Kullandığınız En Problemli ve En Sorunsuz Araç Hangisiydi?

En sorunsuz Nissan Pulsar 1997 - Nissan Tiida 2007 - Mercedes E250 Avantgarde 2013

En sorunlu Land Rover 2010
Jaguar XJL - 2017 (Hala başımın belası ama yer uçağı)

bmw nie bu kadar negatif yorum almış
tuhaf

mercedese kıyasla biraz tutuk hissettirdiği söylenebilir ama asla kötü arabalar değil bence. 1 sene boyunca kızarkadaşın 2008 m6'sını kullandım, otomobil insanı olmamama rağmen bayıldığım bi araba idi

aldigim da sikintili imis bilemedim

arabanin onceki kullanicisi da onemli 80 yasinda bir Hollandalidan alirsat saat gibi calisir , 25 yasindaki bir gencden alirsan sokuk gelir
Doğrudur renktaşım, ben emekli birinden almıştım araba yaşına göre hiç yol yapmamıştı o zaman. İlk sahibinin 8 senede yaptığı yolu ben 4 senede yaptım

Tofaş slx 2000 model--> Sorun yaratsa da kahve parasına çözdüğümüz için bence sorunsuzdu.

Ford mondeo 2000 model-->15 senedir babam kullanıyor. 2009da 350 000 kmde aldı, motor rektefe edildi, bir milyon km yapsa sıkıntı yaratmaz gibi duruyor ama o rektefede ön düzen değişti, direksiyon işlem gördü şu bu kendisi kadar maaliyet çıktı. Şuan 470 000de. En güvenli gelen araç o bana göre kullandığım.

2014 fiesta 1.5--> 12000 km kullanıp iş kuracam diye sattım. aldığımda 70 bin kmde idi. Bir kış günü aküsü bitmiş çalışmamıştı, 12000 km içinde başka hiçbir problem yaratmadı. Motoru çok iyiydi. kullanım keyfi kendi segmentine göre harikaydı.

2020 clio 0.9 tce--> hayatta almam dediğim arabayı piyasa şartları gereği depremden 1 ay öncesinde aldım. periyodik bakımları dışında ekstra hiçbir masraf çıkartmadı. 35 bin km yaptım, 1 kez balata değiştirdim, bu ay bir kez daha değiştiricem. 130un üzerine çıkmadığım sürece güvenli hissettiriyor :asd: ncap testleri vs 5 yıldız olsa da 3 kat daha dikkatli sürüyorum. BYDye geçmeyi planlıyorum piyasa beklentileri gibi olursa fiyatı. Motor küçük diye düşünmemek lazım, turbo besleme ile çoğu araçtan daha yüksek performansı.

trigger kayışını motorun içine koyup orada yağın içinde bırakan zihniyete karşıyız!!

American arabalari bariz sorunlu. Ama simdi kullandigim 2011 F150 pikap 425 bin km'de. Sorunlari var onemli degil. Nazar degmesin.

Iki kere civic aldiydim 300 binde hasirt oldular ki eski modellerindaha saglamdi.

2 arabam oldu

en sorunsuzu kia rio
en sorunlusu skoda kamiq

diyeceğim. fakat öyle gözle görülür bir şey olduğundan değil. rio boştu bu dolu daha teknolojik haliyle ara ara hatalar veriyor. dümdük riomun hata verecek ekranı da yoktu.

Geri
Üst Alt