Kubilay Kanatsızkuş: "Artık büyük takım dönemi bitiyor"

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
Sezon başında Bursaspor'dan Ankaragücü'ne kiralık olarak gelen Kubilay Kanatsızkuş, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Kubilay, Bursaspor A Takımı'ndaki ilk sezonunda Benfica'dan teklif aldığını söyledi.

Kayserispor maçında attığı gol ve etkili futboluyla dikkat çeken 2 yaşındaki oyuncu, "Aldığımız sonuçlar bizim için sürpriz değil. Maçlara çok iyi hazırlanıyoruz; hocamız bizi çok iyi çalıştırıyor" dedi. Kubilay, "İsmail Kartal, benden koşup, mücadele etmemi bekliyor. Rakip savunmaları yıpratmak için mücadele ediyorum. El Kebir ile çok iyi anlaşıyoruz. İyi bir ikili olduk. İkimiz de mücadele etmeyi çok seviyoruz. El Kebir çok iyi çalışıyor ve bana çok yardımcı oluyor" ifadelerini kullandı.

SEZON SONU İÇİN HEDEFİM AVRUPA

Genç futbolcu, "Ankaragücü'ne bir sezonluğuna kiralık olarak geldim. Burada takıma maksimum katkıyı yapıp, sezon sonunda Avrupa'ya transfer olmayı hedefliyorum. İsmail Kartal, benim transferimi çok istedi.

Bursaspor'dakinden daha çok şans bulabileceğimi düşündüm. Transferim gerçekleşti" dedi.

Kubilay Kanatsızkuş, "Bursaspor A takımındaki ilk sezonumda, Benfica beni istedi. Ama öncelikle B takımları için düşünmüşler; o dönemdeki menajerim de bunu kabul etmedi. Fakat transferim o dönem gerçekleşmedi diye gelecekte gerçekleşmeyecek anlamına gelmiyor" şeklinde konuştu.

BÜYÜK TAKIM DEVRİ BİTİYOR

Kubilay son olarak, "Artık büyük takım dönemi bitiyor. Anadolu takımlarının nasıl futbol oynadığını ve sonuçlar aldığını görüyoruz. Artık Süper Lig'de kolay galibiyetler yok" dedi.

Radyospor

FM'de ogrencimdi bu herif GS'a gelmek için kendini yirtti burada da palavra atmis inanmayin

ub.msji

Ali şaşal da musleradan iyi olduğunu iddaa ediyordu..
Bizim muslera bunu şaşal su gibi içer

Kuş değil misiniz, kanarya ya da kanatsızkuş

Ölünüzü dirinizi her gün birinizi birgün hepinizi sevecez oğlum sizi!!

malum maçta o golü ataydın da başağı şampiyon edip o devri erken bitireydin öyleyse hırbo

Bunlar da kendilerini iyi sanıyor ya ona çok gülüyorum. Halbuki büyük takımlar leş gibi olduğu için böyle gözüküyorlar haberleri yok

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gs liyiz ama bu anadolu devrimine destek veriyorum , cok bile gecikti

Bunca hatali transfer ve ekonomik batagin sonucunda artik onlarin da cikis yapma haklari var

Yasasin yabanci limitsizligi yasasin VAR !

Yabanci kuralı en çok Anadolu takımlarına yaradı. Daha da iyi olsunlar. Ama keşke sadece büyük takımlara karşı yaptıkları motivasyonu tüm sezona yayabilseler. Yaysınlar ki ibb gibi sistemli takımlar çoğalsın. Ligin seyri yükselir. Cani gönülden isterim.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaslar anadolu takimlarinin buyuk takimlara karsi gosterdigi motivasyonu digerlerine gostermedigi konusu tamamen bir sehir efsanesi

Fb ye karsi sahlanan ankara gucu ile bjk yi yenen antalya mac yapinca ne bekliyorsunuz ? Mesela hangisi digerine karsi buyuklere gosterdigi konsantrasyonu gostermeli ya da gostermiyor

Hepsinin belirli bir seviye yukselmesi var , tabi basaksehir yerine bir sehir takiminin one cikmasi daha iyi olur

Bursa ve trabzon en potansiyelli olanlar , ankaragucu ile goztepe de sehirlerini harika temsil ediyorlar

Sivas ve malatyayi simdilik begenmiyorum , erzurum hakettigi yerden asagida , akhisar rezalet bu sene , rize icin bir tahminim yok

Konya kayseri alanya kotu basladilar , toparlanmalari zor , antalya kapali kutu , tahmin yurutemiyorum , bence asagiya dusecekler zamanla

Kasimpasa da yine asagi inecegini dusundugum takimlardan

Büyükler ekstra kötü anadolu takımlarında bir numara yok.

Ffp belası sayesinde böyle konuşabiliyor bunlar. Forveti sinan olan takıma artistlik yapmak kolay ama sesinizi kesmemiz yakındır bekleyin biraz

tenor.gif

Galatasaray kötüyken , formsuzken atın tutun. Forvet yok forvet....

Heee goruyoruz akhisari, yada en son basaksehir ve diger anadolu takimlarini Avrupa sahnesinde.

Genel olarak herkez kendi coplugunde otmek ister, biz bize iyiyiz kafasi.

Bu ulkeye avrupa kapisini acan ilk takim biziz ve en son basariyida biz yakaladin ceyrek final Devler liginde.

Bizde kor degiliz, kim Devletin ayagini orasini yalarsa, ona gore destek buluyor. Zaten turk furbolu 10 sene once oldu, biz sadece olumunu yavas yavas izliyoruz. Bu ulkede yalakalik ve bu sistem bitmeyene kadar ulke futbolundan bir cacik olmaz.

Bahanelerdende artik usandik, yok yabanci siniri, yok yerli siniri yada ne bilim para yok gibi bahanelerin arkasinda saklanan bir akil yapisina sahip futbol akli olan insanlar futbolu yonetiyor.

Aek, Basel, plzen ve cluj neden o kisitli butcelerle basarili oluyor yada en azindan mucadele ediyorlar ve 6,8 Gol yiyip rezil olmuyorlar.

Anadolu takimlarindan bir halt olmaz, ornek olarak konyaspor benim sehirimin takimi. Sehirin 99% bina ve beton. Ne bir futbol sahasi var nede cocuklarin kosup oynayacagi bir yer var. Bu tur sehirlerde nasil buyuk bir futbol takimi cikacak yada futbolu bilen kac insan var?

Bu ulke 7/27 saat sukretsin, iyiki bir Galatasaray var, yoksa futbol ile bagi 0 olan bir ulkeyiz. Galatasaray bu ulkeye fazla!

Onun bunun cocuklari oyle yurek yemiski, ha bire cezalandiriyor kos koca Galatasarayi. Nede olsa deniroren ailesi, yada Devlete tek boyun egmeyen kulüp oldugu icinmi.

Ben 20 yildir futbolu takip ediyorum, nezaman Galatasaray cikisa ciksa ya icerden yada disardan gelen hamlelerle yolu kesiliyor. 2,3 yil sonra yine sampiyon olursak, birileri yine yolumuza cikacak.

Tek buyuk Galatasaray, gerisi copluk!

Sunun gibi yeteneksiz heriflerin ağzına bile laf verdik

Hepsine 3-4 sallayip gececektik ligi daha aralık ayında bitirecektik.
Görürdük bunları o zaman

bu kulüp başkanlarıyla bu tff ile bu ekonomik ve sosyal koşullarla bu ülkenin futbolu ilerleyemez.

Geri
Üst Alt