Sedat Yıldız
10 Numara!
- 30 Aralık 2021
- 18.238
- 16.233
- 1.578
Yeni sponsorlukta aldı başkanım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu anlaşmaların hepsi bittiğinde forum yönetiminden biri başlık açıp hepsinin toplam gelir detaylarını ve kulübün futbolcu ve teknik heyet giderlerini karşılaştırmalı verebilirse süper olur.
Anladığım kadarı ile 10 Milyon Euro'luk futbolcu giderini sponsorlar ayrıca üstlenmiş. Erden Timur 49.100.000 Euro toplam yıllık ücretin 39.100.000'i bizim kasamızdan çıkacak demişti.
Buna ek'te
Stadyum İsim (213.600.000 TL +KDV)
Forma Ön (Sixt-195.000.000 TL + KDV+Ek, Socar-5.000.000 Euro)
Forma Kol
Forma Sırt
Forma Şort (Başkent İnşaat)
Forma Tedarik (Puma olacak deniyor)
Sağlık (Medicana-30.000.000 TL)
vb. hepsi alt alta ne olacak merak ediyorum.
10 milyon da sponsorlar karşılıyor.Dursun Özbek: "Kurulan takım ve yıldız oyuncuların çokluğu sponsorluklarda artışa neden oldu. Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmak için oyuncuları iyi seçmek zorundayız. Divan Kurulu’nda Erden Timur açıkladı, Şampiyonlar Ligi’nde son 16 oynayan takımların maaş bütçesi ortalama 200 milyon euro. Biz, net 39 milyon euro maaş bütçeli bir takım olarak burada yarışacağız. Kopenhag maçında başarılı olmak için odaklandık. Tüm taraftarlarımızı çarşamba günü oynanacak maça bekliyorum."
39 cok düsük degil mi sanki
Dursun Özbek: "Kurulan takım ve yıldız oyuncuların çokluğu sponsorluklarda artışa neden oldu. Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmak için oyuncuları iyi seçmek zorundayız. Divan Kurulu’nda Erden Timur açıkladı, Şampiyonlar Ligi’nde son 16 oynayan takımların maaş bütçesi ortalama 200 milyon euro. Biz, net 39 milyon euro maaş bütçeli bir takım olarak burada yarışacağız. Kopenhag maçında başarılı olmak için odaklandık. Tüm taraftarlarımızı çarşamba günü oynanacak maça bekliyorum."
Normalde 49 milyon Euro bunun 10 milyon eurosunu sponsorlar karşılıyor.Dursun Özbek: "Kurulan takım ve yıldız oyuncuların çokluğu sponsorluklarda artışa neden oldu. Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmak için oyuncuları iyi seçmek zorundayız. Divan Kurulu’nda Erden Timur açıkladı, Şampiyonlar Ligi’nde son 16 oynayan takımların maaş bütçesi ortalama 200 milyon euro. Biz, net 39 milyon euro maaş bütçeli bir takım olarak burada yarışacağız. Kopenhag maçında başarılı olmak için odaklandık. Tüm taraftarlarımızı çarşamba günü oynanacak maça bekliyorum."
Bisikletçidir bu.