Muhammed Mutlu
Tecrübeli Üye
- 10 Kasım 2013
- 5.186
- 0
- 313

Fikstürümüze baktığım zaman enteresan bişey farkettim o da şikecilerin maçına kadarki dönem genel olarak kolay,
şikecilerin maçından sonraki dönem ise oldukça zor görünüyor,
Yani fikstürümüzü şikecilerin öncesi(F.Ö.) ve sonrası (F.S.)olarak ikiye ayırabiliriz..
Fenevbaçe maçına kadar toplam 9 maç yapcaz ve bu maçların 4 tanesi deplasmanda,
ancak bu maçların sadece 3 tanesi istanbul dışında ve en önemli deplasman bana göre Eskişehir,
ben bu 9 haftada alacağımız puanların şampiyon olup olmayacağımızı belirleyeceğini ön görüyorum,
maçları tek tek değerlendirip önümüzde hangi maç varsa ona konsantre olmalıyız ama,
bu 9 haftada maximum puanı aldığımız zaman şikecilerin karşısına arada puan farkıyla çıkacağımızı ve çok rahat bir maç olacağını düşünüyorum..
Fs döneme baktığımızda çok zor deplasmanların (Fenev, Kasımpaşa, Trabzon, Akhisar, Mersin) olduğu ve işimizin çok zor olduğu görülüyor,
bu nedenle Fö döneminde her maça ciddi manada asılmalı hatta her maçtan 3 puanı hanemize yazdırmalıyız..
Fö döneminde fenevin ise acaip bir fikstürü var, nerdeyse tüm baba maçları üst üste kendi sahasında oynarken en kolay deplasmanlara gidiyor,
ve ben açıkcası bu baba maçların tamamını (Mersin, Başakşehir, Trabzon, Akhisar, Galatasaray) evinde de olsa kazanamayacağını düşünüyorum,
1-2 maçta fire verecektir kanımca, haliyle Fö dönemde fenevle aramızdaki puan farkının minimum 4 puan olacağını tahmin ediyorum,
fenev maçında alacağımız minimum 1 puanın da bu farkı koruyacağını ve sonraki zor dönem için çok büyük bir avantaj sağlayacağını düşünüyorum..
Sonraki dönem;

Bu süreçte fenevin maçları;

Beşiktaşın;

İlk hedefimiz lig arasına girmeden önceki üç maçımızda 9 puanı almak olacak, kazamız mubarek olsun diyorum