GSC Haber Kulübümüz; Singo, Arda ve Sara’nın Sağlık Durumu Hakkında Açıklama Yaptı

Ben şimdiye kadar Bu kadar sakatlık hiçbir yerde görmedim.Belllki çalışmıyorlar.Yada oyuncular bireysel anlamda lay lay lom takılıyorlar.
aman sakatlık çıkmasın diye çalıştırmamıştır beyimiz. sonra leminası da dökülür, 100 kilo kaan oynar, 2 maçta sara cortlar. sezon sonu ne olursa olsun yönetim ve hoca gitmeli. bu kadar ciddiyetsizlik fazla.

Singo çapraz bag filan koparsa muhtemelen futbol hayati biter ,nasil bir vucuttur bu 10 maca anca cikabildi

11 kişi yeter kimi sokacagim diye düşünmez hocamiz dert yok tasa yok neguzel

Nasıl yönetildiğimizin kanıtı işte. Taraftar yangın yapınca atar gider yapıyordu tvlerde buyursun çıkarsın takımı burdan görelim ne kadar büyük hocaymış

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takım dağıldı, boku yedik! Abv!

Sizin kurduğunuz kadroyu da, yapacağınız transferi de, olmayan planlamınızı da…..

Rezillik. SAranın marttan önce döneceğini düşünmüyorum.

musibetler yağıyor başımıza

Singo'yu yazina kadar böyle kullanmaliyiz. Yaz transfer dönemine kadar her hafiften agrisi falan oldugu an hemen oyundan alinmali. Sonra yazin menajerler komisyon verip iyi teklif getirdigi an sut.

bubble-boy-0.jpg

hepsini vurun daha çok yararı olur kulübe

bu sezon hocayi da yonetimi de goturur seneye erden timur baskan olur

Okan Burukun ne kadar kötu bir hica oldugu burdan belli oluyor

Takıma gerekli takviyelerin önüne geçtiği gibi, takımı iyi çalıştırmıyor da bu teknik ekip ki bu kadar sakat veriyoruz.

Geri
Üst Alt