Kullanıyorum, Çok memnunum, Siz de alın...

Cevap: Kullanıyorum, Çok memnunum, Siz de alın...

Beyler bana bir telefon önerin yav :D iphone tarzı bişi.Öyle öküz gibi pahalı da olmasın.

Samsung_galaxy_s_haber21287249661.jpg

Samsung Galaxy S

Bunun ikincisi de çıktı. Türkiye'ye gelmedi daha sanırım o yüzden pek bir şey söyleyemem ama ikincisini bekleyip, ikisi arasında karar vermeni öneririm.

İşte ikinci modeli;

samsung_galaxy_s_ii_official_1.jpg

İkincisi ne zaman çıkacakmış?

Tuğrul sitenizdeki ilk adım ayakkabılarından kırmızının yanındakine benziyor :) onu evde giyiyor. Ya ayıptır söylemesi bende ona adidas nas bebek ayakkabısı aldım superstar modeline benziyor abi çatlarsın yaa çok iyi

çatlarsın ne demek ya :D

koy fotosunu 3 ay sonra biz yapmış oluruz :lol:

Anemmmm yanlış ima olmuş :) yani tatlı anlamında çatlarsın yoksa ürün yarışında değil. Çok özür yaaaa

yok be alp im lafımız şaka :)

kendi modellerimizi kendimiz yaratabiliyoruz çok şükür :)

adidasında modelleri fena değildir,iyidir keratalar :lol:

85 kagıt istediler bi tanesine :(

pahalı aga bu çocuk işleri. 1,5 yasında oglum var, haziran sonu 2.si geliyor. Netcez bakalım. :)

hep düşünmüşümdür, ufacık seyleri niye böyle pahalı yaparlar diye. Şimdi cevap ver bakalım, yakaladım seni. :sopa:

:007::d

hahaha :D her zaman abim benim elimden yaparım her konuda arayabilirsin..

deri konusunda haklılar,eğer imkan varsa mutlaka suni deri değil gerçek deri tercih edilmeli..

ama maalesef alım gücü düştüğü için ürünlerimize suni deriyide eklemek zorunda kaldık..

fiyat konusuna gelince,tam etken olamamak ile birlikte(ben sadece imalatçıyım ve toptan satış yapıyorum) perakende fiyat aralığı 65-70 tl arasında..belki biraz pazarlık yapsaydın verirlerdi o fiyata..

Tuğrul bu şirketin sahibimisin yoksa üretiminde falanmı çalışıyorsun?Yönetici gibi falanmı yani?

Tuğrul bu şirketin sahibimisin yoksa üretiminde falanmı çalışıyorsun?Yönetici gibi falanmı yani?

o nasıl soru yav :)

maliyede mi çalışıyorsun gelir idaresi başkanlığında mı :D

öyle bi sordun ki sorguya alınmışım gibi :)

çok şükür iş sahibiyim..

neden sordun ki??

Cevap: Kullanıyorum.. Çok memnunum.. Siz de alın kaçırmayın başlığı..

Yahu, saygizsilik gibi olmasin ama, bunun neyine 400 lira vereceksiniz.

Bildigin kulaklik degilmi, normal bisey al ayni isi görür. Zaten en fazla kulagina takiyorsun dinliyorsun.

Yoksa internete felan da mi baglaniyor bu alet. :)

şimdi ben World of Warcraft oynadığım için ve ayrıca 25 kişiyi bir raid içinde yönettiğim için teamspeak'den veya ventrilo dan sesim çok net gitmesi lazım, en önemlisi raidler aşşağı yukarı 6-7 saat sürüyor o süre içinde kullağımı acıtmaması ve beni bunaltmaması lazım o kullaklığın.. bizimki biraz fantezi tabi :D

dipnot; dediğinde haklısın Saygısızlık değil tabi, ama işte fantezi bizimki :D

o nasıl soru yav :)

maliyede mi çalışıyorsun gelir idaresi başkanlığında mı :D

öyle bi sordun ki sorguya alınmışım gibi :)

çok şükür iş sahibiyim..

neden sordun ki??

Googlede bir şey çıkmıyor beebron diye arattınmı ayakkabıyla ilgili nedenki?:D

b-310867-golf4.jpg

3 yıl kullandım.şimdi octaviam var ama yerini tutmuyor.tam bir reis.uzun yolda,virajlarda başka hiçbirşey düşündürmez,dert,keder unutturur.

Calvin Klein CKFree

Canon EOS 550D

Ipad ve iphone beyler, laptop bitti bence, mac sistemine alisiksaniz zaten macbook air dememe gerek yok, teknikseniz pro.

b-310867-golf4.jpg

3 yıl kullandım.şimdi octaviam var ama yerini tutmuyor.tam bir reis.uzun yolda,virajlarda başka hiçbirşey düşündürmez,dert,keder unutturur.

Passat almayinda geri kalan iyidir, konsept motorumuz dediler, yedirdiler 1,4 motoru ulan bir arabanin düz ve otomatik sanziman performansi bu kadar fark eder mi?

b-310867-golf4.jpg

Sürüşü çok rahat bir araç. İçi de sade ama bir o kadar güzel. Tabi ki modifiyesiz, fabrikadan çıkış tipini tercih ederdim ben.

Passat almayinda geri kalan iyidir, konsept motorumuz dediler, yedirdiler 1,4 motoru ulan bir arabanin düz ve otomatik sanziman performansi bu kadar fark eder mi?

Passat alıyorsan TFSI motor almayacaksın. v8 4.0 veya 2.8 4 motion'a bineceksin. Diğerlerinin motoru 100.000'den sonra pert.

tumblr_lfc8brqLMm1qdub30o1_500.jpg

İt.

Geri
Üst Alt