Kulübümüzden Açıklama: ''17 Haziran Duruşumuz Sürecek''

Ne olursa olsun kararlar ve durumlar değişse bile yöneticiler ve şikeci başkanlar o en ön sıralarda hakemlere direktif vericekse karardan vazgeçilmemelidir bu bir devrim olucaktır bu akıma bu sindirilmelere karşı herkes bizim verdiğimiz tepkiyi vermeye başlıcaktır başta Trabzonspor bunu futbolda uygulucaktır diye düşünüyorum bence artık sporların belli kişilerin tek elinden çıkmaldır siyasetin tekrar spora karışacağını söylemiştim söyletinlere görede adım atmaya başladı ama gerekirse siyasetede rest çekilmelidir.

yönetimiz ile ve BÜYÜK BAŞKANIMIZLA gurur duyuyoruz küçük olsun benim olsun diyen GALATASARAYIN iç düşmanları allah sizleri bildiği gibi yapsın.

Savaşmanın zamanı gelmişti , maddi manevi hiçbir desteğimi bir taraftar olarak esirgemeyeceğim.

Federasyon binası indirilmesi gerekiyorsa indiririz.artıkanladığınız dilden konuşacak bu taraftar!

Gurur duyuyorum gerçekten.

Bir başka sevindiğim nokta:

Galatasaray Spor Kulübü’nün bu şubelerimizi kapatmak ve küçültmek gibi bir düşüncesi asla olmamıştır ve olmayacaktır.

ifadesi.

Bazılarının şüphesi vardı bu çekilme kararıyla ilgili. "Acaba küçülmeye gitmek için bahane mi arıyorlar" tarzında.

Gerekli cevap verilmiş.

Bu vurguyu canlı yayın da İsmail Şenol hırbosu yaptı.

Fenerbahçe yöneticisi gibi konustu resmen ardından Özgür Buzbaş düzeltti en azından.

Birazda biz taraftarlarımıza düşüyor iş

mesela en başta Ülker ürünleri almayın

Ntv ve Ntvspor denen şahsiyetsiz kanalı seyretmeyin

Hürriyet ve Fanatik gibi kalemşör gazeteleri almayın aldırmayın

Ilk defa Fener taraftari yorumlarina baktim. Oo Galatasaray geri vites yapti, yarin o maca illa cikacaklar gibi yorumlar var. Manyak mi lan bunlar okumalari da mi yok?

SM-P602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben taviz maviz anlamam arkadaş.. tbf ne yaparsa yapsın o maça çıkmayacaksınız.. yemişim şampiyonluğunu.. şu anda tarih yazıyoruz..

Türk sporu adam olacaksa böyle olacak..

yönetimin sonuna kadar arkasındayım.. yeter ki geri adım atmasın..

u dönüşü yaparsak geri dönüşü olmamak üzere bütün yönetimin karşısında olurum artık gidene kadar..

Klüp bu kadar sağlam bir dik duruş göstermişken, taraftarın klübe desteği şarttır. Herkes yeni sezon ürünlerini satın almalı. Almayan ben galatasaraylıyım falan demesin. Bahane de bulmaya kalkmasın. Bilgisayarını sat, cep telefonunu sat, bilemedin kaynananı sat klübü destekle. En az bir ürün herkes alabilir.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

GSGM, Galatasaray'ın "Maça çıkmayacağız" açıklamasından sonra TBF'den 5. Fenerbahçe-Galatasaray maçının tüm raporlarını talep etti

Arkadaş şikecileri ve diğerlerini anlıyorum da

içimizdeki İrlandalıları bir türlü çözemedim

ulan tarihimizin en hassas dönemlerinden birindeyiz

ve hatta en kritik kararlardan birini almışız

hala destek vermedikleri gibi köstek oluyorlar

bugün destek olmayacaksınız bırakın Galatasaray'ı

ve bir zahmet köstek de olmayın...

yonetim ciddi anlamda tarftar destegini arkasinda hissetmeli

butun olusumlar bir sati altinda toplanip ,gerekli yerlere arkanizdayi mesaji gondermemiz gerekiyor.

gerek basin ,gerek forumlar yoluyla bu ise el atsin site sahipleri.

Galatasaray Spor Kulübü’nün bu şubelerimizi kapatmak ve küçültmek gibi bir düşüncesi asla olmamıştır ve olmayacaktır.

Bütün mücadelemiz, Türk sporunun ona zarar verenlerden arınması içindir.

Çok büyük bir açıklama.

Quote butonu bulunmayan paneli protesto ediyorum ayrıca :D @GSCMaster

Arkadaş şikecileri ve diğerlerini anlıyorum da

içimizdeki İrlandalıları bir türlü çözemedim

ulan tarihimizin en hassas dönemlerinden birindeyiz

ve hatta en kritik kararlardan birini almışız

hala destek vermedikleri gibi köstek oluyorlar

bugün destek olmayacaksınız bırakın Galatasaray'ı

ve bir zahmet köstek de olmayın...

Valla hayatımda hiçbir zaman Hıncal Uluç'la aynı fikirde olucağımı düşünmezdim fakat ilk defa röportajının arkasındayım her halde Aysal'ın karşısında olan bütün yazar ve kişiler ilk defa Aysal'ın arkasında duruyor illaki çatlak olucak onlarda başarı ile sadece yanında olan kişiler onlar olsada olur olmasada olur ben iyi günde kötü günde arkasındayız İrlanda'lılarında fikrine saygu duyarım ama bugün o gün değil bugün ses çıkarırlarsa yarın kimse onları saymaz eğer yarın Aysal'ın koltuğunu düşünüyorlarsa o koltuğu sadece rüyalarında görüceklerdir.

Tayyipte olaya el attı.

GSGM, Galatasaray'ın "Maça çıkmayacağız" açıklamasından sonra TBF'den 5. Fenerbahçe-Galatasaray maçının tüm raporlarını talep etti

Galatasaray'ın "Final maçına çıkmayacağız" açıklamasından sonra doğan krize devlet araştırması... Gençlik Spor Genel Müdürlüğü, Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan salı akşamı, 5. maça ait tüm raporları istedi.

GSGM, federasyonu arayarak serinin oynanan 5. maçının hakem, komiser raporlarını, Fenerbahçe'nin savunmasını ve disiplin kurulunun verdiği kararın gerekçeli metnini talep etti. GSGM'nin bu hareketi Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın direktifiyle yaptığı öğrenildi. GSGM raporları ve kararları inceleyerek durum tespiti yapacak.

GSGM'nin federasyonlar üzerinde böyle kararlar için yaptırım gücü yok. Basketbol federasyonu özerk ve Türkiye'de kendi parasını kazanıp kendi bütçesini hazırlayabilen iki federasyondan biri

Tapatalk ile gönderildi.

şu boldlagim cümleye inanan var mi.

Olmuyor demedim, hazır butonu yok eski temada ki gibi.

Tarih 17 Haziran Durusunu yazacak...

17 Temmuz düşüşünü de yazacak.

Şu yönetimin kıymetini anlamak lazım, Terim olayı yüzünden hala başkana kin kusanlar olması gerçekten üzücü bir durum. Artık ufak hesapları bırakıp armanın etrafında birlik olmanın ve bize karşı ilan edilen bu savaşta gerçek gücün kimde olduğunu herkese göstermeliyiz. Tükürüğümüzle boğabileceğimiz bir kesim karşısında yıllardır fazla susmuştuk, artık yeter dedik.Bu vesile ile Başkan'ımıza bir kez daha hürmetlerimi sunuyorum ama burada kalmamalı.Öyle biz getirdik biz götürürüzcülere, havuzdan çekilirizcilere, bizi düşürün yoksa ben takımı ligden çekerim diyen blöfçülere benzemediğimizi görecekler.Çok fena tutuştular, ağlamış resmen lan :asd:

Bu savaşın vakti gelmişti, geçiyordu bile. Artık dönüş olmaması lazım ve taraftarın tam desteğini hissettirmesi lazım.

17 Temmuz düşüşünü de yazacak.

Şu yönetimin kıymetini anlamak lazım, Terim olayı yüzünden hala başkana kin kusanlar olması gerçekten üzücü bir durum. Artık ufak hesapları bırakıp armanın etrafında birlik olmanın ve bize karşı ilan edilen bu savaşta gerçek gücün kimde olduğunu herkese göstermeliyiz. Tükürüğümüzle boğabileceğimiz bir kesim karşısında yıllardır fazla susmuştuk, artık yeter dedik.Bu vesile ile Başkan'ımıza bir kez daha hürmetlerimi sunuyorum ama burada kalmamalı.Öyle biz getirdik biz götürürüzcülere, havuzdan çekilirizcilere, bizi düşürün yoksa ben takımı ligden çekerim diyen blöfçülere benzemediğimizi görecekler.Çok fena tutuştular, ağlamış resmen lan :asd:

Hersey baskanın bir sözüne bakar abi.Vur desin vuralım,kır desin kıralım.Zıvanadan cıktık artık.Düsmanlarımızla savasacagız.Aslında su yazdıgım post bile psikolojimizi gösteriyor di mi.Bizi bu hale getirenlerin Allah bin belasını versin be.

Geri
Üst Alt