KTÜ Yazılım Mühendisliği

Emre Karaca

10 Numara!
Arkadaslar KTÜ Yazılım mühendisligi gitmeyi düsünüyorum, ne dersiniz? Oftaymış, teknoloji fakültesi. Üniversitenin mühendis yetiştirme imkanlarını bilen var mı ? Güzel bir üniversite midir ? Kalkıp manisadan gittigime deger mi ? Gitmeli miyim sizce, ciddiye alırsanız sevinirim.

Aklın varsa ktüden uzak dur

Of şehir merkezine çok uzak asıl hayat ana kampüste eğitim fakültesinde bile hayat yok

Ordan mezun olmuş birisi olarak kesinlikle tavsiye etmem

İstersen ktüde okumuş başka insanlarada sorabilirsin

Of şehir merkezine çok uzak asıl hayat ana kampüste eğitim fakültesinde bile hayat yok

Abi ben zaten ilçede yasayan bir elemanım, hayat olması falan önemli degil benim için. Eğitim şartları önemli

Nasıl hayat yok yaw. Kalkınma'da 10 numara hayat var, tabi yasayana :)

Abi ben zaten ilçede yasayan bir elemanım, hayat olması falan önemli degil benim için. Eğitim şartları önemli

Ktünün eğitimi çok kaliteli bir eğitim değil

Gereksiz bir şekilde zorluyolar

Küçük bi ihtimal seçmek istediğin bölüm farklı olabilir ama ktünün genelinde öğrencinin işini zorlaştırma zorlama gibi bir mantık var hocalarda

Ha ktüyü kötülerken derslerim kötü değildi iyi bir dereceyle mezun oldum

Sen yinede iyice bir araştır ama dediğim gibi geneli böyle

Ktünün eğitimi çok kaliteli bir eğitim değil

Gereksiz bir şekilde zorluyolar

Küçük bi ihtimal seçmek istediğin bölüm farklı olabilir ama ktünün genelinde öğrencinin işini zorlaştırma zorlama gibi bir mantık var hocalarda

Ha ktüyü kötülerken derslerim kötü değildi iyi bir dereceyle mezun oldum

Sen yinede iyice bir araştır ama dediğim gibi geneli böyle

Öğrencilerimi zorlamaları, kaliteli olmadıgını göstermez ki. Bana meslegi iyice öğretecek mi nitelikli bir eleman haline gelecek myiim orası önemli

Ana kampüs iyi de of'taki çok ters bir yerde ya sanmıyorum seveceğini.

{taptap©}

Abi dediğm gibi yeri falan önemli degil,ofta deniz var sanırım. Çok sıkılırsam gider denizi izlerim. Eğitim önemli benim için :)

Onu hiç bilmiyorum ama şüpheliyim eğitiminden, ana kampüsteki bilgisayar mühendisliği bölümünde bile saçma hocalar var.

{taptap©}

Öğrencilerimi zorlamaları, kaliteli olmadıgını göstermez ki. Bana meslegi iyice öğretecek mi nitelikli bir eleman haline gelecek myiim orası önemli

Ozaman kardeşim dene gör :D şunu bilki hocaların sana katacağı şey %10

%90 senin emeğinle olacak şey

Üniversiteye girince anlayacaksın

Dersaneden geliyorum ön bi taslak yaptım benimde 105k , önce inşaat sonra bilgisayar bide yazılım yazarım. Direkt bunumu yazcan

tapa

Yazılım celal bayarda olur senin büyük ihtimal turgutluda fakültesi ,hayırlısı olur ins kardesim :) Bunu yazacak gibi gözüküyorum sanırım

Zaten yeni açılmış demişsin ya yani ne diyebilirimki bilmiyorum

Eski olsa araştırma yapabilirdik belki

Tamam abi sagolasın :) bizim somadan bir arkadas enerji sistemleri mühendisligi okumaya gitmis,sonra geri dönmüş. İnsanları tutucu falan diye geri dönmüs. Bu nasıl bir saçma sebep?

Oha reys manisada imişsin :D nasıl oralar? Normalde direkt yazarmda uzak, 9saat

tapa

Geri
Üst Alt