Kulübümüzden Açıklama: ''Fenerbahçe'yi Kınıyoruz!''

Hayatımda okuduğum en ezik ve en gerizekali gereksiz açıklama olmuş! Adamlar "zavallı ahlaksızlar, fransız kültürü almış mektebi sultan terbiyesi almış" gibi son derece ağır hakaretler ediyorlar, 24 saat içinde açıklama bekliyoruz diyorlar, bizim ezikler resmen "abi biz yaomadık bizim ilgimiz yok" demişler! Ya bunları kaale almayacaksın, açıklama yapmayacaksın! Ya da o açıklamaya karşılık çok daha ağır bir açıklama yapacaksın!!!!!!!!!!!

Hayatımda okuduğum en ezik ve en gerizekali gereksiz açıklama olmuş! Adamlar "zavallı ahlaksızlar, fransız kültürü almış mektebi sultan terbiyesi almış" gibi son derece ağır hakaretler ediyorlar, 24 saat içinde açıklama bekliyoruz diyorlar, bizim ezikler resmen "abi biz yaomadık bizim ilgimiz yok" demişler! Ya bunları kaale almayacaksın, açıklama yapmayacaksın! Ya da o açıklamaya karşılık çok daha ağır bir açıklama yapacaksın!!!!!!!!!!!

Arkadasim bide konuya soyle bak

adamlarin elinde tirnamakasi var bizim elimizde 50metrelik kilic var

o kilici soktukmu, onlarin bi tarafinda girer diger tarafindan cikar

yani sunu anlatmak istiyorum.. adamlari rezil etmek icin okadar kozumuz varken hic kullanmiyoruz

sayim istersen:

1. irkcilik

2. muz

3. kacak stad

4. asker kacagi

5. ataturke suikasta bulunan takimin yoneticileri

6. sikeciler

7. hirsizllar

8.dopingciler

9.kufurbazlar

Soysuz diyorlar bize:

Bu ulkeye biz ne verdik onlar ne verdi?

biz: uefa kupasi + avrupada onca basari+ super kupa+ emirates kupa + dunya kupasi 3.luk

onlar: sike + hirsizlik + avrupada 0 puan

keske cvp vermeyesekdik daha iyi olurdu

yada kisa ve net bir cevap: Fenerbahce herzamanki gibi Gsaray ismini kullanarak prim yapmaya calisiyor

Arkadasim bide konuya soyle bak

adamlarin elinde tirnamakasi var bizim elimizde 50metrelik kilic var

o kilici soktukmu, onlarin bi tarafinda girer diger tarafindan cikar

yani sunu anlatmak istiyorum.. adamlari rezil etmek icin okadar kozumuz varken hic kullanmiyoruz

sayim istersen:

1. irkcilik

2. muz

3. kacak stad

4. asker kacagi

5. ataturke suikasta bulunan takimin yoneticileri

6. sikeciler

7. hirsizllar

8.dopingciler

9.kufurbazlar

Soysuz diyorlar bize:

Bu ulkeye biz ne verdik onlar ne verdi?

biz: uefa kupasi + avrupada onca basari+ super kupa+ emirates kupa + dunya kupasi 3.luk

onlar: sike + hirsizlik + avrupada 0 puan

keske cvp vermeyesekdik daha iyi olurdu

yada kisa ve net bir cevap: Fenerbahce herzamanki gibi Gsaray ismini kullanarak prim yapmaya calisiyor

Dediğim gibi bu köpeklere ya hiç cevap vermeyeceksin kuduracaklar ya da cevap veriyorsan öyle bir cevap vereceksin ki bütün pisliklerini yüzlerine vuracaksın oturup kalacaklar! Bizimkiler resmen rapor verip "abi biz bişey yapmadık" demişler! GS'ın bugüne kadar ki bütün yönetimleri böyle aciz ve korkaktı zaten! Her zaman fb zehir zemberek açıklamaları yapıp hakaret eder, bizimkiler eyvallah çeker! Ben kendimi bildim bileli bu böyle!

Dediğim gibi bu köpeklere ya hiç cevap vermeyeceksin kuduracaklar ya da cevap veriyorsan öyle bir cevap vereceksin ki bütün pisliklerini yüzlerine vuracaksın oturup kalacaklar! Bizimkiler resmen rapor verip "abi biz bişey yapmadık" demişler! GS'ın bugüne kadar ki bütün yönetimleri böyle aciz ve korkaktı zaten! Her zaman fb zehir zemberek açıklamaları yapıp hakaret eder, bizimkiler eyvallah çeker! Ben kendimi bildim bileli bu böyle!

Aynen oyle ama bu defaki yonetim biraz daha saglam

rahmetli canaydin ve adnan polat daha beterdi

hele adnan azizenin kankasiydi, aziz abi diye hitap ediyordu

fenevin bukadar kukremesinin nedeni, Unal Aysal sessiz sedasiz iyi isler yapmasida olabilir

azize alismisti adnanlara ama karsisina kurt gibi adam cikti

Turkiyede basbakanindan tut, en dusuk makamdaki adam fenevli

yapacak birsey yok ama keske cevap vermeseydik

Face den filan yazışın artık bunedir bu kadar ilk sene iyi açıklamalar oluyordu az özdü kapakları takıyorduk ama artık facebook durum güncellemesi gibi bi o yazıyor bi biz cılkı çıktı artık kimse kusura bakmasın..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geri
Üst Alt