KSL 23/24 | Galatasaray 2-0 ALG Spor | MS | 5 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Para harcamayacaksanız, kurmasaydınız demiştim. Takıma bakınca Milli tek bir topçu yoktu, nitekim fener 7 atmıştı. Popülistlik yapıp teknik direktörü kadın yapmışlardı. Stoper kırmızı yiyince sahada şu şekil dizmişti takımı
GK
CB
RB - CM- CM - CM - LB
RW - ST - LW​

Rezan BElmas ikilisinin kafasının çalışmadığını gösteren en büyük doneydi. O gün istifaya çağırmıştım
açıkçası - kadınların instagram popüleritisi ile 2 3 transfere epey neşeli ortam yaratabilirsin kadın takımında yalan değil. pazarlama açısından ucu çok açık.

açıkçası - kadınların instagram popüleritisi ile 2 3 transfere epey neşeli ortam yaratabilirsin kadın takımında yalan değil. pazarlama açısından ucu çok açık.
O konuda hakkını vermek lazım, her hafta röportaj veriyordu. Bizden önce de Kadınlar 2. Liginde bir takımın başındaydı zaten. Kurmak için takım kurmak mesele zaten. Branşı kuruyorlar, çöpe atılan bebek gibi bir daha bakan olmuyor.

Kadın futbolunda kaleciye güven olmuyor ikiyi bulalım hanımlar.

diziden görmüştüm Wrexham'ın kadın takımındaki polis forvet... al hermaç 10 gol atar.
Şu videoları dönen Alisha Lehmann da o kadar iyi bir topçu olmamasına rağmen gittiği kulüplere reklam açısından çok kazanç getiriyor. Takip etmememe rağmen kadının Aston Villa’da oynadığını biliyorum mesela. Keza Alex Morgan da aynı şekil. Gerçi o iyi topçu mu değil mi tam emin değilim. Fifa’dan dolayı fazla hype’si var sanki

Şu videoları dönen Alisha Lehmann da o kadar iyi bir topçu olmamasına rağmen gittiği kulüplere reklam açısından çok kazanç getiriyor. Takip etmememe rağmen kadının Aston Villa’da oynadığını biliyorum mesela. Keza Alex Morgan da aynı şekil. Gerçi o iyi topçu mu değil mi tam emin değilim. Fifa’dan dolayı fazla hype’si var sanki
getirsen (gelmez tabide napcak bilmediği ülkede) Serhan Artemis takımda malzemeci olmak için her yolu dener.

Handan Hanım güven vermiyor.

Handan kardesim kaleci için biraz yapılı sanki

Screenshot_2024-05-05-14-48-55-905.webp

Geri
Üst Alt