Kubilay Türkyılmaz'dan Şike Cezası Paylaşımı

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Hesap gerçekten Kubailay'a ait... Benim de Facebook'tan arkadaşım...

Hadi hayırlısı...

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001822359879

Kubilay Türkyılmaz

SON DAKİKA: UEFA TFF'den Fenerbahçe'nin ikinci lige düşürülmesi ve -20 puanla başlaması;

Beşiktaş'ın -18 puanının silinmesi, Sivasspor'un 1. lige düşürülmesi ve -12 puanla lige başlaması,

Gaziantepspor'un -8 puanının silinmesi, Mersin İY 2. lige düşürülmesi -14 puanının silinmesi,

aralarında Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 4 kişinin futboldan ömür boyu men cezasını talep etti.

Gelişmeler gün içinde duyurulacak.

bu nerden bilsin ya

Kubilay Türkyılmaz

UEFA kendi beyanlarını bildirmek için UEFA 2020 finali haberi başlığı altında Yıldırım Demirören'i merkezine davet etti.

Ardından Aziz Yıldırım Hakem hataları ile ilgili görüşme haberi altında TFF'ye davet edildi.

TFF bu kararı reddetmek için tüm kulüplerden imza toplamayı planlıyor.

2.lige düşürüp -20 puanla başlarlarsa 5 sene çıkamazlar süper lig'e :D

hobaaaaa.herkese benden çayyyyy.belli oldu bunların yaptıkları basın toplantıları,ligten çekiliriz blöfleri.anlaşılan şemsiyeyi açmış bekliyor UEFA

Kubilay Türkyılmaz

UEFA kendi beyanlarını bildirmek için UEFA 2020 finali haberi başlığı altında Yıldırım Demirören'i merkezine davet etti.

Ardından Aziz Yıldırım Hakem hataları ile ilgili görüşme haberi altında TFF'ye davet edildi.

Kubilay'ın yazdıklarının doğru olduğunu varsayarsak böyle bir şey mümkün mü?Deli saçması..

Hadi inşallah :D Şemsiyenin açılmasına çok az kaldı, hissediyorum diyorum size yaa :asd2:

Ptt 1.lige de değil direk 2.lige düşsün ve -20 puan cezası demiş gayet mantıklı.

Gerçi bu kadar şike yapan takımın doğrudan amatöre düşüp -100 puan ile başlaması gerekir ama neyse...

Bir de tff bunu reddedemez.Güçleri yetmez artık...

Kubilay Türkyılmaz

Ilk imzayi bizden mi isteyecek bu hiyarlar adami dinden imandan cikartirlar bunlar

Kubilay is the man!! :DD

Şimdiye kadar gelen en mantıklı, doğruya yakın haber. ( Bence ceza yeterli değil. )

Ancak tuhafıma giden, Kubilayın Facebook sayfasına baktım, Türk futboluyla bu kadar ilgileniyor olması garip. Gerçek hesapmı acaba ?

Bu tarz haberlerin ve yorumların çıkması son derece normal.Bir şeyler olacağı kesin ama ne olacağını UEFA duyurduğunda öğrenebiliriz kesin olarak.

Ilk imzayi bizden mi isteyecek bu hiyarlar adami dinden imandan cikartirlar bunlar

Kimbilir ne tehditler ne yalanlar söylerler...

"Bak bu işi örtelim yoksa sizde gidemeyeceksiniz bi yere" falan diye..

Bu blöfü yersek gerçekten yazık derim.

SON DAKİKA: UEFA TFF'den Fenerbahçe'nin ikinci lige düşürülmesi ve -20 puanla başlaması;

Beşiktaş'ın -18 puanının silin

Kubilay Türkyılmaz

bunun doğru olacağını düşünüyorum. fakat imza değil belkide genel kurula da gidilebilir. sonunda türkiyenin 5-8 sene ceza almasına kadar geçecek bir süreç bizi bekliyor. bizim kulüp imza atacak kadar salak değildir elbette ama yabancı kararını tüm kulüpler ortak aldı diyen tff bunada bir kulp bulacaktır. Allah yardımıcımız olsun.

Geri
Üst Alt