Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.202
- 70.378
- 4.918
Erken yaşta kirletilmek nasıl bir duygu Gökhan'ım?Gel güreşelim diyordu tamam diyordum ne diyeyim. Belki de o da beni yokluyordu bana fark ettirmeden.
Kullanılmış olabilirim lan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erken yaşta kirletilmek nasıl bir duygu Gökhan'ım?Gel güreşelim diyordu tamam diyordum ne diyeyim. Belki de o da beni yokluyordu bana fark ettirmeden.
Kullanılmış olabilirim lan.
Çok kullanışlı değilmiş Tek kullanisliymis demekki GokhanErken yaşta kirletilmek nasıl bir duygu Gökhan'ım?
NeyseYaw bende anı cok da tehlikeli olur. Zaten ablamın butun arkadaslari cok guzeldi.
Neyse, bir tane komsu kızı vardi. Babasina Halil ile dondurma yemeye gidiyoruz diye beni alirdi. Bana dondurma alip erkek arkadasiyla ( arkadaslariyla, birinde 2 kisi bunun icin dovusmustu) bulusurdu ama ormanliga dogru giderlerdi. Ben de dondurmamı yalayarak gelmelerini beklerdim
İlkokul 1. sınıfta Ayşenur öğretmen ve 2. sınıfta Çiğdem öğretmen vardı. Özellikle Ayşenur öğretmene vurgundum. Çocuk aklı işteSınıfın en sessiz ve yakışıklı çocuğu olarak beni kucaklarına oturtup öpücük yağmuruna tutarlardı. Sıfır şaka sıfır mizah... O zamanlardan gelen özgüven sonrasında denk getirdiğime künde atıyorum. Uçan kurtuluyor.
O zamanlar sen beklerken temsili reis
Aziz ağabey senden de alalım bir hatıraHem don hem de bu konuyu sürekli yukarıda görmek enteresan![]()
Bu hikayeye o kadar üzüldüm ki elimde olsa gidip kendim verecem bu nasil döngü anasini satayimilkokulda sınıfta istisnasız tatlı olan her kızın peşindeydim.
Yıllar sonra herkes ünisini bitirmiş halde sınıfın yarısı toplandı - orda da aynı kızlara gene yürüdüm.
Lise1 -3 arası kız arkadaşımda uni öncesi beni aldattığını öğrendim ayrıldım. 2019 da tekrar buluştuk - nişan atmış , maaşımı vsmi soruyordu , buluştuktan 1 ay sonra X bir adamla gene sözlendi - geçenlerde gene nişan attı. Tam bir golddigger.
lise ilişkime diyrosan çok daha trajik detayları var.Bu hikayeye o kadar üzüldüm ki elimde olsa gidip kendim verecem bu nasil döngü anasini satayim