Küçük Aziz Yıldırım: "Aysal dua etsin ki...''

Emre Saykal

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal için sert konuştu. "3 Temmuz sürecinde yönetimde iyiki ben yoktum" diyen Uslu Beşiktaş'ın Rizespor maçı öncesindeki çağrısıyla ilgili ilginç bir değerlendirmede bulundu.

Buda azizin varisçisi heralde, bunlar sulalece boyle mafya bozuntusu.

Keşke 3 Temmuz'dan önce olsaydın da kodesin tadını alsaydın sen de biraz..

kendisi, yüzünden çirkef akan küçük mafya bozuntusudur gözümde. bu tip adamlar yönetici olduğu sürece türk futbolu gram ilerlemeyecektir eminim. ve insanların birbirlerine olan nefreti artarak devam edecektir. allah bu tür yöneticilerin nesillerini bitirsin bu cuma gününde başka bişey yazmak istemiyorum

İşte Ünal Aysali bu yüzden seviyorum onun bu sakin ve onları fazla tinlamaz tavrı şikecileri kudurtuyo. Dikkat ederseniz daha önce hiç bir baskanimiza karşı böyle davranmiyorlardi artık kuyrukları sıkışan it gibi sağa sola hırlıyorlar

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayrıca zamanında ne laf etmiş ki yıl 2014 olmuş hala çıkaramıyorlar

E hadi hodri meydan..Ünal Aysal hala başkan yani cevap hakkn var ama adam taraftarını çözmüş boş tehditler ve hayallerle uyutuyor.

Bir sen eksiktin, bu kulübün içinde ne çok gerizekalı var

tapatalk

Ne söyleyeceksen şimdi söyle ne olacak? Maldonado...

Hepsi Ünal Aysal´a saldirdigina göre iyi isler yapiyor Baskan.

Kücük eniste Fiko bi taraftan, bu sikeciler bi taraftan, adamin gücünü biliyorlar. Hosuma gidiyor bu aciklamalar.

Bu Adnan Polat dönemindede bi konuşursam yer gök oynar demişti.Bu adamın kendini gösterme çabası böyle.Normalde iki çift laf edemiyor.

Geri
Üst Alt