- 26 Kasım 2012
- 185.614
- 258.323
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyun oynuyorsan gelmez bir cihaz oyun harici esi benzeri yok cihazinekran kalitesi işletim sistemi kendine hayran bırakmıştı ama metin 2 bile açmıyordu meret
EvetVictus mu reis
bende de 1seneden fazladır var. ısınma dışında problem yaşamadım. macunu değiştirince çözüldü o da
Evet kendim yapiyorum bakımlarını zaten. Garanti suresince ellemem. Daha sonrası içinse her yıl yaparim. MSI laptopu o şekilde 10 sene kullandım.bende de 1seneden fazladır var. ısınma dışında problem yaşamadım. macunu değiştirince çözüldü o da
hayırlı olsun. ısı konusunda üzerse macun değiştir mutlaka
ben garantiye vermeye üşendim tanıdık servise götürürm dedim ona da üşendim. kredi kartıyla clipsleri kırmadan zorlanarak da olsa hallettim. arka kapağı sökmek işçilik gerektiriyor birazEvet kendim yapiyorum bakımlarını zaten. Garanti suresince ellemem. Daha sonrası içinse her yıl yaparim. MSI laptopu o şekilde 10 sene kullandım.
R7 2700x galiba işlemciAsrock x570 anakart
Ryzen 7 7200x işlemci
Rtx 2060 super ekran kartı
16 ram, 2tb m2ssd, 1 tb ssd olması lazım
Bunu güncellemek istesem özellikle ekran kartı ve işlemci özelinde, bu anakart güncel sistemlerde iş görür mü? Bilgisayar 5-6 yıllık bu arada.
Oyunlarda fps iyi mi rtaşİ9 13900H
32 Gb DDR5 Ram
2tb disk
Huawei laptop(sahsi isler icin)
Oyun pc
Amd R5 5600
Rx 6700xt
16 gb ram
10 tb disk
Ps5 alınca ona geçtim abi idare ediyordu valla pc de ama 1 senedir oynamadım oyun ps5 rahat geldiOyunlarda fps iyi mi rtaş
Kesinlikle 4070 al. Abimin sistemde var. Mükemmel kart.r5 7500f RTX 4060 Ti bir sistem alacağım gibi kafamda var ama bakalım. 4070 de aklıma yatıyor.
+10K vermeye değer gibi duruyor, ikilemde kalmıştım ama araştırdıktan sonra 4070 daha aklıma yattıKesinlikle 4070 al. Abimin sistemde var. Mükemmel kart.
Al geç. Bir daha mı geleceksin dünyaya?+10K vermeye değer gibi duruyor, ikilemde kalmıştım ama araştırdıktan sonra 4070 daha aklıma yattı
Aynen 2700x olacak. Normalde b450 üstüne kuruyorlardı böyle sistemleri ben x570 pro4 üzerine kurayım ileride güncellerim dedim. Topladığımdan beri tatmin edici performansı yok, güncellemedim de.R7 2700x galiba işlemci
B450 anakartlar iyi gidiyo ona ama msi olsun
İşlemciden yana sıkıntı yaşamazsın hocam r9 5900x müthiş bi işlemciAynen 2700x olacak. Normalde b450 üstüne kuruyorlardı böyle sistemleri ben x570 pro4 üzerine kurayım ileride güncellerim dedim. Topladığımdan beri tatmin edici performansı yok, güncellemedim de.
Şimdi ryzen 9 5900x veya o fiyatlarda bir işlemci, birde orta yollu bir ekran kartı alıp, birde ramlerı değişsem bir işe yarar mı merak ediyorum.