Kritik 9 Hafta

Muhammed Mutlu

Tecrübeli Üye
EzVpOz.png

Fikstürümüze baktığım zaman enteresan bişey farkettim o da şikecilerin maçına kadarki dönem genel olarak kolay,
şikecilerin maçından sonraki dönem ise oldukça zor görünüyor,

Yani fikstürümüzü şikecilerin öncesi(F.Ö.) ve sonrası (F.S.)olarak ikiye ayırabiliriz..

Fenevbaçe maçına kadar toplam 9 maç yapcaz ve bu maçların 4 tanesi deplasmanda,

ancak bu maçların sadece 3 tanesi istanbul dışında ve en önemli deplasman bana göre Eskişehir,

ben bu 9 haftada alacağımız puanların şampiyon olup olmayacağımızı belirleyeceğini ön görüyorum,

maçları tek tek değerlendirip önümüzde hangi maç varsa ona konsantre olmalıyız ama,

bu 9 haftada maximum puanı aldığımız zaman şikecilerin karşısına arada puan farkıyla çıkacağımızı ve çok rahat bir maç olacağını düşünüyorum..

Fs döneme baktığımızda çok zor deplasmanların (Fenev, Kasımpaşa, Trabzon, Akhisar, Mersin) olduğu ve işimizin çok zor olduğu görülüyor,

bu nedenle Fö döneminde her maça ciddi manada asılmalı hatta her maçtan 3 puanı hanemize yazdırmalıyız..

Fö döneminde fenevin ise acaip bir fikstürü var, nerdeyse tüm baba maçları üst üste kendi sahasında oynarken en kolay deplasmanlara gidiyor,

ve ben açıkcası bu baba maçların tamamını (Mersin, Başakşehir, Trabzon, Akhisar, Galatasaray) evinde de olsa kazanamayacağını düşünüyorum,

1-2 maçta fire verecektir kanımca, haliyle Fö dönemde fenevle aramızdaki puan farkının minimum 4 puan olacağını tahmin ediyorum,

fenev maçında alacağımız minimum 1 puanın da bu farkı koruyacağını ve sonraki zor dönem için çok büyük bir avantaj sağlayacağını düşünüyorum..

Sonraki dönem;

7VoPna.png

Bu süreçte fenevin maçları;

oYA9aQ.png

Beşiktaşın;

W6VEyP.png

İlk hedefimiz lig arasına girmeden önceki üç maçımızda 9 puanı almak olacak, kazamız mubarek olsun diyorum :D

Hangi ara olur bilmiyorum ama üst üste 5-6 maç alırsak rahat şampiyon oluruz.Devre arası transferleri bence çok önemli.Avrupa maçımız da yok artık.Bi zahmet 5-6 maçlık seri yakalayalım.

Herkes Besiktas'i favori goruyor ama bence rakibimiz Fener olacak.

Herkes Besiktas'i favori goruyor ama bence rakibimiz Fener olacak.

ortasahaları yaslandı, forvetleri desen bi sow, diğerleri beceriksiz. caner-gg dahi cok kötü durumda. fb bu sene hakem-kaleciler ile bir sekil ayakta kaldı, devre arası sağlam transferler yapamazlarsa net scarlar ki devre arasında kalite oyuncu bulmak zor, malüm kimse kaliteli adamını vermiyor. tabi aynı durum bizim icinde gecerli, mevcut 18 ile şampiyon olabilecegimizi düsünmüyorum.

fb ozan tufan icin saldıracak mesela, yaslı ortasahalarına ilac olabilecek bir oyuncu, kapmak lazım. fb'ye cok iyi darbe vururuz..

her maç zordur fikstür avantajı dezavantajı gibi söylemlere katılmıyorum. geçen sene fener tüm derbileri 2.yarı deplasmanda oynadı es es sivas gibi deplasmanlarda yenildi ama şampiyon oldu

bjk ve fener maclarini bilememde.. diger maclarin hepsini kazana biliriz.
es es deplasmani isim olarak zor gözüküyor ama bu aralar pek iyi degiler.
fenerin bizim maca kadar baya sakat maclari var.
besiktasin fikstürü lokum gibi gözüküyor resmen bu ilk sürecde.
bugünkü macda puan kaybetme ihtimaleri var bide bizimle oynaycaklari macda.
digerlerini normalde hepsini kazanmalari gerekir.

Fikstür açısından en büyük avantaj fenerde, biz ise dezavantajlıyız. Yani ister komplo teorisi diyin isterseniz inanın, planlı bir şekilde hazırlanmış olabilir. Her neyse, dezavantaja rağmen şu anda şampiyonluk için havaya girdik ve bence en büyük favoriyiz. Takım kendine güveniyor ve iyi top oynuyoruz. BJK ve Fener deplasmanları dışında hepsinden 3 puanı rahatlıkla alabiliriz.

Ligin yarısını hakem ve kaleci hata(!)larıyla buraya kadar getiren fenerin bir yerden sonra tökezleyeceğini düşünüyorum. BJK'nin de çapı yetmez şampiyonluğa

beşiktaş maçından sonra devre arası giriyor , o maça kadar olan dönem kritik gerisi için tüm takımların toparlanma şansı var , o bölümü aradan sonra değerlendirmek lazım

gençlerbirliği maçımız çok önemli

fenerden bi bok olmaz. hakemler ve kalecilerle buraya kadar geldiler ama yinede deplasmanda kazanamıyorlar. iddaa ediyorum bu fener deplasmanda iyi oynayarak 2 maç kazanamaz . belki 1 tane olabilir. normal olarakta 4 maç kazanamazlar deplasmanda

fenerin önündeki 4 macda zor.
kayseri deplasmani belki en kolayi ama deplasman ve orda zorlanan takim bunlar.
istanbul basaksehir ligimizin en iyi takim savunmasini yapa bilen takim.
hucumda semih sentürk olmasi biraz soru isareti ola bilir tabiki.
mersin ligin supriz takimi.
kasimpasa iyi gününde herkesi yene bilecek bir takim kendi sahasinda. kötü gününde farkda yige bilir tabiki :)

kolay gibi gözüken fisktürleri baya zor ola bilir devre arasina kadar. fenerde iyi oynamiyor kesinlikle.

Beşiktaş en büyük rakibimiz ama Beşiktaş Avrupa'da bayağı ilerler ise zorlanır ligde, sakatlık vs gibi sorunları sıkça olabilir.

Sağlamsa Lassa

EzVpOz.png

Fikstürümüze baktığım zaman enteresan bişey farkettim o da şikecilerin maçına kadarki dönem genel olarak kolay,
şikecilerin maçından sonraki dönem ise oldukça zor görünüyor,

Yani fikstürümüzü şikecilerin öncesi(F.Ö.) ve sonrası (F.S.)olarak ikiye ayırabiliriz..

Fenevbaçe maçına kadar toplam 9 maç yapcaz ve bu maçların 4 tanesi deplasmanda,

ancak bu maçların sadece 3 tanesi istanbul dışında ve en önemli deplasman bana göre Eskişehir,

ben bu 9 haftada alacağımız puanların şampiyon olup olmayacağımızı belirleyeceğini ön görüyorum,

maçları tek tek değerlendirip önümüzde hangi maç varsa ona konsantre olmalıyız ama,

bu 9 haftada maximum puanı aldığımız zaman şikecilerin karşısına arada puan farkıyla çıkacağımızı ve çok rahat bir maç olacağını düşünüyorum..

Fs döneme baktığımızda çok zor deplasmanların (Fenev, Kasımpaşa, Trabzon, Akhisar, Mersin) olduğu ve işimizin çok zor olduğu görülüyor,

bu nedenle Fö döneminde her maça ciddi manada asılmalı hatta her maçtan 3 puanı hanemize yazdırmalıyız..

Fö döneminde fenevin ise acaip bir fikstürü var, nerdeyse tüm baba maçları üst üste kendi sahasında oynarken en kolay deplasmanlara gidiyor,

ve ben açıkcası bu baba maçların tamamını (Mersin, Başakşehir, Trabzon, Akhisar, Galatasaray) evinde de olsa kazanamayacağını düşünüyorum,

1-2 maçta fire verecektir kanımca, haliyle Fö dönemde fenevle aramızdaki puan farkının minimum 4 puan olacağını tahmin ediyorum,

fenev maçında alacağımız minimum 1 puanın da bu farkı koruyacağını ve sonraki zor dönem için çok büyük bir avantaj sağlayacağını düşünüyorum..

Evet sayın arkadaşlar görüldüğü üzere tahminlerimiz kısmen tutmuş görünüyor, an itibariyle puan farkı 5 olup bu 9 maçlık süreçte 7 galibiyet ve sadece 2 beraberlik aldık ki gençler deplasmanı bence çok sürprizdi, ben eskişehirden korkarken gittik ankarada puan bıraktık, şu andan itibaren daha zorlu bir süreç bizi bekliyor, inşallah şikecileri yeneriz de o moralle şampiyonluğa uzanırız diyorum..

Geri
Üst Alt