Kulakiçi Bluetooth Kulaklık Tavsiyeleri

Lan koşuya giderken ne kulaküstüsü yav.

Kulakiçi olması da yetmiyor, düşmeyecek kalite falan da olması lazım.

Zaten bu bluetooth kulaklıklar yurtdışında çerez parası bizde asgari ücrete çıkacak utanmasa. Şahsen gereksiz pahalı olmasa Senheiser alırdım, çoğu kabloludan da daha kaliteli her anlamda.
+ olarak Senheiser'ın garanti hizmeti de müthiş. Eskiden vardı bende ortalama bir modeli. İki kez kulaklığın kablosunu kendim kopardım ikisinde de sıfırıyla değiştirdiler

Koşuda kulaküstü olmaz ztn yaw. Ben gunluk kullanım + agırlık antrenmanında kullaniyorum bi sorun yaşamadım hic. Jbl 500 kullanıyorum.

Daha once kulakici vardı samsung iconx. Kulagım yara oldu sayesinde.

Ericsson K750i telefon kullananlar bilir , orta sınıf bir kulaklık yeterli,
Sadece müzik dinlemek için telefonu ödünç isteyenler oluyordu

Benim Soundcore P2 Mini vardı, 3 yıldır onu kullanıyordum.

Zamanında 30€'ya almıştım. Vallah benim için gayet yeterliydi. ANC yok ama beni pek rahatsız etmiyor. Tek rahatsız eden şey dokunmatik tuşların ayarlarıydı. Mesela bir sonraki şarkıya geçmek için dokunmatik alana 2 saniye uzun basmak gerekiyordu. Bu kulaklığı şimdi babama verdim onun için yeter de artar bile, sadece YouTube için kullanıyor sonuçta.

Ben de kendime Xiaomi Redmi Buds 6 Lite aldım 19,99€ gibi komik bir rakama. Şimdiye kadar çok memnunum müthiş bir alet.

Hem ucuz hem kaliteli hem de kendi uygulaması var her şeyi ayarlayabiliyorsun zevkine göre. Dokunmatik tuşları istediğin gibi ayarlayabiliyorsun. Ben kullanmıyorum ama ANC özelliği de varmış.

Ucuz ama kaliteli bir şey arayanlar için kesinlikle tavsiye edebilirim.

Geri
Üst Alt