Kruse, Fenerbahçe'den 7.5 Milyon Euro Alacak İddiası!

Her ne kadar fener antipatik bir takımda olsa da alacağım yatmadı deyip kontratı fesih etmek tiksindirici bir durum. Sonuçta Romanya ligi değil burası paranı her şekilde alacaksın, burnundan gelir umarım.

Dilenerek topladığın paranın belki de 10 mislini gerizekalı gibi başkasını ödüyorsun. Başkanım diye de o koltukta oturuyorsun. Bahçıvansın biberin yok, dalyapraksın haberin yok.

inşallah faiziyle alır febeden bu parayı ve aldığı parayı kumarda ezer

Fener'in büyüklüğü öyle tazminatlarla ölçülebilecek bir büyüklük değildir. Atıp tutan arkadaşların bunu anlaması lazım.

Sizlere Ali Koç'un ne kadar boş biri olduğunu anlatmıştım. Işte vizyon, işte futbol zekası.

Yaptıkları transferlerin kötü olduğunu, kadrolarının yaşlı ve çoğunlukla kalitesiz olduğunu da söyledim. Ben ligin ikinci yarısında ağır fikstür ile kadrolarının çökeceğini düşünüyordum, o kadar sürmedi bile. Ayrıca, MHY'ın kötü olduğunu ve iyi ki bize gelmediğini de yazdım.

Erol Bulut'un kesin başarısız olacağını da söyledim.

Fener'i abartmaktan, sezon öncesi şampiyon ilan etmekten vazgeçin. Bu adamlardan hiç bir şey olmaz. Altına girdikleri borcu ödemeleri de imkansız. Fener batmış bir kulüp. Nokta.

Her şey yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Yaptıkları nasıl bir yöneticiliktir tebrik etmek lazım.

Beter olun
hile hurdayla transfer yaparsanız böyle bir tarafınıza girer bir tarafınızdan çıkar işte

Bazilari daha inanmiyor ve saskinlar.
Mesela biz Ribery ve Haydar'da kaybettik ama sadece bonservisler zarara yazildi cunku taninmayan oyuncular olduklarindan sozlesmeleri agir degildi.
Fakat Kruse taninan ve piyasasi olan biri oldugundan oyle kuru kuruya ( Onyekuru) sozlesme imzalamaz. Mutlaka isini garantiye alip tazminat da ekletmistir. Mesela alacaklarim gecikirse tum parami alir gibi. Eger bu madde varsa gecmis olsun

Adam istanbul'da nargile cafelerini gezip üste 7,5 milyon euro aldı helal olsun vallaha :ROFLMAO:

EpX22DKXUAgg2Fy

Geri
Üst Alt