluna faydalı olacak bir oyuncuyu sırf Galatasaray'da oynuyor diye önünü kesmek skandal ötesi bir durumdur. Artık Galatasaray yönetimi bu hukuksuzluğa karşı her türlü hakkını aramalıdır. Böyle davranan bir kurumun Galatasaray'ın önünü bir çok alanda kesmek isteyeceği görünen bir gerçektir.

Nikolov ailesi ve avukatları konuyu yargıya taşımışlardır. Adaletin en kısa zamanda yerini bulmasını diliyoruz ve bu konunun yakından takipçisi olacağız.

via: Galatasaray Basketbol Facebook Page

Murat Özyer'e en çok merak edilen soruyu sorduk.

Nikolov neden hala TR kadrosuna alınmıyor, TR liginde A takımında oynaması için hala gerekli şartlar oluşmadı mı ?

Nikolov TR lisansını aldı. Ancak TBF yeni bir yönetmelik uydurdu. Bu yönetmek şöyle :
" Nikolov, A takımda oynaması için 21 yaşına kadar alt yapıda oynaması gerekli. Aksi taktirde A takımda oynayamaz "

TBF bu yönetmeliği uydurarak Nikolov'un 3 yıl daha üst takımda oynamasını engellemiş oldu.

Galatasaray Basketbol olarak TBF'nin sırf Kristijan Nikolov'un Galatasaray'da oynamaması için uydurduğu saçma yönetmeliği kabul etmiyoruz ve kınıyoruz.
Türk basketboluna faydalı olacak bir oyuncuyu sırf Galatasaray'da oynuyor diye önünü kesmek skandal ötesi bir durumdur. Artık Galatasaray yönetimi bu hukuksuzluğa karşı her türlü hakkını aramalıdır. Böyle davranan bir kurumun Galatasaray'ın önünü bir çok alanda kesmek isteyeceği görünen bir gerçektir.

Nikolov ailesi ve avukatları konuyu yargıya taşımışlardır. Adaletin en kısa zamanda yerini bulmasını diliyoruz ve bu konunun yakından takipçisi olacağız.

via: Galatasaray Basketbol Facebook Page
Vallahi tebrik ederim bu olay gerçekse ayıptır yazıktir nedir bu düşmanlık bize bu kadarda olmaz bunlara küfür etmeye doymam yemin ederim.

Geri
Üst Alt