Kulübümüz, Capital Sports Media ile İş Birliği Anlaşması İmzaladı!

Mert Aydinli

Taçsız Kral
1596613489860.png

Kulübümüz, ticari modelindeki globalleşme çalışmaları çerçevesinde Londra merkezli Capital Sports Media firmasıyla anlaşmaya vardı.

Kulübümüzün değerleri ve uluslararası iş vizyonuyla uyumlu iş ortakları arayışının sonuçlarından önemli bir tanesi olarak Capital Sports Media, dünyanın en geniş taraftar kitlelerinden biri olan Galatasaraylılar ile kulübümüzün verimli ve etkili bir şekilde etkileşim kurmasına imkan sağlayacak.

Dünyanın en büyük ve tutkulu taraftar kitlelerinden birine sahip olan kulübümüzün sosyal medyadaki gücünün, yapılan uluslararası araştırmalara göre bugün yalnızca Avrupa’nın en önde gelen sayılı kulüpleriyle karşılaştırılabilecek düzeyde olduğu görülüyor. Özellikle Twitter ve Instagram platformlarında etkileşim alanında Avrupa’nın ilk 5 kulübü içerisinde yer alan Galatasaray, Capital Sports Media ile gerçekleştirilen iş birliği ile bu gücünü uluslararası iş stratejisinin bir parçası haline getirmeyi amaçlıyor.

CAPITAL SPORTS MEDIA HAKKINDA

Capital Sports Media, dünya genelinde önde gelen hak sahipleriyle birlikte çalışan Londra merkezli bir yatırım şirketidir. Şirketin amacı alandaki tecrübe ve birikimlerinden faydalanarak spor medyası varlıkları geliştirmek ve bunların satış, yönetim ve servislerini organize etmektir. Capital Sports Media iş ortaklarına stratejik danışmanlık hizmeti sağlarken diğer yandan markaları da ayrıcalıklı medya fırsatlarıyla buluşturmaktadır.

galatasaray.org

Sponsorluk mu iş birliği mi? Birlikte çalışacağız sanki.

XnQseMo.png

uefa ha

Sponsor degil, is birligi anlasmasi

Hayırlı olsun
Sanırım sosyal medya işlerini vs bunlara emanet ediyoruz veya fikir alıyoruz
Yani sosyal medya işini daha iyi bir gelir kaynağı haline getirmek icin yapılan bir anlaşma benim anladığım

FSV Mainz 05 su firmayla anlasma yapmisti.

Bunlar Mainza 10 sene icin 260 milyon verecekti ve sponsor(stad isim hakki, reklamlar, stadin iicndeki cateringe falan)anlasmalarina el atacakti.

Mainz 10 milyon imza parasi almisti ve senede 25 milyon garantileri vardi. Bu 25 milyonu asarlarsa, o rakamdan az bir pay alacaklardi ve geri kalan para Infronta gidecekti. 25 milyonun altinda kalirlarsa, o para farkini Infront karsilamali oluyordu. Mainzin bu anlasmadan önce sponsorlardan 20 milyona yakin geliri vardi, ve böyle gelirlerini yükseltmeye calismislardi.

Bizim anlasmada böyle birsey olabilirmi?

Didem Dilmen denen kadın buranın Türkiye temsilcisiymiş. Yani anlayacağınız çok bir şey beklemeyin bu anlaşmadan.

Bu "ortakliktan" hic bir sey cikmaz.
Ikisi Turk, dort kisilik bir ekip. Kucuk bir sirket.
Su ana kadar ciddi hic bir basarilari oldugunu da sanmiyorum.
Oyle Coca Cola, UEFA falan yazildigina bakmayin. Onemli olan hangi seviyelerde o sirketlerle calisildigi.
Galatasaray'in taraftar profilinden yararlanip para kazanmaya calisacaklar.
Bu adamlarin kendilerine hayirlari yok, Galatasaray'a nasil olsun.
Zaten o web sitesinde hazirladiklari les 1 dakikalik klibe bakarak caplarini gormek kolay.
Youtube'daki 15 yasindaki elemanlar daha kaliteli videolar hazirliyorlar.
Beceriksiz ve capsiz yonetim maalesef.

Galatasaray adını kullanarak büyümek isteyen bir şirket gibi geldi bana.

Ulan elalem ne güzel sövüşlüyor yahu. Ayakta alkıslıyoruz

Geri
Üst Alt