GSC Haber Kulübümüz, Bankalar Birliği Anlaşmasından Çıktığını Açıkladı

Çok fazla yazmiyorum, ozellikle son donemlerde. Gecmiste hatirlayan olur mu bilemem ama en azılı Dursun Ozbek muhaliflerinden biriydim.

47 yasindayim ve Carruscalari,Heinzlari,Maeshlari vs gormus,fenerli arkadaslarin transferlerinde alaylarina maruz kalmis,14 yillik fetret doneminin sonlarinda,herkes fener derken rahmetli babamin da etkisi ile bu takima gonul vermis biriyim

Geldigimiz su noktada eleştirdiğim gibi tesekkur etmesini de bilmek lazim. Helal olsun baskan,emeklerinize saglik...

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam o mevzu ödenen temettü ile alakalı galiba en çok temettü ödemesini biz yapıyoruz bjk hiç ödeme yapmamış o yüzden katılım olmuyor.
Temettü ödemesi etkendir ancak tek başına değildir.. Aynı 2 TL den çıkarılması gibi.. Temettü ödememe etkisini belirttiğin için teşekkürler hocam..
BJK nin hiç temettü ödeme yapmadığı doğru.. Hisse başı. düşen temettü ödemesinde biz, tutar olarak toplam temettü ödemesinde FB ilk sırada diye hatırlıyorum..

Temettü ödemesi etkendir ancak tek başına değildir.. Aynı 2 TL den çıkarılması gibi.. Temettü ödememe etkisini belirttiğin için teşekkürler hocam..
BJK nin hiç temettü ödeme yapmadığı doğru.. Hisse başı. düşen temettü ödemesinde biz, tutar olarak toplam temettü ödemesinde FB ilk sırada diye hatırlıyorum..
Valla hocam benim detaylar ile alakalı bi bilgim yok sadece bunun neden olduğunu biyerde okumuştum vakti ile. Doğruda olmayabilir.

Helal olsun güzel bir haber.

Bu arada yeni yatırım için arazi filan almak lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tebrikler by özbek

Sezarın hakkı sezaiye

Güzel olay, hamle yapmamızı yarı yarıya engelleyen bir sistemdi sınırlayıcı bir anlaşmaydı ve faiz oranları yüksek olduğu için ilk 2 yıldan sonrası sıkıntılı bir anlaşmaydı çıkılması güzel oldu. Gelir olarak büyüyoruz ama gider olarak da çok fazla büyüyoruz umarım dengesini iyi yaparlar yoksa problem olur bizim için

Ben zaten o Erden Timur'a hiç ısınamamıştım.
Dursun Başganımın yüzünde nur var nur..

1753213509573.webp

Şu vadi işini de bitir başkannnn sende para çokkkkk
Şu

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Denizbank A.Ş.’den oluşan konsorsiyum ile şirketimiz arasında 03/2021 döneminde imzalanmış ve 05/2021 döneminde ve 02/2023 döneminde yeniden yapılandırılarak vadesi 05/2030 dönemine kadar uzatılan, kamuoyunda Bankalar Birliği yapılandırması olarak bilinen kredi anlaşması kapsamında, şirketimizin kullanmış olduğu tüm krediler ve bu kredilere ilişkin faizler tamamen kapatılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

hayirli olsun Galatasaray Munchen

Arap Yarımadası'na göndermeler oluyor sosyal medyada ama Galatasaray'ın borçlarını devlet ödemedi. Atla deve birbirine karıştırılıyor. Yeterince özümsenmedi mevzu. Para geldi, para gitti denecek kadar basitleştirmemeli.

Bir gönderme yapılacaksa eğer Galatasaray devlete olan borcunu ödedi.

Türk futbol kulüpleri, geçmişte yaşadıkları yüksek borç yükü nedeniyle mali açıdan sıkıntılı bir döneme girmişti. Bu durumu aşmak amacıyla, Türkiye Bankalar Birliği ile kulüpler arasında bir finansal yeniden yapılandırma anlaşması imzalandı. Bu anlaşma ile kulüplerin bankalara olan borçları belirli bir vade ve faiz oranıyla yeniden yapılandırıldı. Ancak bu anlaşma, kulüplerin gelirlerinin önemli bir kısmının (bazı kaynaklara göre %50'ye kadar) doğrudan borç ödemelerine kesilmesine ve finansal hareket alanlarının kısıtlanmasına neden oldu.

Galatasaray'ın Bankalar Birliği anlaşmasından çıkması, kulübün bu yapılandırılmış kredi borçlarını faizleriyle birlikte tamamen kapatmış olması demektir.

Muazzam bi olay ki rakibin FB'nin borcu en son 82m € civarındaydı.

Sen faiz yükünden kurtulabildiğinde kendine ekstra bir alan açıp gelirlerin yönetimini kontrol altına alıyorsun. İpotek zincirleri kırılıyor.

Borçsuzluktan yine de bahsetmek mümkün değil ama finansal yükümlülüğün en ağır ve kısıtlayıcı olan dinamiklerini bertaraf etti kulüp.

Kesinlikle bir dönüm noktası.

Arap Yarımadası'na göndermeler oluyor sosyal medyada ama Galatasaray'ın borçlarını devlet ödemedi. Atla deve birbirine karıştırılıyor. Yeterince özümsenmedi mevzu. Para geldi, para gitti denecek kadar basitleştirmemeli.

Bir gönderme yapılacaksa eğer Galatasaray devlete olan borcunu ödedi.

Türk futbol kulüpleri, geçmişte yaşadıkları yüksek borç yükü nedeniyle mali açıdan sıkıntılı bir döneme girmişti. Bu durumu aşmak amacıyla, Türkiye Bankalar Birliği ile kulüpler arasında bir finansal yeniden yapılandırma anlaşması imzalandı. Bu anlaşma ile kulüplerin bankalara olan borçları belirli bir vade ve faiz oranıyla yeniden yapılandırıldı. Ancak bu anlaşma, kulüplerin gelirlerinin önemli bir kısmının (bazı kaynaklara göre %50'ye kadar) doğrudan borç ödemelerine kesilmesine ve finansal hareket alanlarının kısıtlanmasına neden oldu.

Galatasaray'ın Bankalar Birliği anlaşmasından çıkması, kulübün bu yapılandırılmış kredi borçlarını faizleriyle birlikte tamamen kapatmış olması demektir.

Muazzam bi olay ki rakibin FB'nin borcu en son 82m € civarındaydı.

Sen faiz yükünden kurtulabildiğinde kendine ekstra bir alan açıp gelirlerin yönetimini kontrol altına alıyorsun. İpotek zincirleri kırılıyor.

Borçsuzluktan yine de bahsetmek mümkün değil ama finansal yükümlülüğün en ağır ve kısıtlayıcı olan dinamiklerini bertaraf etti kulüp.

Kesinlikle bir dönüm noktası.
borçsuzluktan niye bahsedemiyoruz kulübün nereye borcu var?

Geri
Üst Alt