Kullanıyorum, Çok memnunum, Siz de alın...

Cevap: Kullanıyorum.. Çok memnunum.. Siz de alın kaçırmayın başlığı..

yeşilçay içiyorum bende ama günde kaç bardak hangi öğün içmek yararlı :/ ?

Günde 2 fincan içebilirsin.

Çok büyük yararları var,fazla kilom olmamasına rağmen anti-oksidan olması sebebiyle bende her gün 2 fincan içiyorum.

Akşam saatlerinde içmek uykuyu kaçırıyor.Ona dikkat etmek lazım.

İyi bir uyku çekmek isteyenlere de gece "Adaçayı" içmelerini şiddetle öneririm.

Daha önce bunu veren var mı?

ilkleryagli.jpg

Bademli kavala. Dünya tatlısı deli bir şey :D

DSC01459.JPG

Yağ yakımı için karnitin önerdim ama o pahalı geldi elemana.Ben karnitinle zamanında 30 kilo vermiştim, aynı etkiyi yapabilirmi acaba? 40 liraya burada 30luk kapsülü.

Biraz bakındım da sağlam bir şeye benziyor bu Karnitin. Yalnız Altın Çilek pek tutulmamış, olumsuz yorumlar var.

:(

+

Head&Shoulders Mentollü şampuan da enfes bişey.

Harika bir şey o, kafan alev alıyor :p

Eti Gofredo'da çok güzel, Süt Dilimini de unutmamak lazım, bi ara forumda epeyi meşhurdu :asd:

:D hele bide lavaş la harika oluyor. :D

doner-durum.jpg

Yuh bu konuya bu kadar post atıldımı :p, daha hiç atılmamıştır diye 1 sayfadan mesaj alıntıladım :asd:

Carnitine normal de vücudun çok az ürettiği, kırmızı et gibi hayvansal gıdalarda bulunan bir protein.Yağ asitlerini hüclere taşıyıp enerji için kullanılmasını sağlıyor kabaca.Eğer yeterli miktarda yoksa vücutta dışardan kullanımla çok işe yarıyor.Ama spor yapmak koşuluyla.Yağları yakıcak bir spor programın olucak ve carnitine'de yaptığın sporla max. yağ yakmana yardımcı olur.

Carnitine normal de vücudun çok az ürettiği, kırmızı et gibi hayvansal gıdalarda bulunan bir protein.Yağ asitlerini hüclere taşıyıp enerji için kullanılmasını sağlıyor kabaca.Eğer yeterli miktarda yoksa vücutta dışardan kullanımla çok işe yarıyor.Ama spor yapmak koşuluyla.Yağları yakıcak bir spor programın olucak ve carnitine'de yaptığın sporla max. yağ yakmana yardımcı olur.

AYnen öyle.Faydasını çok gördüm.Ara sıra halı saha maçları öncesi falan kullanıyorum.Boy benim 1.93 mesela. Kilo 97.95'e indirmeye çalışıyorum, hem ağırlık idmanından sonra alıyorum hafta hafta 250 gram gram atıyorum kiloları kardiyodan önce :D

Ipad alacaktım ama biraz tuzlu geldi. Galaxy Tab almayı düşünüyorum. Kullanan varsa Ipad ile ufak bir karşılaştırma yapabilirse sevinirim vallahi... :)

Buzbağ (Diyarbakır Boğazkere)

buzbag-diyarbakir_bogazkere.jpg

Ipad alacaktım ama biraz tuzlu geldi. Galaxy Tab almayı düşünüyorum. Kullanan varsa Ipad ile ufak bir karşılaştırma yapabilirse sevinirim vallahi... :)

İpad ekran olarak daha büyük, dokunmatik olarak İpad daha akıcı, ama Samsung'da da telefon görüşmesi özelliği var. Biliyorsundur ama;

0e1db88d58b9e0e4c130b65b9ade27a3_1291470785.jpg

Galaxy yarı yarıya hafif. 3.mp kamera var. Video formatları daha zengin İpad'e göre. Yani Fiyat/Performans olarak Galaxy daha iyi bence. Ayrıca Android 2.3 çıktığında, harika olacak Galaxy için diyorlar.

İpad ekran olarak daha büyük, dokunmatik olarak İpad daha akıcı, ama Samsung'da da telefon görüşmesi özelliği var. Biliyorsundur ama;

0e1db88d58b9e0e4c130b65b9ade27a3_1291470785.jpg

Galaxy yarı yarıya hafif. 3.mp kamera var. Video formatları daha zengin İpad'e göre. Yani Fiyat/Performans olarak Galaxy daha iyi bence. Ayrıca Android 2.3 çıktığında, harika olacak Galaxy için diyorlar.

Android 2.3'ü bende merakla bekliyorum. Ayrıca Galaxy Tab'ın 10.1 inçlik olanları var, onlar Ipad'den doğal olarak daha büyük görünüyor. (Zira yanılmıyorsam Ipad 9.7 inç idi.)

Süper :D

sucuk2-500x500.jpg

Geri
Üst Alt