- 9 Ağustos 2011
- 60.410
- 33.746
- 3.408
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye taksit taksit yapıyoruz?
Bu ikisinin cezalarının tamamen kalkması durumu var. Ondan dolayı erken başvuru yapılmış. Yarınki maç kafilesinde olurlarsa şaşırmam
ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bilemiyorum ki gitse haberi çıkardı sanırımTakım hala Kayseri'ye gitmedi mi?
Bu ikisinin cezalarının tamamen kalkması durumu var. Ondan dolayı erken başvuru yapılmış. Yarınki maç kafilesinde olurlarsa şaşırmam
Tahrik indirimi isteyeceklerdir. Başka türlü mazereti yok onunŞaş'ın cezası artsın diye mi başvuracağız
Abi ne tahriği yaTahrik indirimi isteyeceklerdir. Başka türlü mazereti yok onun
ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Görüntülerden sevk sadece hakemin görmediği durumlar için yapılır diye biliyorum ben. Misal geçen sene quaresma souzaya çaktığında souza'nın da kırmızı yemesi gerekirdi dendi ama hakemin görüş alanında olduğu için ve oyuncuyu cezalandırmadığı için sevk falan yapılmadı. Burda da VAR'dan defalarca izlenip oyuncuya kart gösterilmediği için görüntüden sevk yapılamaz şeklinde bir savunmayla cezaları kaldırabilirsin çünkü olay hakemin görüş alanında artık VAR'dan dolayı. Yani cezalık bir durum varsa bunu saha içindeki hakemin vermesi gerekiyordu. Bizim yapmamız gereken ek olarak verilmiş olan ben bunların yaptıklarını görmedim şeklindeki ek hakem raporunu çürütmek. Sevkler ona dayanarak yapıldınasil kalkabilir? ciddi misin?
Orası öyle de dostlar alış verişte görsün hesabı, ya tutarsa diyeAbi ne tahriği ya
Klasik Hasan tavırları