Kruse, Fenerbahçe'den 7.5 Milyon Euro Alacak İddiası!

Ya kruse olsaniz 7.5 alacaginiz onaylansa siz 7.4 e razı olur musunuz?

Hee neye ikna olursunuz?

Koc holding senin hesabina 8 milyon yatirir, sen de yok ya fenerin bana borcu yok ben yanlis biliyormusum dersiniz imzalarsiniz!

Hatta koc holding sana 15 yollar. Sen cikar ya fenerin bana degil meger benim fenere 5 milyon borcum varmis onu bugun onu odedim der 7.5 yerine 10 alirsin , fb denen şerefsiz oluşum da 5 almis olur! ;)

Yine bi win win olayi, yine şike, yine fenerbahce!!

Son düzenleme:
Yalniz konu Krusenin kaçıp gittikten sonra geri kalan parasını komple alması. Buna niye neden hakkımız yokmuş anlamadım ?? Oynayıp basarili yada başarısız olduktan sonra aldığı para değil. Birbirinden çok farklı örnekler.
Tespit doğru; yoksa oynayıpta başarısız olanları da sayacaksak Fenerli oyunculardan boğaza köprü olur :hehe:

NİYE KÖTÜ DÜŞÜNÜYOR SUNUZ

TÜRK FUTBOLUNUN GELİŞMESİ İÇİN 7,5 milyon almayıp ÜZERİNE 5 milyon veriyor olamaz mı....!

ezikbahçeli trol muhabilerler daha kruse fenere 10 milyon euro ödücek haberi yapmadı mı🤣🤣

Son düzenleme:
Türkiye’de kulüp yöneticilerinin hiçbir sorumluluğu olmaması yüzünden benzer onlarca olay yaşandı.Söz konusu fener olunca üzülmüyorum ancak ülkeden uçan kocaman 7.5 m euro çok yazık.

O kadar gerçek dışı iddialarmış ki 2 hafta sonra açıklama yapabildiler :p

Giren fenere girmiş gibi gözükmesin diye Ali Koç’la Kruse Texas Hold’em Poker masasına oturacakmış. Ali Koç elinde bir 2li bir de 8 li ile All in(Ali in) yapacakmış. Ali inecekmiş Kruse binecekmiş kısacası. Kruse 10 milyon kökünce oyun bitecekmiş.

Anlaşma böyle bir şey.

bu yalı çocuğu el altından her işini hallediyor kimse de çüş demiyor. uefa veya fifa keşke bigün bunu yakalasa.

Hayatlari serefsizlik. Masa altindan verin bakalim.

Geri
Üst Alt