Kulübe Faks/Mail Gönderiyoruz

Aziz Yıldız

Berlin Panteri
arkadaslar...
Oncelikle ben Seraffettin değil Berat Yesir'im.
Ama konu muhimdir.
Bu nedenledir ki kulübümüze faks/mail gönderiyoruz.

Üye Girişi

VEYA

Sportif AŞ

Telefon : 0 212 305 19 02
Faks : 0 212 305 19 48

Elimizden geldiğince selçuk, burak ve prandeliyi ELEŞTİRELİM
HAYDİ GALASARAYLI!
;)

sallamazlar berat, git sen ygs kas oğlum boş işler bunlar.

Spam kutusuna giriyor bosuna ugrasmayin.

Giriş güzeldi.. Artık iş tarafatara kaldı özellikle tribünde Selçuk aleyhine ciddi organizasyonlar yapılmalı..Mail ve fax da atalım cilası olsun..

Bende diyorum Berat niye bana cevap vermiyor cezalıymış meğer.Kırmızılı olmayınca fark edemedim.

cezayı bana kesiyor taşan abi
feneri yendik kaldırdı dortmunda yenildik yine ceza
başakşehirde tuz buz oldu agaaa
Algı böyle birşey. Sana ceza ben vermedim. Veren arkadaş kimse ona da sitemim var.

yanlız bu sitem gerekçesi cezayı haketmemen değil, yazdığın bir dünya mesaja kimsenin bakmaması ve bu işle benim uğraşıyor olmam.

Madem ön onay cezası verdin, sen uğraş değil mi? Neden bu işi bana bırakıyorsun?...

Not: sistemi sürekli delmeye çalışmaktan vazgeçersen iyi olur. Bulunduğun yere Alp yalman ile ilgili bir mesaj sıkıştırma Özetle.

Algı böyle birşey. Sana ceza ben vermedim. Veren arkadaş kimse ona da sitemim var.

yanlız bu sitem gerekçesi cezayı haketmemen değil, yazdığın bir dünya mesaja kimsenin bakmaması ve bu işle benim uğraşıyor olmam.

Madem ön onay cezası verdin, sen uğraş değil mi? Neden bu işi bana bırakıyorsun?...

Not: sistemi sürekli delmeye çalışmaktan vazgeçersen iyi olur. Bulunduğun yere Alp yalman ile ilgili bir mesaj sıkıştırma Özetle.
günahını aldık be abi...
bence bir olup o yetkilinin ayağını kaydırabiliriz
vay işbilmez

Geri
Üst Alt